merhabalar bütün arkadaşlara..32 yaşımdayım.Çikolata kistim var.İlk tüp bebek deneyimimi yaşadım.8 yumurtamın 7si kaliteli çıktı 5 i döllendi 2 tanesi ile blastokiste gidildi.Ve bugün transferimin 3.günü..Transferden sonra 15-20 dk ameliyat masasında yatırdılar beni..sonra tekerlekli sandalye ile odama getirildim 20 dk falanda burada dinlendim.İdrara aşırı sıkışık olduğum için transfer esnasında doktorum sonda ile mesaneyi boşalttı.(Böyle bir rahatlık olmazmış :) sonra evime döndüm..Crinone jel'i kullanmaktan çok hoşnut olmadığım için doktorum günde 3 kez olmak üzere progestan verdi..Bunun yanında gün aşırı progynex iğne oluyorum ve günde 1 kez estrofem alıyorum..Bugün sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım var kasıklarımda.Ne kadar tedirgin olduğumu anlatamam.sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum acaba kanamam oldumu diye ve çok korkuyorum.Bu ağrılar normalmidir? Ve bugün 3.günü olmasına rağmen sırf öylesine idrar testi yaptım..Hani bir umut.Doğal olarak negatif çıktı :)) Heves işte. Ve yoğun başağrısı çekiyorum.Hatta arada bir başım dönüyor.Bunlar normalmi arkadaşlar?? Umarım herşey yolunda gider.Bu 10 gün nasıl geçer onuda bilmiyorum.Allah'ım yardımcımız olsun:Saruboceq: