- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.021
Mesajda anlatmaya çalıştım.
günaydın hanımlar...
dün akşam çok güzel sporumu yaptım göbeğime biberiye yağı sürüp streçledim sıkı sıkı giyindim tam 6 km hızlı tempo yürüdüm arkadaşlar..sonra yürüme bandının masaj kemerleri olurya onlada 10 dk falan uğraştım bikaç mekik çektim...akşam canım çok tatlı istedi elimin altında küçük küçük halleyler vardı dayanamadım 3 4 tane yedim spordan önce umarım yakmışımdır
günaydın hanımlar...
dün akşam çok güzel sporumu yaptım göbeğime biberiye yağı sürüp streçledim sıkı sıkı giyindim tam 6 km hızlı tempo yürüdüm arkadaşlar..sonra yürüme bandının masaj kemerleri olurya onlada 10 dk falan uğraştım bikaç mekik çektim...akşam canım çok tatlı istedi elimin altında küçük küçük halleyler vardı dayanamadım 3 4 tane yedim spordan önce umarım yakmışımdır
eminim yakmışsındır canım yerimseniben
biberiye yağı ne işe yarıyor :uhm:
çiğdem birinci olcak galiba :)
canım bende kk da okudum biçok kişi yapmış biberiye yağını sorunlu olan bölgene sürüyomuşsun streç film sarıp üzerinede korse giyiliyomuş ve sporunu öyle yapıyomuşsun fena terletiyomuş 1,5 haftada 5 cm incelenler var.bende denicem bugünden itibaren sonuçları yazarım
ya benim 4-5 gündür kilom hiç oynamıyo
kızlar bide bişey sorcam size dün şu termal sauna şortlar varya ondan sipariş verdim bugün geldi xl sipariş etmiştim çünkü kendi bedeninizin altında veya üstünde sipariş vermeyin dediler..giydim baldır kısmı tamam gayet güzel,fakat bel kısmı birazcık bol gibi...haticee bi fikrin varmı ya sence L bedenmi alsam...ama bu seferde bacağımı sıkar öfff çok kararsızım
canım bende kk da okudum biçok kişi yapmış biberiye yağını sorunlu olan bölgene sürüyomuşsun streç film sarıp üzerinede korse giyiliyomuş ve sporunu öyle yapıyomuşsun fena terletiyomuş 1,5 haftada 5 cm incelenler var.bende denicem bugünden itibaren sonuçları yazarım
Mil egzersizi olan siteye bakıp geldim. zemuszemus Ne çok egzersiz videosu var. akannehir İnsan hangi birini yapacağını şaşırır. Mil egzersizi diğer videolara göre nasıl acaba ? CADIARZU
merhaba kızlaaar...
ne işe yarıyor o şortlar ?
fiyatı ne kadar
canım google'a termal sauna şort yaz araştır ne işe yaradığını
22 tl ye aldım gittigidiyordan
Terletmekten başka yan ekisi yok değil mi? Biberiye yakıcı özelliğinden dolayı tavsiye edilmiştir ama bunu streçle hapsederek gözenekleri kapamak ne derece doğru bilemiyorum. Daha sonra kızarıklık ya da cilt tahrişi olmasın. Denerken birde bunu bir süre denemiş olup sonucu nasıl bunu iyi araştırmak lazım. CADIARZU
Her zaman bu konuda hassas davranmak gerek. Mesela zayıflatan bitki çaylarının sık içilmemesi gerektiğini duymuştum. Bağırsakları fazla çalıştırdığından bir süre sonra sinyal verebilir. Ben önceleri ( ertesi gün dışarı çıkmayacağım zamanlar) içiyordum. Sonra bıraktım ama bu aralar 2, 3 günde bir de olsa içmeyi düşünüyorum.
Neyse.. Açıldı çenem sositososito Vakit bulduğumda bu konuları araştırıp paylaşmak isterim. Sağlıklı kilo verelim derken başka yeri bozmayalım. yerimseniben
hayır canım zambakklava: veriyordu oda ortalarda yok
evet cnm zambak ın yokluğundan istifade götüren götürene kaydirigubbakcemile3
zambak nerelerdesin olumunekankayizsmile
boş bırakma buraları yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?