Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

çok güzel vermişsin canım bundan sonra arlarda tartıldığında vereliniortak burda paylaşma cuma günü bildirime katıl kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar. dışarı çıkıyorum dünya kadar işim var bugün
bi sizlere merhaba diyeyim dedim..
Zambak ve çiğdem tebrik ederim şekerler....
kocaman öptüm hepinzi

allah kavuştursun :teselli: canım tekrar aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
kaç kilo aldın :uhm:

tşkr ederim canım 1 kilo aldım :kedi:

merhaba arkadaşlar bugün kimse yok, hiç kimsede yediklerini yazmamış ama ben yazmazsam yapamıyorum, yazınca kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum yediklerime dikkat ediyorum zemuszemus

bugün yediklerim:
sabah:yarım dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, 2 zeytin, 1 domates

ara:1 yeşil elma

öğle:1 kase yayla çorbası, 2 kaşık kuru fasülye

akşam:2-3 kaşık taze fasülye
yarım kıymalı enginar dolması, 2 kaşık yoğurt ekmek yemedim.

ayrıca spora yazıldım bundan sonra her akşam altı buçuk 8 arası spora gidicem kaydirigubbakcemile2
bir daha eşim geldiğindede kıtlıktan çıkmış gb önüme ne gelirse herşeyi yemiycem kızlar, yoksa sonum kötü...her zaman yanımda olduğunda halimi düşünemiyorum eyvahedigeldismile bir yılda 20 kio alırım sanırım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

iyi canım az almışsın olsun verirsin sen kaydirigubbakcemile5

canım akşam yemeğini yemişsin galiba ohaoldumsmile baya erken yiyomuşsun alkisalkisalkis akşam açıkmıyormusun sonra

spora yazılmana sevindim çok iyi olmuş zaten sağlık için şart :sm_cool:

bence eşin her zaman gelmiyor diye bu kadar özenmişsindir
eşin tamamen yanında olduğunda sende yediklerine dikkat edersin hatta o bile sana ayak uydurur belki
bu arada allah kavuştursun canım :)

EYLÜLÜM 1KİLO NEKİİİİİ
1haftalık işi varrr senin içinnn
spora yazılman dahada iyi olmuşş
taşş gibii hatun olucann haaaguclubacismile

canım erken yemeyi alışkanlık haline getirdim.bu saatlerde yiyorum sonra sekiz buçuk gb biraz midem guruldamaya başlıyor yeşil çayla bir tane kepekli galeta yiyorum yatmadan öncede içersem bir bardak light süt içiyorum..acıkmadan uyuyorum sositososito canım eğer imkanın varsa sende erken yemeye çalış çünkü kilo verme erken yediğinde daha kolay oluyor olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…