• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli beslen, spor yap diyola ama..

tabiki aramıza katılabilirsin. ideal kilon için 2 kg daha var. ancak baseninden şikayetçiysen egzersiz yapman gerekiyor.çünkü 2 kg ile o basen erimez. sağlıklı beslenme.ve egzersiz ile bu sorunu halledebilirsin.

yrüyüş imkanın var mı?
evde spor aletin var mı?
son olarak dvd izleyebilecegin bir televizyon ya da bilgisayarın var mı?
daha önce spor yaptın mı yaptıysan ne yaptın?
ona göre bir program belirleyelim.:KK65:

evde spor aletim yok ama bir salona yazılmayı düşünüyorum bilgisayarım var yürüyüş imkanımda var malesef spor geçmişim olmadı...
küçükken aşırı zayıftım ergenliğe kadar 30 35 kiloydum ergenliğe girdim bir yılda 70 kilo oldum simdi 19 yasındayım 6 senedir böyle basen sıkıntısı cekiyorum

tabiki aramıza katılabilirsin. ideal kilon için 2 kg daha var. ancak baseninden şikayetçiysen egzersiz yapman gerekiyor.çünkü 2 kg ile o basen erimez. sağlıklı beslenme.ve egzersiz ile bu sorunu halledebilirsin.

yrüyüş imkanın var mı?
evde spor aletin var mı?
son olarak dvd izleyebilecegin bir televizyon ya da bilgisayarın var mı?
daha önce spor yaptın mı yaptıysan ne yaptın?
ona göre bir program belirleyelim.:KK65:

evde spor aletim yok ama bir salona yazılmayı düşünüyorum bilgisayarım var yürüyüş imkanımda var malesef spor geçmişim olmadı...
küçükken aşırı zayıftım ergenliğe kadar 30 35 kiloydum ergenliğe girdim bir yılda 70 kilo oldum simdi 19 yasındayım 6 senedir böyle basen sıkıntısı cekiyorum

Bence de diyetle birlikte spor.
İnternette çok güzel videolar var.
Fakat bazıları için geniş alanlar gerekiyor.
Ben şunu evde yapılabilir buldum:
http://www.fitkizlar.com/2012/11/evde-spor-30-dakikalk-kardiyo-calsmas.html
Bugün başlayacağım.
Birlikte başlayabiliriz kızlar.
Elbette her bölge için farklı egzersizler var, basen hepimizin problemi En Büyük KKEn Büyük KK
Ben spor salonlarına da gittim, platese de gittim.
Bunlardan farklı şeyler yapmıyorlar, evde birazcık istikrarla daha fazlasını yapabiliriz emin olunEn Büyük KK

canım bende 18 yaşındayım :)
sana önerim spor salonuna gitme. ben gittim incelecegine şişti.
brazil butt
leslie sansone
jillian michaels level1-2-3

bunları you tube da bulabilirsin. dvdsini satın alabilirsin. hepsi basen için egzersizler yaptırıyor. 3ünü birden yapabilirsin. dönem dönem bölüştürebilirsin.

bunlar bittiğindede callanetics yapabilirsin.
hepsi basen agırlıklı. bunlar olazsa spora git. ama bence bunları tamamladıgında spor salonuna gitmeye ihtiyacın olmayacak.

Bence de diyetle birlikte spor.
İnternette çok güzel videolar var.
Fakat bazıları için geniş alanlar gerekiyor.
Ben şunu evde yapılabilir buldum:
http://www.fitkizlar.com/2012/11/evde-spor-30-dakikalk-kardiyo-calsmas.html
Bugün başlayacağım.
Birlikte başlayabiliriz kızlar.
Elbette her bölge için farklı egzersizler var, basen hepimizin problemi En Büyük KKEn Büyük KK
Ben spor salonlarına da gittim, platese de gittim.
Bunlardan farklı şeyler yapmıyorlar, evde birazcık istikrarla daha fazlasını yapabiliriz emin olunEn Büyük KK
o zaman beraber yapalım mı birlikte yaparsak destek oluruz bırakmayız istikrar saglarız ne dersiniz

canım bende 18 yaşındayım :)
sana önerim spor salonuna gitme. ben gittim incelecegine şişti.
brazil butt
leslie sansone
jillian michaels level1-2-3

bunları you tube da bulabilirsin. dvdsini satın alabilirsin. hepsi basen için egzersizler yaptırıyor. 3ünü birden yapabilirsin. dönem dönem bölüştürebilirsin.

bunlar bittiğindede callanetics yapabilirsin.
hepsi basen agırlıklı. bunlar olazsa spora git. ama bence bunları tamamladıgında spor salonuna gitmeye ihtiyacın olmayacak.
tamam mutlaka denerim bugün tesekkür ederim tavsiyeler için:KK15:

rica ederim canım :KK65:
begenirsen açıklamasını detaylı yaparım sana canm türkçe dublajı yok çünkü:KK50:

merak edene kukla_ipi nin diyeti

ALINTIDIR!

