Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eminim yakmışsındır canım yerimseniben
biberiye yağı ne işe yarıyor :uhm:

Waaow! Spor fırtınası yapmışsın. sempatiksalakcinni Tatlıları yakmışsındır. Yemeden önce onların arkasında kaç kalori olduğu yazıyor ki ufak oldukları için çok kalorili olduğunu sanmıyorum. Yine de şeker ihtiyacını meyvelerden almanı tavsiye ederim en azından 1, 2 ay. yerimseniben

eminim yakmışsındır canım yerimseniben
biberiye yağı ne işe yarıyor :uhm:

canım bende kk da okudum biçok kişi yapmış biberiye yağını sorunlu olan bölgene sürüyomuşsun streç film sarıp üzerinede korse giyiliyomuş ve sporunu öyle yapıyomuşsun fena terletiyomuş 1,5 haftada 5 cm incelenler var.bende denicem bugünden itibaren sonuçları yazarım

çiğdem birinci olcak galiba :)

ayy yok kızz her sabah tartılırım ben dün güzel bi kilo ile karşılaştım bayaa sevindim hatta dün burda iddialıyım falan bile dedim fakat bu sabah 300 gr almış olarak çıktım CADIARZU
ne zaman güzel bi spor yapsam ertesi gün kilom artıyo :bbo:

evet mutlaka yaz çok sevinirim.

kızlar bide bişey sorcam size dün şu termal sauna şortlar varya ondan sipariş verdim bugün geldi xl sipariş etmiştim çünkü kendi bedeninizin altında veya üstünde sipariş vermeyin dediler..giydim baldır kısmı tamam gayet güzel,fakat bel kısmı birazcık bol gibi...haticee bi fikrin varmı ya sence L bedenmi alsam...ama bu seferde bacağımı sıkar öfff çok kararsızım

ne işe yarıyor o şortlar ?
fiyatı ne kadar

Terletmekten başka yan ekisi yok değil mi? Biberiye yakıcı özelliğinden dolayı tavsiye edilmiştir ama bunu streçle hapsederek gözenekleri kapamak ne derece doğru bilemiyorum. Daha sonra kızarıklık ya da cilt tahrişi olmasın. Denerken birde bunu bir süre denemiş olup sonucu nasıl bunu iyi araştırmak lazım. CADIARZU

Her zaman bu konuda hassas davranmak gerek. Mesela zayıflatan bitki çaylarının sık içilmemesi gerektiğini duymuştum. Bağırsakları fazla çalıştırdığından bir süre sonra sinyal verebilir. Ben önceleri ( ertesi gün dışarı çıkmayacağım zamanlar ) içiyordum. Sonra bıraktım ama bu aralar 2, 3 günde bir de olsa içmeyi düşünüyorum.

Neyse.. Açıldı çenem sositososito Vakit bulduğumda bu konuları araştırıp paylaşmak isterim. Sağlıklı kilo verelim derken başka yeri bozmayalım. yerimseniben

emin ol bayağı araştırdım kimse herhangi bi yan etkisinden bahsetmedi...bünyeden bünyeye de fark var tabikii yan etkisini gördüğün an bırakmak elinde zaten :1closedeyes:

hayır canım zambak klava: veriyordu oda ortalarda yok

evet cnm zambak ın yokluğundan istifade götüren götürene kaydirigubbakcemile3

zambak nerelerdesin olumunekankayizsmile
boş bırakma buraları yerimseniben

geldimm geldimmm hiç boşş bırakırmıyımm ben buralarııı aşkolsunn klava:
kızlar bugünlerde eşim evde izinli ondan fırsat bulup pek giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…