Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Slm kızlarr
nasılsınızz
bugün oyelken ve hatice1 den başkası ugramamışşş:1no2:
nerde bu kızlarrr
ayyyy cumayaa azkaldıııı
bende sabırsızlanıyorumm cuma sabahı tartıda ne görücemm acabaakannehirakannehir

sizide merakk ediyorumm :dilcikar:

ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama ilacı bıraktım ya kg alırım diye çok korkuyorum ne zamandır da tartılmıyorum umarım iyi gidiyorumdur

ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama ilacı bıraktım ya kg alırım diye çok korkuyorum ne zamandır da tartılmıyorum umarım iyi gidiyorumdur

Merhaba oyelkencim. Yine yalnız mı bıraktılar seniolumunekankayizsmile.
Merak etme dikkat edersen almazsın. Sporunu da yapıyorsan alman için bir neden yok ama ilaç için bir şey diyemiyeceğimbilmiyorumkismile.

canım o ilaç fayda etseydi oldugundan fazla verirdin bence
hem sen dikkat edince almazsın kilo merak etmeekaydirigubbakcemile5

bugün kahvaltımı biraz farklı yaptım
tereyağ ve bal yedim:kedi:

Afiyet olsun canım. Ben de çok severimcokacimcoook ama birer tatlı kaşığını aşmamışsındır umarım.:jeyyar: Şurda cumaya ne kaldı.
Yaa bu nesfiti bıraktıktan sonra devamlı klasik kahvaltı beni de bıktırdıaklinialirimsmile. Bazen yulaf ezmesi yiyorum ama işte idare ediyor.
Bu sabah çorba içtim mesela. Sabahın köründe insanın canı aynı şeyleri istemiyor.:1no2:

Merhaba zambakcım, kimse görünmüyor ama bu hafta boş yok sanırım. Herkes bomba gibi dönüş yapacak sanırım onun hazırlıkları var gibi.gamyoncuiremsu

evet doğru valla bende işte kahvaltı ettiğim için
her gün kepek ekmeği peynir artık midem bulanmaya başladı :))

Evet değişik seçenekler bulmak lazım. kahvaltı en önemli öğün olduğu için hem besleyici hem de severek yapacağımız bir öğün olmalı.hihoyyyt

Şu anda yeşil çay içiyorum da aklıma geldi hatırlatma yapayım. Yeşil çayı ılık içelim, demlikte fazla bekletmeyelim ve 3 bardaktan fazla içmeyelim.
Ben en fazla 10dk. demliyorum. Nescafe fincanında dolduruyorum, geri kalanını da büyükçe bir su bardağına dolduruyorum. Hem ılınıyor hem de demlikte çay kararmamış oluyor. :hulya:
Görüşmek üzere herkese iyi günler diliyorum.opuyorumnanaktan

bal anca o kadardı ama tereyağ biraz fazla olabilir:kedi:
bende severim devamlı domates salatalık peynir gibi yiyordum
ama bu sabah canım isteyince dayanamadım

bende 2 - 3 bardak demliyorum ama kararmadan bekliyor demlikte onda duruyordu bundan sonra bardağa alayım bende
sabah demliyorum ara ögünlerde içiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…