• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli beslen, spor yap diyola ama..

çok çok rica ederim canım (:
ben en başa sardım
şu ana kadar leslie falan yaptım ama düzensiz. bende senin gibi bunun aynını yapcam. sadece leslieyle brazil but aynı anda.

tamam canım bende başlıyorum o zaman senle inşallah bugün :) gidene kadar en az 1 ayım var halledecegim inşallah :)
çok çok rica ederim canım :-)
ben en başa sardım
şu ana kadar leslie falan yaptım ama düzensiz. bende senin gibi bunun aynını yapcam. sadece leslieyle brazil but aynı anda.

canım brazil butt ın pk videosu yok. leslie 1 mil bitti ya az dinlen terin soğumadan buldugun videoyu yap. 25 gün sürecek leslie zaten. biter bitmez jilliana başlarız.

Evettt kahvaltimi yazayim
Peynir
Domates
İki dilim sucuk( haftasonu Esim evde olduğu için kaçamak oldu)
Bir dilim ekmek
İki yumurta
Simdi 4 tane kara incir

Aksama mangalda tavuk köfte ile belki 1 da lim ekmek yaninda iki parca karpuz yerim .

Gece atistirmalarina son bundan sonra dondurma bile yemiyecegim.1 haftada 3.5 verdiren iyimis aslinda ama ben biraz ilaveler yaparim sanirim zaten sorunum göbek bunun içinde normalde bebis uyudugunda bantta yürüyüş yapiyodum artik karin egzersizleri yapicam ama su bebis şöyle bir buçuk saat falan uyusa iyi olacak ama nerde en uzun 45 dk

Son düzenleme:
canım sucuk hiç olmadı ufk ufak kaçamaklar en son dağ olur. :KK63:
akşamda ekmek yemeni önermem onun yerine bol salata ye kendine hakim ol lütfen :KK62:

Evettt kahvaltimi yazayim
Peynir
Domates
İki dilim sucuk( haftasonu Esim evde olduğu için kaçamak oldu)
Bir dilim ekmek
İki yumurta
Simdi 4 tane kara incir

Aksama mangalda tavuk köfte ile belki 1 da lim ekmek yaninda iki parca karpuz yerim .

Gece atistirmalarina son bundan sonra dondurma bile yemiyecegim.1 haftada 3.5 verdiren iyimis aslinda ama ben biraz ilaveler yaparim sanirim zaten sorunum göbek bunun içinde normalde bebis uyudugunda bantta yürüyüş yapiyodum artik karin egzersizleri yapicam ama su bebis şöyle bir buçuk saat falan uyusa iyi olacak ama nerde en uzun 45 dk

Ara öğün yapmayı unutmayın :KK49:

Bir de akşam bir saat belirleyelim ve o saatten sonra yemeyelim, yalnızca yeşil çay içmek serbest olsun.

Bence 7 iyidir?

bs31113 sana başka ne diyebilirim daha kolay bi isim lütfen :KK48:
babagannuş etli patlıcan yemeği ama ben etsiz yedim

Back
X