- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.381
teşekkür ederim bu olumunekankayizsmile desteğiniz oldukça kendime daha çok güvenim geliyor
zambak :jeyyar: ceza için :dilcikar: beklesede sizler bana güç veriyorsunuz
(patiskanın yokluğunu aratmayayım dedim) alsanaalsanasmile
CANIM BURAYA BUNLARI YAZMAYALIM KONU DIŞI OLUR YASAK
BENCE SEN BAŞKA BİTOPİKTE KONU AÇ"EŞLERİNİZLE NASIL TANIŞTINIZ"DİYE
BİZ ORAYA UGRAR ANLATIRIZ SANA:asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hehehhe yasaksa yazmayın tabi. Ben sıkılmıştım sohbet etmek için sordum. boshayallersmile
canım dediigim gibi konu aççç
bbak gör ne hikayelerr duyarsınnnopuyorumnanaktan
evet canım ya kaydirigubbakcemile5
ama sende güzel vermişsinnolumunekankayizsmile
evettttt buhaftakii kupanın sahibiiii hatice22:hooray::hooray:
cezalar 23nisan sebebiyle verilmeyecektir...:roflol::roflol:
haticem hadi gözünaydın almadın ceza:mymeka:
kıymetimi bill:mymeka:
Ewweeeetttt...Bu kupayla birlikte 2. kupam oldu kızlar çok teşekkür ederim sağolun:hooray::hooray:iyiki varsınız....
yookk canım sende hırs ve azim oldugu içinn seni destekliyorumolumunekankayizsmile
patiska başka bugün azimli akşam kocasıyla yemekteenaniknaniknaniknanik
cezanda iptal oldu :mymeka:...
cezalar 23nisan sebebiyle verilmeyecektir ...:roflol::roflol:
haticem hadi gözünaydın almadın ceza :mymeka:
kıymetimi bill :mymeka:
artık günlük ne yediğimizi yazmıyor muyuz? :uhm:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................76..............................76...........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3.........................80..............................78.9........................70... .........1.100 gr vermiş.
patiska........................85............................82.8.........................................................70..............yok
hatic22........................65.8.........................61.7.............................60.........................57.............1.700 gr vermiş
bendisay......................69............................63.2...........................62.7.......................58.............500 gr vermiş
eyllull...........................51.6.........................49.5..........................49.2........................49..............300 gr vermiş
cgdm85........................77...........................72.7..........................72.4.........................60..............300 gr vermiş
inci0781........................67...........................64.7..........................64.3.........................60...............400 gr vermiş
brownsugar..................68.8..........................68.2.........................67.8.........................52...............400 gr vermiş
oyelken........................79.9.........................77.4.........................76.4..........................60...............1 kg vermiş
artık günlük ne yediğimizi yazmıyor muyuz? :uhm:
yazmak isteyen yazıyor CADIARZU
ben yazmıyorum çünkü ortalama olarak ne yaptığımı cokacimcoook daha önce yazmıştım kaçamak yada çok yersem onu yazıyorum
gerçi hafta sonları biraz kaçamak delikafadulden oluyor onları yazamıyorum çok giremediğimden :1no2: ama sen yazmak istersen devam et vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?