Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar.
Kilo veren arkadaşları kutlarım
ben geçen hafta salıdan başladığım için bu hafta vereceğim kilo daha doğru olur sanırsam
Yelkencim üzülme sağlık sorunu değildir umarım hiç bişey üzülmeye deymez cnm Hoş böyle diyorum ama ben de arada sırada dibe vururuyorum özellikle şu sıralar . Öyle böyle derken geçiyor canım günler

Geçmiş olsun cnm
Eğer ekşime kaynama gibi bişeyse bildiğim 1bardak suya 1 ç.kaşığı karbonat babam senelerdir yapar bunu biraz rahatlatır der. Ağrıysa eğer ılık süt içmeye çalış Rezene de iyi gelir diye biliyorum ben mide problemlerine

Dün biraz akşam yemeğinde fazla kaçırdım ben. Pişmanlık duydum yedikten sonra tabi :) Sanki beni en başa döndürmüş gibi geldi.

oyelken canım bende haticeye katılıyorum
hiçbişey senden degerli degilll...

oyelken canım mutlu olman için çok sebebin varr lütfen kendini bunalıma sokma unutma senin eşin ve oglun var..ne mutlu saglıklısında......
bak yarın hafta sonu gez dolaş hava all..ister tek başına ister ailenlee...anladımki eşinlede problemin varr..canım ne oldugunu bilmiyorum ama herşey konuşmayla çözülürr
annenin evinde kalarak degil bence....
yanlış hatırlamıyorsam pazar günü eşinin dogum günüü
çok güzel bigün planlayabilirsinnn..
ya bulundugunuz şehir inan buna çok müsaitt..
kadınları en çok rahatlatan şeyy kuaför ve alışverişş
bunu dene kendini çok iyi hissedeceksin eminimm...
bu sıkıntını bugün bırakk ve yarın senin için güzell bigün olsunn tamammıııvereliniortak
birde allaha dua ett ferahlık huzur ver diyee...
inan mutlu olmak için çook sebebinn varra.s

Dün biraz akşam yemeğinde fazla kaçırdım ben. Pişmanlık duydum yedikten sonra tabi :) Sanki beni en başa döndürmüş gibi geldi.

ne yedinn helebii yaz bakalımmmm:mymeka:
sen benden hiç ceza almadın galibaaa:mymeka:
bitadına bak bakalım ozaman fazla kaçırmak gibi şansın olacakmıklava:klava:

Salata ( bunu öne yazdım ki göz boyayım)
2 parça et tavada sırnaşık şey
veee 3 kaşık pilav
dahası da var 10 tane falan fıstık
Nasıl?

Salata ( bunu öne yazdım ki göz boyayım)
2 parça et tavada sırnaşık şey
veee 3 kaşık pilav
dahası da var 10 tane falan fıstık
Nasıl?

şimdiiiii
yediklerin bir ögün için normalll
et pilav ve salata ekmekte yokkk süperr
bumu fazla

gelelim 10tane fıstık
ııııııı ara ögünlerde yiyebiliyoruz
ama mümkünse gece yeme tamammıı
sabah ögle yada ögle akşam arası ara ögünde yiyebilirsinnn abartma amaaa tammammıılmaz:

Bir haftadır pilav yemiyordum belki 2 değil bir parça et yeseydim daha iyiydi. Evet ekmek yemedim pilav var diye Salata da zeytinyağlıydı bayağı en büyük hata eşimle ortak salata yememde o hazırladı yağını falan ayrı yapmam lazım salatayı birde pilavda biraz tereyağ vardı
Bak nasıl döküldüm ayrıntılar gizliymiş Günah çıkarır gibi

yagsız yemektense az yaglı yemeyi tercih ederimm
bende pilava tereyag koyarım ama çok azzz
salatayı yagsızz yemem ama çok az yag eklerimm

anladınn dimi işin özüü azzz miktarr
gelelim ete 3köfte kadar yemek problem degill
tavuk tercih edersen daha güzell olur benceeyerimsenibenyerimseniben

merhaba kızlar. kilo vermiş cicileri çook tebrik ediyorum. ben 200 gram almışım. 83 olmuşum yine. beni listeden de çıkarır mısın Haticem. sınava kadar başka bişeye yoğunlaşmak istemiyorum, ama 11 temmuz itibariyle bu forumdayım yine. gerçi hepinizin işi bitmiş olur o zamana kadar ama :))))
öpüyorum hepinizi....
Oyelken canım iyi düşünmeye çalış. tam olarak sıkıntıların ne bilmiyorum ama dualarım seninle, umarım herşey bir an önce yoluna girer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…