Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım tamam sen nasıl istersen
ama sen bizi boşlama arada yaz gene olumunekankayizsmile

Herkese iyi günler kızlar
nasılsınız bakalım?
Canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin
tinkerbell 2 sen kilo bildirimi neden yapmadın

hatice1 ben 2 gün önce annemde tartılmıştım 4 günlük diyetle falan 61 çıktım ama üzerimde kot falan vardı öğleydi bide belirtmiştim ama haftaya geç katıldığım için yarın tartılıcım daha net belli olur benim. Önümüzdeki hafta tam başlamış olucam bu haftaki ısınma turu olsun benim.

Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Bugün kilo durumunu merak ettim ama pek az bildirim olmuş.

Benim de işlerim yoğun olduğundan pek uğrayamadım. Evi toparladım boya ve duvar kağıdı işleri var. Şu an yazlıktayım orası bitince döneceğim. Ondan sonra burası başlayacak.:1closedeyes:
Off bu aralar bana rahat yok gibi görünüyor ama sağlık olsun artık biter gider inşallah.:hulya:

Zambakcım kilo vermeye başlamışsın yeniden tebrik ederim.kaydirigubbakcemile5 Umarım detokstan da iyi bir sonuç alırsın. Çorba detoksunu ben de iki kez yapmıştım. İlkinde 1.5kg. verdim.

Haticecim sen çok istikrarlı kilo veriyorsun. Bu hafta olmadıysa haftaya olur artık.hihoyyyt
Yavaş yavaş hedefin doğrultusunda gidiyorsun.

Oyelken geçmiş olsun canım. Ben de gastrit var. Dr. herkesin bünyesi farklıdır dedi birine iyi gelen öbürüne gelmeyebilir. Kendin deneyerek yemen ve yememen gerekenleri belirleyeceksin dedi. En önemli etken stresi kendinden uzaklaştıracaksın. Hayatının artılarını düşün ve kendini fazla dinleme.vereliniortak

Patiskacım başarılar diliyorum. Umarım emeğinin karşılığını en iyi şekilde alırsın.kaydirigubbakcemile5

ıncicim yazını şimdi gördüm tebrik ediyorum hedefine yaklaşmışsın çok güzel gidiyorsun.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…