• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli beslen, spor yap diyola ama..

kızlar canım sıkkın 200 gr fazla çıktım tekrar 82 oldum anlayacagınız dün 81.8 dim.
ayran aşı kr için kolları sıvadım. cuma doğum günüm o zaman kdr 80.5 olmak için detoks. bismillah diyelim.

kızlar canım sıkkın 200 gr fazla çıktım tekrar 82 oldum anlayacagınız dün 81.8 dim.
ayran aşı kr için kolları sıvadım. cuma doğum günüm o zaman kdr 80.5 olmak için detoks. bismillah diyelim.

Sıkma canını bence, önemli olan kararlı olmak .

Bir de ben çok tüketemedim ama ayran seviyorsan kefir iç.

Tok tutuyor canım.

nerdesiniz siz ya :KK4::KK4:
gunpir! kukla ipi! büşra!!!

nerdesiniz acaba bu nasıl birlik bu nasıl enerji..:KK57:

benim iyi haberlerim var ama kendi kendime konuşuyorum burda :KK23:
81.5 çıktım. 500 gram daha gitti.
bgün yine çorbaya devam edicem.
uğrarsanız günlüğe iyi olur:KK62:

Canlar bebislen bazen gündüz giremiyorum.akşamda bayilmisim uykusuzltan .dun elle tutulur bisi yemedim.2 mil leslie yaptim.aksam maalesef mini magnum yedim.
Bu sabah tahsilli dilim ekmekten tost yedim.simdi bebis uyudu etli kabak yemeği bir dilim ekmek 2 yk erişte yiyiyorum birde yoğurt.

Bu arada pilates yapacam inşallah bebis öğlen uykusu yapiyor bazen 1 saat ozaman yapabilirsem iyi olur.

Merhaba arkadaslar benim de kilo sonum var ayni zamanda hamilede kalmaya calisiyorum yani simdiki kilolamla hamilelimde alicam kilolarin birlestigini dusunmek beni korkutuyor o yuzden bir an once 6 veya 7 kilo vermek istiyorum boyum 1.63 kilom 61.8 (en son bir hafta once tartildim almis veya vermis olabilirim ) izin verirseniz bende size katilmak istiyorum aslinda takip etigim bir diyet sayfasi daha var ama burayi gorunce burda da olmak istedim :) umarim birgun hepimiz citi piti olabiliriz ...

merhaba nilsucum tabi ki katlabilirsin aktif olmak şartıyla. en azından mutalaka menunu paylaş ve benim ve diger arkadaşlarımın menusunu yorumlamaya çalış HOŞGELDİN

Hosbuldumn cn
merhaba nilsucum tabi ki katlabilirsin aktif olmak şartıyla. en azından mutalaka menunu paylaş ve benim ve diger arkadaşlarımın menusunu yorumlamaya çalış HOŞGELDİN
Hosbulduk cnm tşk hergun burdayim bundan sonra yeterince bos vaktim var nasilsa :)

nerdesiniz siz ya :KK4::KK4:
gunpir! kukla ipi! büşra!!!

nerdesiniz acaba bu nasıl birlik bu nasıl enerji..:KK57:

benim iyi haberlerim var ama kendi kendime konuşuyorum burda :KK23:
81.5 çıktım. 500 gram daha gitti.
bgün yine çorbaya devam edicem.
uğrarsanız günlüğe iyi olur:KK62:
Tebrik edrim cnm senin adina sevindim gram gram gidicek insalllah :)

Selammmmm
Dilacim vermene sevindim ancak bence boyle
Hergun tartilmasan aldim verdim gunicinde değişir moral bozukluğu yasamaya gerek yok bence haftada birgün tartilsan
Bugün aksamda izgara balik domates bir tanede kurabiye cayin yaninda yedim.

3 rast mile leslie yaptim.sizden naber

Merhaba kızlar;
Benim hamilelik döneminde bir hayli kilo artışım oldu. Bu artış emzirme döneminde tavan yaptı. 60 kiloyla hamile kaldım 95 kiloyla doğuma girdim. Doğumdan sonra 85 e düştüm ama emzirme döneminde 100 kiloya kadar çıktım. Emzirdiğim için diyet yapamadım bir süre. Oğlum 7 aylık olup ek gıdaya başlayınca 1 Aralık 2013 de hemen diyet spora başladım. Yediklerimden kıstım kalori hesabı yaptım ve hergün yarım saat yürüdüm.
Veee sonuç :) Şuan 63 kiloyum hedefim 55 e düşmek :)

Son düzenleme:
günaydınlar

gunpircim hem dayanamıyoru hem 2 gundur detoks yaptıgım için gun gun sonucu merak etti son olarak bugün tam 81 çıktım.detoksum bitti.
toplamda 2 kg gttii. 83den 81 oldum 1 haftada.
merhaba galactuscum bize katılabilirsin. aktif olmak şartıyla:KK46:

Merhaba arkadaslar kortugum basima geldi 1.7 kilo almisim sabah sabah morelim coktu resmem 63.5 kilo yum :( kahvaltim
bir dilim kepekli tost ekmeyi bir yumurta sarisi tere yagda bir kucuk domates bu arda sabah bir bardak limonlu su ictim birazdan da karin egzersizleri yapicam ve 3litre su tuketmeyi planliyorum ...

Merhaba kızlar;
Benim hamilelik döneminde bir hayli kilo artışım oldu. Bu artış emzirme döneminde tavan yaptı. 60 kiloyla hamile kaldım 95 kiloyla doğuma girdim. Doğumdan sonra 85 e düştüm ama emzirme döneminde 100 kiloya kadar çıktım. Emzirdiğim için diyet yapamadım bir süre. Oğlum 7 aylık olup ek gıdaya başlayınca 1 Aralık 2013 de hemen diyet spora başladım. Yediklerimden kıstım kalori hesabı yaptım ve hergün yarım saat yürüdüm.
Veee sonuç :) Şuan 63 kiloyum hedefim 55 e düşmek :)
Merhaba cnmm bende 63.5kiloyum ve bende 55e dusmek istiyorum eger istersen beraraber yarisa biliriz haha hirsli olur diye dusunuyorummm :)

kzlar hep birlikte yarışıyor sayılırız değil mi?
isterseniz kurallar başlatabiliriz. bu arada nilsucugum üzülme. az öz sık yiyerek o kilolardan kurtulacaksınn:KK15:

kzlar hep birlikte yarışıyor sayılırız değil mi?
isterseniz kurallar başlatabiliriz. bu arada nilsucugum üzülme. az öz sık yiyerek o kilolardan kurtulacaksınn:KK15:
Cnm tabikide hep birlikte yarisiyoruz ben sadece suan ayni kiloda oldugumuz icin vede hedefimoz ayni oldugu icin galactusa oyle soyledim ama haklisin hepimiz yarisiyoruz tabi kide insallah hepimiz istedigimiz kilolara tez zamanda ulasiriz :)

Kahvaltim bir dilim kepekli tost ekmegi az miktada kasar peyniri bir yumurta sarisi tereyagda .. uzun bir yuruyus yapicam ve 3litre suyumu icicem ara ogunlerde meyva tuketmeyi dusunuyorum :)

Back
X