Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen sen bize lazımsın olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım..bende de kansızlık var aktardan keçi boynuzu pekmezi almıştım ama malum kalori hesabı yapıyoruz içemedim :kedi:

kızlar sağlığınız kilonuzdan daha önemli lütfen önce sağlık o yüzden ikinizde kan yapıcı şeyler yiyin
önce sağlık anlaştık mı vereliniortak

canım haklısın da insanda kilo alacağını bile bile yiyemiyor ki eyvahedigeldismile zaten bir sürü bana kilo aldıracak ilaç kullanıyorum..eskiden arkadaşlarım eylül biz senin gb yesek 90 kilo oluruz, seni kıskanıyoruz diyorlardı yüzüme karşı.. gece yatarken bile mutlaka birşeyler yerdim öyle yatardım hiç dikkat etmezdim, ama metabolizmam çok iyi çalışıyordu..şimdi o kadar dikkat etmek zorunda kalıyorum mafoldumben

kızlar valla hi dikkat edicem artık ya, ne olsa , ne gerekirse yapacağım... Eylül canım sen de dikkat et, bak olmayacak bi zamanda güçten düşürüyor insanı...
Oyelkencim ben aslen izmirliyim ama şu an doğuda görev için bulunuyoruz...
kızlar ben de sizi, hepinizi çok seviyorum.. :1hug:

aa serum takmanın sebebi ne pekii...
saç dökülmenin derecesi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…