Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar.sabah kuaföre gittim saçıma röfle yaptırdım:)-tatlicadiarzu-
öyleden sonrada nete giremedim anca bu vakit oldu
neyse ben kilo verememişim kızlar sporu bıraktım ya galiba onun etkisi(ama tekrar başlayacam...
Zambakçım tebrik ederim güzelim iyi vermişsin.
Oyelkencim sende sıkma canını bak stres mideye dokunur tatlım dikkat et kendine geçmiş olsunyerimsenibenyerimseniben
Bu arada baban tarsusa gitmiş yoksa oralı mısınız ?

Son düzenleme:
Herkese kucak dolusu sevgileeeeer opuyorumnanaktan Kilo bildirimi yapmaya geldim. Sabahtan beri elektirikler kesikti. benneyaptımki Bu kadar neşeli karşılayışım kilo bildirimde iyi haber verebilmek için değil, malesef. mafoldumben Baya özlemişim sizi. Şeniz
Bu haftaki kilom üzülerek söylüyorum ki 67 ohaoldumsmile Yalnız kafama takılan bir şey var. Regl düzensizliği oldu. Gecikti hala olmadım. Bir onun stresi var. Birde tartının pillerini değiştirmeyi düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3
Ben hayatımda beslenmemi bu kadar özenli yapadım ve buna rağmen çok az kilo verdiğim gibi 200 gr, 300 gr'da üstüne alıyorum. Haftada 5 gün, 1'er saatlik spor yapıyorum. Eğer kilom 1-2 ay hala aynı olursa sağlık kontrollerine başlayacağım. Haa bu arada kaçamak yapmadım mı? Yaptım :kedi: ama gidip dondurma yemedim belki bir iki dilim daha ekmek yiyerek kaçamak yapmışımdır. Aslında akşamları hiçbir şekilde ekmek yemiyorum yalnız son 2 gün akşamı ekmek yediğimi de itiraf etmeliyim. eyvahedigeldismile Ama sporumu da aksatmamıştım. Neyse.. Baya oldu görüşmeyeli ya yazacak çok şeyim var aslında kaydirigubbakcemile3 Bütün sayfaları da okuyamadım. Kim birinci bilmiyorum ama GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM. a.s. olumunekankayizsmile Herkesin sağlığı yerindedir inşallah. Öpüyorum canlar opuyorumnanaktan

Hoşgeldin tatlım.dersler nasıl gidiyor...kafana takma inşallah vereceksin güzelim düzenli spor yapıyorsan sen farketmiyomusun incelme falan?yani düzenli beslendiğine göre vermiş olman gerekirdi...
Umarım sağlık sorunun yoktur Bende şu sıralar aynıyım hoş gerçi 10 güne yakındır spor yapamadım ama:kedi:
ben acaba trioit sorunum mu var diye düşünmeye başladım ama seni okuyunca yalnız değilmişim bende çok az verenlerdenim güzelimzemuszemus

CANIM BENİM GİDİYORSUN DEMEK HAA:gitme:
ya ben çok özlüycem sana takılmayııı:çok üzgünüm:
neysee temmuzda ben yine burda olurum sanırsamm

canım ben sana güveniyorum sen üstesinden gelirsin bu sınavınnnolumunekankayizsmile

kendine iyi bak oldumuuu:a015::a015:

nasılsınn canım benimmm kolay gelsin sana bahar temizligi deseneee
detoksu 2. uygulamam benimde ilkindede 1.200gr vermiştim ve tekrar geri almadımm
heem hafta sonu kaçamagı yapmamış olurummm
inşallahh haftaya 77 leri görürümmm

Hoşbuldum. zemuszemus Derslerin stresi yavaş yavaş baş gösteriyor. kaydirigubbakcemile3 Sürekli atıştırma isteğim oluyor. Meyve de pek yemem ama Allah'tan pazarda kavun karpuz satılmaya başladı. Yalnız aklıma gelmişken; kavun karpuz şekerli, fazla tüketmemem gerek, dimi? :uhm:
Sporun etkisini görüyorum. Vücudum az çok toparlanıyor ama niye 3 hafta oldu ben hala 1.9oo kilo verebildim diye düşünmeden edemiyorum. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: 3 haftada ortalama 1,5 kilo verirsem; kışa anca 9 ay sonra anca istediğim kiloya yaklaşırım. mafoldumben yaklaşık 1 yıl önce tahlilllerde bir şey çıkmamıştı. CADIARZU Yalnız bu arada ben bu hafta 3oo gr almış durumdayım. mafoldumben Yani benden de iyi durumdasın bence olumunekankayizsmile Yarın tartıya yeni pil alacağım. Umarım tüm sorun pil olmuş olsun. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

haticemm22 canım saatler olsunn
saçın eminim güzel olmuşturr
demek veremedin ha kilooooo
neyse haftaya acısını çıkarırsınn

brownsugar
canım ekmegi kesme bence
akşam yemegindede 1dilim ekmek olsun
ama oanki menüne göre
pilav varsa ekmek olmasınn
haftaya bomba gibi döneceksiniz eminimmm

teşekkür ederim tatlım evet veremedimbu hafta ama olsun haftaya kupa için daha azimliyim...zemuszemus
Beni gören herkes zayıfladığımı söylüyordu birde saçımı değiştireyim tam olsun dedim imaj yaptım yani kokoştum tam kokoş oldum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım benim bitanecik Zambakım, veda etme yahu, arada foruma giriyorum zaten , kopmayacağız ki.

OOOOf Ooooof boshayallersmile keşke diyim ne diyim. Artık umudum azaldı. Yani istatistiklerime bakacak olursak pek ümit vaad eden biri değilim. Ben yine yemeğime dikkat eder; sporumu yaparım sağlıklı olmak adına ama istediğim kiloya 1 sene sonra ulaşacağım gibi mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…