Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet kızlar yaa seyrek ugrar oldu herkess
hatice dedigin gibi havalardanmıkii acaba CADIARZU
kızlar regl oldum buayyda olmadı bebişş..spora başlıyorumm artıkk.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

canım olsun sen kendini üzme bir dahaki ay olur inşallah :teselli:

başla bakalım spora bu haftada kimseye vermeyeceksin galiba kupayı
aklinialirimsmile

olsun canım hayırlısı olsun o geleceği zamanı biliyordur sen kendini sıkma rahat ol

canım olsun sen kendini üzme bir dahaki ay olur inşallah :teselli:

başla bakalım spora bu haftada kimseye vermeyeceksin galiba kupayı
aklinialirimsmile

kızlar çok sagolunnnolumunekankayizsmile
haticm bu hafta kupa sizinn geçen hafta veremeyince bu hafta bence kupa alacaklarr çogalacakk gibime geliyorr
:hooray::hooray::hooray::hooray:

oyelken canım sen nasılsınn
hallettinmi sorununu

Merhaba kızlar nasılsınız uğrayamadım 2 gündür.Şimdilik herşey yolunda bakalım .Cumaya ne olucak acaba...
Zambak çım üzülme alın yazısı diye bişey var tatlım .Allah yazdıysa olur .hiç uğraşmana bile gerek kalmadan bi bakmışsın hamilesin
oyelken sen nasılsın kuzum moralin nasıl bide mide rahatsızlığın vardı senin .Umarım geçmiştir

merhaba
gecen haftalarda yazmistim. bende kilo vermek istiyorum diye tekrar yazmadim ancak o gunden bu gune karar verdim dediginiz gibi istedigim kiloyu yazdim ben saglikli beslenicem dedim bir haftada tam 1.6 kilo verdim. hemde hic sıkılmadan. cok da ac kalmadan.
saglikli beslenmeye devam.

tebrik ederim canıma.s. işin sırrı aslında çok kolaymış onu hayata geçirebilmek mesele alkisalkisalkis

HAKLISIN CANIm ALLAH OL DEYİNCE KİM NE ÖNÜNE DURABİLİRKİİ
sağolun kızlar sorunum devam ediyor ama bekleme aşamasındayım şu anda elimden birşey gelmiyor maalesef

CANIM BENİM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
PROBLEMİNN NEYSE TEZ ZAMANDA ÇÖZÜLÜR İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:
Benim gönlümdende cuma kupayı haticeler alacak gibi...kaydirigubbakcemile5

SENİİ SENİİ SENİİ DEMEK İDDALISINN HAAA:jeyyar::jeyyar:

merhaba canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan

oyelkencim seni böyle üzgün görmek inan beni üzüyor, umarım biran önce herşey yoluna girer...

bu hafta bende iddialıyım kızlar cumayı bekleyin aklinialirimsmile

çok teşekkür ederim canlarım :)
kızlar ne olur dua edin duaya çok ihtiyacımız var
yani sizden sakladığım bir şey değil ama burda anlatmak istemiyorum herkes görebiliyor ya oyüzden

anladım canım hiç önemli değil..önemli olan birbirimizi anlamamız..dualarım seninle oyelkencim, içini ferah tut herşey bir şekilde yoluna girecektir..

oyyy oyy oyyy yesinler seninn iddanııı lülülülülülü
görcezz bakalımm:jeyyar:
çok teşekkür ederim canlarım :)
kızlar ne olur dua edin duaya çok ihtiyacımız var
yani sizden sakladığım bir şey değil ama burda anlatmak istemiyorum herkes görebiliyor ya oyüzden

bende öyle umut ediyorum ama bilemiyorum da 21 gün oldu bugün hala beklemedeyim (

canım benim tabiki anlatmak zorunda degilsinnn:teselli:
dualarımız seninlee..ama sebep ne olursa olsun kendinide sorgula tamammı
tektaraflı degerlendirme hiç bişeyi
diger topiklerde okuyorum bazenn
eşiyle sorunları var akıl verin neyapmam lazım diyorlar ama gel görki hata kadından kaynaklanıyorr...
kendisi bunu göremiyor dışardan birisi söyleyince farkına varıyor
anlatabildim dimiia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…