- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.341
İyi akşamlar ama kimse yok galiba bu gün tartıldım tekrar 59,5 olmuşum ne sevindim ne sevindim hihoyyyt anlatamam Uzun zamandır tartıda ellili rakamları görmüyordum gözlerime inanamadım. Benim için bu hafta geç başladığım için öğrenme, öğün atlama problemim olduğu için bir düzene sokma haftasıydı yarından itibaren gerçek anlamda başlıyorum. Birde her gün yediklerimi not defterine yazıyım diyorum hani sonra ki haftalarda nerde yanlış yaptım neyi fazla kaçırdım görebilmek için.
SAGOL HATİCEMM BENİMM DEMEK BANADA KUPAYI LAYIK GÖRDÜNN:kedi:
CANIM ARKADAŞIMMM DEMEK ANNE OLMAK İSTEYENLERİNDE KUTLUYORSUNNNŞeniz
iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın
çok güzel vermişsin canım bundan sonra arlarda tartıldığında vereliniortak burda paylaşma cuma günü bildirime katıl kaydirigubbakcemile5
Tamam canım bu sefer hafta başından başlamış oluyorum sizinle cuma bildiririm zaten
merhaba kızlar. dışarı çıkıyorum dünya kadar işim var bugün
bi sizlere merhaba diyeyim dedim..
Zambak ve çiğdem tebrik ederim şekerler....
kocaman öptüm hepinzi
allah kavuştursun :teselli: canım tekrar aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
kaç kilo aldın :uhm:
tşkr ederim canım 1 kilo aldım :kedi:
merhaba arkadaşlar bugün kimse yok, hiç kimsede yediklerini yazmamış ama ben yazmazsam yapamıyorum, yazınca kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum yediklerime dikkat ediyorum zemuszemus
bugün yediklerim:
sabah:yarım dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, 2 zeytin, 1 domates
ara:1 yeşil elma
öğle:1 kase yayla çorbası, 2 kaşık kuru fasülye
akşam:2-3 kaşık taze fasülye
yarım kıymalı enginar dolması, 2 kaşık yoğurt ekmek yemedim.
ayrıca spora yazıldım bundan sonra her akşam altı buçuk 8 arası spora gidicem kaydirigubbakcemile2
bir daha eşim geldiğindede kıtlıktan çıkmış gb önüme ne gelirse herşeyi yemiycem kızlar, yoksa sonum kötü...her zaman yanımda olduğunda halimi düşünemiyorum eyvahedigeldismile bir yılda 20 kio alırım sanırım kaydirigubbakcemile3
iyi canım az almışsın olsun verirsin sen kaydirigubbakcemile5
canım akşam yemeğini yemişsin galiba ohaoldumsmile baya erken yiyomuşsun alkisalkisalkis akşam açıkmıyormusun sonra
spora yazılmana sevindim çok iyi olmuş zaten sağlık için şart :sm_cool:
tşkr ederim oyelkencim..bence eşin her zaman gelmiyor diye bu kadar özenmişsindir
eşin tamamen yanında olduğunda sende yediklerine dikkat edersin hatta o bile sana ayak uydurur belki
bu arada allah kavuştursun canım :)
EYLÜLÜM 1KİLO NEKİİİİİ
1haftalık işi varrr senin içinnn
spora yazılman dahada iyi olmuşş
taşş gibii hatun olucann haaaguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?