Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

açıldımı videolar nereden girdin merak ettim
walk at home sitesinde sadece 1tane var

Bende Hatice'nin bana söylediği siteden biliyorum. Zaten bahsedilen mil egzersizleri için sormuştum. Sendezayıfla diye bir yer. Egzersiz&Spor kısmından videolar&linkler kısmında paylaşılmış videolar var. Belki sizler biliyordunuz da ben bugün öğrendim zemuszemus
Bu arada verdiğin adresten "Leslie Sansone Yürü Ve ıncel Programı" çıktı, Hatice. Doğru mu?

Son düzenleme:

linkleri gördüm videolardan haberim yok.canım site adı vermek yasak aklında olsun

Özelden gelen yazılara cevap veriyorum da iletilip iletilmediğinden emin değilim. Yani doğru yere basıp basmadığımın kaydirigubbakcemile3

Benim de sabah ne kadar uykumu almış olsam da akşamüstü mutlaka uykum gelir. Güzellik uykum kaydirigubbakcemile3 Ben de bari odamı ve komşu odalarımı temizliyim. aklinialirimsmile En azından site açılmıyor diye sinir olmam. Sana tavsiyem nescafe ama şekersiz kaydirigubbakcemile3 Aslında daha önce söylemiştim ama ben de denemedim. Şöyle bir 5 7 kilo versem; deneyeceğim. Sıcak çikolata var nestle veya diğer markaların. 79 kalori.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…