Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm
Dışarı atana kadarmış kendini aslında tam 1 saat yürüyüş yaptım dönüşte de alışverişimi yapıp geldim
Akşam yemeğimi de yedim bu arada
1 b.kase mantar çorbası
1 dilim t.buğday ekmek
salata yağsız

Evet canım dışarı atana kadarmış aslında...Bende çıktım ve 1 saate yakın yürüdüm ve çok enerjik hissettim kendimi.evin kasveti çöktükçe çökmüş tepeme canım çıkmayı bile istemiyordu çıkıncada giresim gelmedi iiçeri...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bende öyle iyi oldu yürümeyince de vicdan azabı da duyuyorum artık.

Şeker almıyorum ben şaka maka bir haftadır meyve den alıyorumdurda yeterli midir ki enerjim bundan mı düştü acaba

Günaydın kızlar a.s.
ben de bu aralar tatlı krizindeyim. dün gece 11 gibi dayanamadım puding yaptım , küçük bi kase onu yedim. o saate kadar da çok direndim meyveyle falan geçiştirmeye çalıştım ama olmadı.
tüm dengem altüst oldu, ilk defa reglim bu kadar uzun sürdü, iyice duygusallaştım bakalım allah sonumu hayır etsin :)))

cnm sen şimdi streslisin ya onunda etkisi vardır olsun kendini ödüllendirmişin farzet ama bunu sık sık yapma lütfen

yalnız ben bugün kahvaltıda 2 küçük kendi :kedi: yaptığım zeytinli poğaça yedim ekmek yerine biraz fazla oldu biliyorum ama akşama kadar eritirim inş.bilmiyorumkismile

yok cnm ben spor fln hiç bişi yapmıyorum ama bu aralar bi anneme bi kendi evime yürüyorum o yürüyüşten sayılırsa :)
ilacımda bugün bitti

bu arada sabah 2 dilim kepek ekmeği arası peynir yedim (bundan da çok sıkıldım ya)
şekersiz çay içtim

Canım sen kahvaltını işte mi yapıyorsun?evde yapıyorsan renklendirmek senin elinde bende bu günlerde domates salatalık biber tazenane maydanoz ve peynirle salata yapıyorum azcıkda zyağı gerçekten güzel oluyor onu yerken ekmeğe bile ihtiyaç duymuyorum tavsiye ederim canım
Daha ben kahvaltı yapmadım 1o da kalktım evişi yaptım saat 11 de 1 bardak süt ve 1 elma yedim

Günaydın
bende geçe kaldım kahvaltımı biraz önce ettim.Bende her gün aynı şeyi yiyorum kahvaltı da biber salatalık bu gün biraz reçel yesem mi dedim ama sonra vazgeçtim :) Tatlı bişeyler istiyorum iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…