Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yookk canım sende hırs ve azim oldugu içinn seni destekliyorumolumunekankayizsmile
patiska başka bugün azimli akşam kocasıyla yemekteenaniknaniknaniknanik
cezanda iptal oldu :mymeka:

CANIM BURAYA BUNLARI YAZMAYALIM KONU DIŞI OLUR YASAK
BENCE SEN BAŞKA BİTOPİKTE KONU AÇ"EŞLERİNİZLE NASIL TANIŞTINIZ"DİYE
BİZ ORAYA UGRAR ANLATIRIZ SANA:asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hehehhe yasaksa yazmayın tabi. Ben sıkılmıştım sohbet etmek için sordum. boshayallersmile

canım dediigim gibi konu aççç
bbak gör ne hikayelerr duyarsınnnopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Vardır değişik hikayeler de ben topik açmasını karıştırırım diye daha açık konuşmak gerekirse beceremeyeceğimden girişemiyorum. kaydirigubbakcemile3

Ewweeeetttt...Bu kupayla birlikte 2. kupam oldu kızlar çok teşekkür ederim sağolun:hooray::hooray:iyiki varsınız....

teşekkür ederim olumunekankayizsmile
alsaydımda bilmiyorumkismile olurdu kendimi cezaya alacağıma alıştırmıştım ama tabi sevindim :sm_cool:
23 nisan kutlu olsunnnnn hihoyyythihoyyyt

:mymeka: sade enseme yediğim tokatla kurtuldum desene alkisalkisalkis

haticecim ben dün uğrayamadım. bu gün bildiriyim kilomu. 62,7 bu haftaki kilom geçen haftaya göe 500gr. vermişim.

bu arada hatic22 ve zambak tebrikler, süpersiniz.opuyorumnanaktan

tablonun son durumu

bütün a.s. kilo verenleri ayrıca kupa :hooray: sahibi hatic22 bir daha kutluyorum:teytey:

artık günlük ne yediğimizi yazmıyor muyuz? :uhm:

yazmak isteyen yazıyor CADIARZU
ben yazmıyorum çünkü ortalama olarak ne yaptığımı cokacimcoook daha önce yazmıştım kaçamak yada çok yersem onu yazıyorum
gerçi hafta sonları biraz kaçamak delikafadulden oluyor onları yazamıyorum çok giremediğimden :1no2: ama sen yazmak istersen devam et vereliniortak

bende senin gibi yapayım diğer öğünler aynı nasılsa kaçamakları yazayım en iyisi ama hafta sonları hariç delikafadulden

nedense hafta sonları pek düzen kurulamıyor :sinifsinif:
saatleri değişiyor öğünlerin aralar kalkıyor bazen bilmiyorumkismile
ama olsun genede ipin ucunu kaçırmamak mesele bence aklinialirimsmile

katılıyorum aslında kaçırmamaya çalışıyorum ama şu öğün saatleri alt üst oluyor mesala bugün sabah kahvaltısı ve öğle yemeği birleşti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…