- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.381
evet kızlar yaa seyrek ugrar oldu herkess
hatice dedigin gibi havalardanmıkii acaba CADIARZU
kızlar regl oldum buayyda olmadı bebişş..spora başlıyorumm artıkk.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
olsun canım hayırlısı olsun o geleceği zamanı biliyordur sen kendini sıkma rahat ol
canım olsun sen kendini üzme bir dahaki ay olur inşallah :teselli:
başla bakalım spora bu haftada kimseye vermeyeceksin galiba kupayı aklinialirimsmile
kızlar çok sagolunnnolumunekankayizsmile
haticm bu hafta kupa sizinn geçen hafta veremeyince bu hafta bence kupa alacaklarr çogalacakk gibime geliyorr
:hooray::hooray::hooray::hooray:
oyelken canım sen nasılsınn
hallettinmi sorununu
inş. canım cuma neler olacak bakalım CADIARZU
Benim gönlümdende cuma kupayı haticeler alacak gibi...kaydirigubbakcemile5
merhaba
gecen haftalarda yazmistim. bende kilo vermek istiyorum diye tekrar yazmadim ancak o gunden bu gune karar verdim dediginiz gibi istedigim kiloyu yazdim ben saglikli beslenicem dedim bir haftada tam 1.6 kilo verdim. hemde hic sıkılmadan. cok da ac kalmadan.
saglikli beslenmeye devam.
Merhaba kızlar nasılsınız uğrayamadım 2 gündür.Şimdilik herşey yolunda bakalım .Cumaya ne olucak acaba...
Zambak çım üzülme alın yazısı diye bişey var tatlım .Allah yazdıysa olur .hiç uğraşmana bile gerek kalmadan bi bakmışsın hamilesin
oyelken sen nasılsın kuzum moralin nasıl bide mide rahatsızlığın vardı senin .Umarım geçmiştir
sağolun kızlar sorunum devam ediyor ama bekleme aşamasındayım şu anda elimden birşey gelmiyor maalesef
Benim gönlümdende cuma kupayı haticeler alacak gibi...kaydirigubbakcemile5
merhaba canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan
oyelkencim seni böyle üzgün görmek inan beni üzüyor, umarım biran önce herşey yoluna girer...
bu hafta bende iddialıyım kızlar cumayı bekleyin aklinialirimsmile
çok teşekkür ederim canlarım :)
kızlar ne olur dua edin duaya çok ihtiyacımız var
yani sizden sakladığım bir şey değil ama burda anlatmak istemiyorum herkes görebiliyor ya oyüzden
bende öyle umut ediyorum ama bilemiyorum da 21 gün oldu bugün hala beklemedeyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?