- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.241
kendimi cezalandırdım :mymeka:
öğlen sadece salata yedim yağsız
bir de k.kase yoğurt
tinkerbellcim ceza menünü akşama bıraksaydın bence daha iyi olurdu.yerimseniben
iyi akşamlar arkadaşlar
sağol cnm
yok tarsuslu değiliz iş yeri tarsusta fabrika açıyor oyüzden gitti
Herkese kucak dolusu sevgileeeeer opuyorumnanaktan Kilo bildirimi yapmaya geldim. Sabahtan beri elektirikler kesikti. benneyaptımki Bu kadar neşeli karşılayışım kilo bildirimde iyi haber verebilmek için değil, malesef. mafoldumben Baya özlemişim sizi. Şeniz
Bu haftaki kilom üzülerek söylüyorum ki 67 ohaoldumsmile Yalnız kafama takılan bir şey var. Regl düzensizliği oldu. Gecikti hala olmadım. Bir onun stresi var. Birde tartının pillerini değiştirmeyi düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3
Ben hayatımda beslenmemi bu kadar özenli yapadım ve buna rağmen çok az kilo verdiğim gibi 200 gr, 300 gr'da üstüne alıyorum. Haftada 5 gün, 1'er saatlik spor yapıyorum. Eğer kilom 1-2 ay hala aynı olursa sağlık kontrollerine başlayacağım. Haa bu arada kaçamak yapmadım mı? Yaptım :kedi: ama gidip dondurma yemedim belki bir iki dilim daha ekmek yiyerek kaçamak yapmışımdır. Aslında akşamları hiçbir şekilde ekmek yemiyorum yalnız son 2 gün akşamı ekmek yediğimi de itiraf etmeliyim. eyvahedigeldismile Ama sporumu da aksatmamıştım. Neyse.. Baya oldu görüşmeyeli ya yazacak çok şeyim var aslında kaydirigubbakcemile3 Bütün sayfaları da okuyamadım. Kim birinci bilmiyorum ama GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM. a.s. olumunekankayizsmile Herkesin sağlığı yerindedir inşallah. Öpüyorum canlar opuyorumnanaktan
merhaba kızlar. kilo vermiş cicileri çook tebrik ediyorum. ben 200 gram almışım. 83 olmuşum yine. beni listeden de çıkarır mısın Haticem. sınava kadar başka bişeye yoğunlaşmak istemiyorum, ama 11 temmuz itibariyle bu forumdayım yine. gerçi hepinizin işi bitmiş olur o zamana kadar ama :))))
öpüyorum hepinizi....
Oyelken canım iyi düşünmeye çalış. tam olarak sıkıntıların ne bilmiyorum ama dualarım seninle, umarım herşey bir an önce yoluna girer...
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Bugün kilo durumunu merak ettim ama pek az bildirim olmuş.
Benim de işlerim yoğun olduğundan pek uğrayamadım. Evi toparladım boya ve duvar kağıdı işleri var. Şu an yazlıktayım orası bitince döneceğim. Ondan sonra burası başlayacak.:1closedeyes:
Off bu aralar bana rahat yok gibi görünüyor ama sağlık olsun artık biter gider inşallah.:hulya:
Zambakcım kilo vermeye başlamışsın yeniden tebrik ederim.kaydirigubbakcemile5 Umarım detokstan da iyi bir sonuç alırsın. Çorba detoksunu ben de iki kez yapmıştım. İlkinde 1.5kg. verdim.
Haticecim sen çok istikrarlı kilo veriyorsun. Bu hafta olmadıysa haftaya olur artık.hihoyyyt
Yavaş yavaş hedefin doğrultusunda gidiyorsun.
Oyelken geçmiş olsun canım. Ben de gastrit var. Dr. herkesin bünyesi farklıdır dedi birine iyi gelen öbürüne gelmeyebilir. Kendin deneyerek yemen ve yememen gerekenleri belirleyeceksin dedi. En önemli etken stresi kendinden uzaklaştıracaksın. Hayatının artılarını düşün ve kendini fazla dinleme.vereliniortak
Hoşgeldin tatlım.dersler nasıl gidiyor...kafana takma inşallah vereceksin güzelim düzenli spor yapıyorsan sen farketmiyomusun incelme falan?yani düzenli beslendiğine göre vermiş olman gerekirdi...
Umarım sağlık sorunun yoktur Bende şu sıralar aynıyım hoş gerçi 10 güne yakındır spor yapamadım ama:kedi:
ben acaba trioit sorunum mu var diye düşünmeye başladım ama seni okuyunca yalnız değilmişim bende çok az verenlerdenim güzelimzemuszemus
haticemm22 canım saatler olsunn
saçın eminim güzel olmuşturr
demek veremedin ha kilooooo
neyse haftaya acısını çıkarırsınn
brownsugar
canım ekmegi kesme bence
akşam yemegindede 1dilim ekmek olsun
ama oanki menüne göre
pilav varsa ekmek olmasınn
haftaya bomba gibi döneceksiniz eminimmm
CANIM BENİM GİDİYORSUN DEMEK HAA:gitme:
ya ben çok özlüycem sana takılmayııı:çok üzgünüm:
neysee temmuzda ben yine burda olurum sanırsamm
canım ben sana güveniyorum sen üstesinden gelirsin bu sınavınnnolumunekankayizsmile
kendine iyi bak oldumuuu:a015::a015:
haticemm22 canım saatler olsunn
saçın eminim güzel olmuşturr
demek veremedin ha kilooooo
neyse haftaya acısını çıkarırsınn
brownsugar
canım ekmegi kesme bence
akşam yemegindede 1dilim ekmek olsun
ama oanki menüne göre
pilav varsa ekmek olmasınn
haftaya bomba gibi döneceksiniz eminimmm
boşlar mıyım canım benim. Böyle cici insanları bulmuşum, hiç bırakır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?