Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım geçen hafta 500gr vermiştinn bu hafta o malum sebepten dolayı verememiş gözüküyosundur bence
buhafta eminimm gaayet iyi vereceksinnn Şeniz
canını sıkmaa
sen spora devam ett
kilo veremesen bile vucudun çok güzel toparlanıyorrralkisalkisalkis

günaydın arkadaşlarrrrr
ben annemde kaldım dün gece oyüzden yine tartılamadım maalesef çok üzgünüm bende çok merak ediyordum kg mu ama :sinifsinif:

kızıııımm neişşş geçen haftamı neydi bikere daha böyle yapmıştınnlmaz:
kaçıyomusunnn haaaa anneni bahane edippp:mymeka::mymeka:
yarın sabahilk işin tartılıp bildirmek tamammııklava:klava:

teşekkür ederim canım desteğin :teselli: için genelde hep bu haftalardan sonra çok güzel kilolar verdim onun için ümitliyim haftaya aklinialirimsmile
bu aralar sporu biraz azalltım ama tekrar eski rayına sokmaya uğraşıyorum :sm_cool:
haklısın veremesekte incelmiş olmak çoook güzel :dance:

günaydın arkadaşlarrrrr
ben annemde kaldım dün gece oyüzden yine tartılamadım maalesef çok üzgünüm bende çok merak ediyordum kg mu ama :sinifsinif:

sen annenede al bi tartı bence her cuma ordasın nasıl olsa kaydirigubbakcemile3
bencede yarın sabah hemen tartıl ve bildirim yap yerimseniben

yok ya zambakçım aşkolsun
babam tarsusa gitti annem yalnız o yüzden bazen onda kalıyorum
bide 2 haftadır bazı özel sorunlarım var oyüzden de :sinifsinif:

evet bu sabah aklıma geldi benimde anneme bi tartı alıyım diye
söz vermiş olmayayım eve gidersem tartılırım ama gitmezsem de yarın tartı almaya çalışırım anneme

AFFERİNN CANIMM SANAAA
vereceksinn eminimmkaydirigubbakcemile5

yaa canımmm desenkii özell sebeplerden dolayı kaldımm diye anlarımm ama napıyımm özelliklede perşembe akşamı kaldıgın için öyle tahmin ettimmbilmiyorumkismile
kırıldıysan özür dilerimm canımm yaa:teselli:

1 haftadır canının sıkınlığı anlaşıldı galiba
inşallah bir an önce geçer canım problem neyse herşey yoluna girer umarım
sen çok üzme kendini olumunekankayizsmile

neyse kızlar ben çıkıyorum malum ev işlerii
bitmezz bu işlerrr ama yapmakta lazımmm
biraz yoruyum kendimii-tatlicadiarzu-

kilo veren arkadaşlarr tebriklerr
veremeyenlerde üzülmesinn sakınnn
vericezz nasıl olsaa

ya hem bazı problemler var hemde ben iyi değilim
kendimi iyi hissetmiyorum depresyona mı girdim psikolojim mi bozuldu bilmiyorum
ama ilk defa böyle oluyorum

ya hem bazı problemler var hemde ben iyi değilim
kendimi iyi hissetmiyorum depresyona mı girdim psikolojim mi bozuldu bilmiyorum
ama ilk defa böyle oluyorum

canım arada hepimize olur çok takma kafaya :bbo:
her şey düzelir ama sen üzüldüğünle kalırsın
aldığın ilaç yapmış olmasın yan etkisi falan olabilir
bence rahatlatıcı bitki çayları falan iç rezene gibi (pek bilmem ama) sositososito

üzme kendini

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75.5............................75.5............................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................79.7............................78.7............................70... ........1 kilo vermiş

hatic22........................65.8.........................60................................60.............................57...............verememiş

bendisay......................69............................61.8.............................................................58...............

eyllull...........................51.6.........................48.7.............................................................49...............

cgdm85........................77...........................72................................................................60...............

inci0781........................67...........................64.3.............................64..............................60..............300 gr vermiş

brownsugar..................68.8..........................66.7.............................67..............................52..............verememiş

oyelken........................79.9.........................75.7..............................................................60..............

tinkerbell 2...................61.2.........................61.2..............................................................54..............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…