Şeyda Coşkun 6 Günlük Diyet Listesi
1.Gün

Sabah Kahvaltısı, Öğle Yemeği Ve Akşam Yemeği: 1 tane orta boy elma, Yarım tatlı kaşığı toz tarçın, 3 çorba kaşığı karabuğday menü için gerekli malzeme listesi. Karabuğday diri kalacak şekilde haşlanır. Elmanın kabukları soyulmadan rendelenir ve üzerine tarçın ilave edilerek karıştırılır. Elma karışımı haşlanan karabuğdaya eklenir. Elde edilen karışım 1 gün boyunca tüm öğünlerde yenmelidir.

2. Gün

Sabah Kahvaltısı: 1 tane yumurtanın beyazı ve mantar kullanılarak hazırlanmış omlet

Öğle Yemeği: Izgarada pişirilmiş balık

Akşam Yemeği: Izgarada pişmiş hindi göğsü

3.Gün

Sabah Kahvaltısı: Bugün kahvaltıda alkali detoksu tüketilecek. Detoks salatalık, yeşil elma, limon, maydanoz ve zencefil karışımı ile hazırlanmalıdır.

Öğlen Yemeği: 1 tane kabak, kuru soğan, pancar, 1 çay bardağı mercimek, dereotu ve enginar ile hazırlanmış çorba tüketilmelidir.

Akşam Yemeği: Öğle vakti için hazırlanan çorba akşam yemeğinde de tüketilmelidir.

4.Gün

Sabah Kahvaltısı: Lor peynirli domates çorbası

Öğle Yemeği: Adana dürüm

Akşam Yemeği: zeytinyağlı bamya yemeği ve yeşil salata

5.Gün

Sabah Kahvaltısı: Meyve salatası

Öğlen Yemeği: Kabak salatası

Akşam Yemeği: Marulda köz patlıcan

6.Gün

Sabah Kahvaltısı: Menemen

Öğle Yemeği: Mercimekli pazı dolması

Akşam Yemeği: Yeşil salata ve bamya yemeği

Şeyda Coşkun Diyet programı uygulanırken diyete destek amacı ile dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntılar vardır. Diyet programı ile beraber gün içinde en az 1 saatlik yürüyüş yapılmalı, saat 16:00’a kadar çay tüketilmeli ve akşamları özellikle papatya, rezene ve melisa çayı içmeye özen gösterilmelidir. Diyete bu şekilde sadık kalınırsa hem sağlıklı bir şekilde kilo verilecek hem de ideal vücut ölçüleri hayal olmaktan çıkacaktır.

bende ayça kaya takılıyorum :) 2 gündür ama sadece cuma baska bir forumdan buldum

( alıntı)

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

videoyu izlemek istiyenler için link koyuyorum

Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr

canım başlangıç için ben sana leslie 1 mil snrasında 2 mil ve 3 mil öneriyorum daha sonra jillian daha snra brazil butt. en zorunu seçmişsin :KK45:

bak tek tek açıklamasını yazıcam

leslie sansone 1 mil walk at home = 3 gün ( kolay çünkü)
leslie sansone 2 mil walk at home= 7 gün
leslie sansone 3 mil walk at home=15 gün

bunu yaparken mekik çekip şınav çekebilirsin. basenlerine streç sarmanı öneririm. biberiye yağı sürüp braz bekledikten sonra.
en başta çok kolay gelebilir. ama sen beni dinle :KK60:

bunlar bittikten sonra
jillian michaels level1 level2 level3 her biri 10 ar gün. zaten bu programın özelliği ben kafadan sallamıyorum :KK49:

sıra geldi brazil butt
çok fazla videosu yok. bulabildiklerini 1 aya yay. kalça dikleştirio basen inceltiyor.

bu da bitti

callanetics 21 gün programıyla sıkılaşmaya geç.

al sana mükemmel bir basen
ben bunu yapıcam. bugün başlıyorum. aynı bu program. bana katıl :KK50::KK49::KK76::KK48:

tek fark: ben brazil butt ile leslie yi birleştiriyorum. istersen böylede yapabilirsin. kolay gelsinn.:KK59:

bak tek tek açıklamasını yazıcam

leslie sansone 1 mil walk at home = 3 gün ( kolay çünkü)
leslie sansone 2 mil walk at home= 7 gün
leslie sansone 3 mil walk at home=15 gün

bunu yaparken mekik çekip şınav çekebilirsin. basenlerine streç sarmanı öneririm. biberiye yağı sürüp braz bekledikten sonra.
en başta çok kolay gelebilir. ama sen beni dinle :KK60:

bunlar bittikten sonra
jillian michaels level1 level2 level3 her biri 10 ar gün. zaten bu programın özelliği ben kafadan sallamıyorum :KK49:

sıra geldi brazil butt
çok fazla videosu yok. bulabildiklerini 1 aya yay. kalça dikleştirio basen inceltiyor.

bu da bitti

callanetics 21 gün programıyla sıkılaşmaya geç.

al sana mükemmel bir basen
ben bunu yapıcam. bugün başlıyorum. aynı bu program. bana katıl :KK50::KK49::KK76::KK48:

tek fark: ben brazil butt ile leslie yi birleştiriyorum. istersen böylede yapabilirsin. kolay gelsinn.:KK59:
cok cok cok :KK71::KK71::KK71:teşekkür ederim bugün baslıyorm önerdiğin şekliyle :)
sen hangisindesin callanetics mi yapacaksın bugün

Back
X