Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

patis cim geçmiş olsun güzelim.bu uyku ve saç dökülmesi kansızlık sebebimiymiş bilmiyorumkismileBanimde son zamanlarda saçım dökülüyordu ve çok uykum geliyor.uyumamak için nasıl mücadele veriyorum anlatamam saçımın dökülmesini Uzun olduğu için sanıyordum uyumamı da galiba hamileyim diye düşünmeye başlamıştım:roflol::roflol::roflol:
hiç düşünmemiştim kansız kalacağımı .Kendimce fikir üretip duruyodum bende bi doktora görünsem iyi olacak sanırım:))

aa serum takmanın sebebi ne pekii...
saç dökülmenin derecesi ne

canım depo demirim çok düşükmüş, yani tehlikeli sınıra çok yakın, bugün bi kan tahlili daha yaptılar, depo olmayanına bakacaklar, o da o kadar düşükse serum takıp kansız ama tehlikesiz yere getireckler :)))
saçlarım epey döküldü canım, benim belimde düz saçlarım var, öyle tararken falan karışmaz yani... ama uzun zamandır elimi ne zaman saçıma götürsem tutam tutam geliyordu, eskiden kullandığım tokalarım falan artık tutmamaya başladı. ben çoktandır farkındayım ama şampuandan mı acaba dedik, buraya yeni geldik ya belki sulardan dedik, sonra stresten dedik vs vs... en son izmirde annem ameliyat olduğunda o hastahanede muayene oldum, iyi ki de olmuşum vala... yoksa hafiften kel kalacakmışım -tatlicadiarzu-

saol haticem... bence de bi tahlil yaptır sen. sürekli uyku, halsizlik, saç dökülmesi falan yaparmış. benim bi de son zamanlarda tırnaklarım kat kat soyuluyordu, yarın onu da sorucam, o da ondan mı diye

canım çok geçmiş olsun bugünkü tahlillerin iyi çıkar umarım :1hug:

kendine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…