Deneyimli personel arıyoruz!! bugünlerde bu laftan nefret ediyorum...

mesleğim konusunda stajlarından aslında baya deneyimim var stajlarımı cok dolu dolu geçirdim beni stajyer değil calışan sanıyordu herkes çnükü bütün işleri ben devralmıştım şeflerimden ama muhasebe mezunuyum ve piyasada bir çok program var bu yüzden kaybederim deneyimliysen bu ... programıda biliyosundur derler iste orda apışıp kalırım ben ki yalan söyliyemem dedim ya agzım pek laf yapmaz :26:

evet birçok program var staj yaparken en azından bir tanesini öğrenmişsindir ve tüm programlar birbirine benziyor inan mesela en çok kullanılan netsis , kursuna gitmeni tavsiye ederim

evet birçok program var staj yaparken en azından bir tanesini öğrenmişsindir ve tüm programlar birbirine benziyor inan mesela en çok kullanılan netsis , kursuna gitmeni tavsiye ederim

mantıgı hepsinin aynı ama işveren biliyomusun bilmiyomusun diyo anlamıyo ki hani laf anlatmana izin yok illa o programı biliceksin evet netsis izmirde en cok kullanılan program bütün ilanlarda o aranıyor genelde

artık zaten torpilsiz acılan bir kapı yok malesefki illa bi yerlerde tanıdıgın olvak ki işe girebilesin ooff :14:

uzun bi dönem bende kabul etmedim kendim iş bulucam dedim ama baktım ki olmadı. ne zamanki ailem işin içine girip tanıdık buldu görüşmeye gittim ee hadi başlıyosun dediler. hemde istanbulda adı duyulmuş kurumsal bir şirketti. ama onun dışında kendimde şans eseri diyorum bi iş buldum eğitmenlik yapıyorum şuan.

maaş ayırt etmeden , bi muhasebe bürosuna başla.
orda ki 1 yıl tecrübe+stajlarınla iş bulman kolaylaşır.
y.dışında insanlar okurken pırt time çalışıyorlar sırf bu yüzden.
ve çok düşük maaşlara başlıyorlar.
ben mali müşavirim , 14 yıllık tecrübem var ben bile bulamadım iş :)
sonunda kendi işimi açtım. iş ararken işsiz değildim ama bi türlü olmadı başka yere geçemedim.

maaş ayırt etmeden , bi muhasebe bürosuna başla.
orda ki 1 yıl tecrübe+stajlarınla iş bulman kolaylaşır.
y.dışında insanlar okurken pırt time çalışıyorlar sırf bu yüzden.
ve çok düşük maaşlara başlıyorlar.
ben mali müşavirim , 14 yıllık tecrübem var ben bile bulamadım iş :)
sonunda kendi işimi açtım. iş ararken işsiz değildim ama bi türlü olmadı başka yere geçemedim.

maaş ayırt etmiyorum zaten kendim yükselirim diyorum ama mali müşavir yanında o bir yılım belki iyi birinin yanına gidersem tecrübe kazandırcak ya da kötü birinin yanına gidersem boşa zaman kaybettircek çünkü işi öğrenmeni isteyen mali müşavir büroları bulmak zor geneli sadece getir götür işleri ve cay kahve servisi yaptırıyorlar bir çok arkadaşımın basına geldi o yüzden sıcak bakmıyorum istediğim illa büyük bir şirkette iyi bir pozisyon değil zaten ama en azından küçük bir işletmede muhasebe elemanı olarak baslayıp muhasebe sorumlusu olabilir bir kaç yılda diye düşünüyorum yanlışda düşünüyorum olabilirim tabi :26:

uzun bi dönem bende kabul etmedim kendim iş bulucam dedim ama baktım ki olmadı. ne zamanki ailem işin içine girip tanıdık buldu görüşmeye gittim ee hadi başlıyosun dediler. hemde istanbulda adı duyulmuş kurumsal bir şirketti. ama onun dışında kendimde şans eseri diyorum bi iş buldum eğitmenlik yapıyorum şuan.

bende artık torpilsiz hiç bir yer olmucağına inanıyorum o yüzden kimi tanıyosam herkese saldım iş aradığı bir yerden sans yüzümü gülücek inanıyorum kesin ben bi işe giricem arkasından tüm basvurduğum yerlerden haber gelicek :2:

Back
X