- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.041
kızlar size bir diyet tatlı tarifi vermek istiyorum
1 lt süt
8 kaşık irmik
20 adet suda eritilmiş tatlandırıcı
mavi yeşil keten tohumlu bisküvi
bisküvi hariç hepsini katılaşıncaya kadar kaynatıyoruz
yarısını borcama döküyoruz
arasına bisküviyi diziyoruz
kalan muhallebiyi de üzerine döküyoruz
soğuduktan sonra tarçın koyup servise hazırlıyoruz
hani bazen tatlı krizine gireriz ya özellikle regl döneminde...işte imdadımıza yetişecek bi tatlı buldum arkadaşlar cokacimcoook hihoyyyt
günaydın hanımlar...
dün akşam çok güzel sporumu yaptım göbeğime biberiye yağı sürüp streçledim sıkı sıkı giyindim tam 6 km hızlı tempo yürüdüm arkadaşlar..sonra yürüme bandının masaj kemerleri olurya onlada 10 dk falan uğraştım bikaç mekik çektim...akşam canım çok tatlı istedi elimin altında küçük küçük halleyler vardı dayanamadım 3 4 tane yedim spordan önce umarım yakmışımdır
cnm sen bugün eşinle ilgilen ozaman a.s
kızlar bide bişey sorcam size dün şu termal sauna şortlar varya ondan sipariş verdim bugün geldi xl sipariş etmiştim çünkü kendi bedeninizin altında veya üstünde sipariş vermeyin dediler..giydim baldır kısmı tamam gayet güzel,fakat bel kısmı birazcık bol gibi...haticee bi fikrin varmı ya sence L bedenmi alsam...ama bu seferde bacağımı sıkar öfff çok kararsızım
geldimm geldimmm hiç boşş bırakırmıyımm ben buralarııı aşkolsunnklava:
kızlar bugünlerde eşim evde izinli ondan fırsat bulup pek giremedim
zambakçım hoş geldin özlettin kendini :1hug:
bu haftaki tabloyu merak ediyorum doğrusu 2-3 kişi hariç gerisi dökülecekmiş gibi geliyor bana bende dahil olmak üzeresempatiksalakcinni
var canım ondanda aldım zamanında
benimki l beden dediğin gibi baldır kısmı biraz sıkıyo ama öyle olması gerekiyo bende xl de var ama l olan daha iyi bence
yalnız ben aldım çok kullanmadan bıraktım öyle olmaz umarım sendede aklinialirimsmile
zambak sen hala indiremedinmi 5 mil olanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?