- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.461
ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama ilacı bıraktım ya kg alırım diye çok korkuyorum ne zamandır da tartılmıyorum umarım iyi gidiyorumdur
ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama ilacı bıraktım ya kg alırım diye çok korkuyorum ne zamandır da tartılmıyorum umarım iyi gidiyorumdur
bugün kahvaltımı biraz farklı yaptım
tereyağ ve bal yedim:kedi:
Slm kızlarr
nasılsınızz
bugün oyelken ve hatice1 den başkası ugramamışşş:1no2:
nerde bu kızlarrr
ayyyy cumayaa azkaldıııı
bende sabırsızlanıyorumm cuma sabahı tartıda ne görücemm acabaakannehirakannehir
sizide merakk ediyorumm :dilcikar:
evet doğru valla bende işte kahvaltı ettiğim için
her gün kepek ekmeği peynir artık midem bulanmaya başladı :))
Evet değişik seçenekler bulmak lazım. kahvaltı en önemli öğün olduğu için hem besleyici hem de severek yapacağımız bir öğün olmalı.hihoyyyt
ne bulabiliriz ki :uhm:
bence bu işi en iyi sen becerirsin :jeyyar:
Afiyet olsun canım. Ben de çok severimcokacimcoook ama birer tatlı kaşığını aşmamışsındır umarım.:jeyyar: Şurda cumaya ne kaldı.
Yaa bu nesfiti bıraktıktan sonra devamlı klasik kahvaltı beni de bıktırdıaklinialirimsmile. Bazen yulaf ezmesi yiyorum ama işte idare ediyor.
Bu sabah çorba içtim mesela. Sabahın köründe insanın canı aynı şeyleri istemiyor.:1no2:
Şu anda yeşil çay içiyorum da aklıma geldi hatırlatma yapayım. Yeşil çayı ılık içelim, demlikte fazla bekletmeyelim ve 3 bardaktan fazla içmeyelim.
Ben en fazla 10dk. demliyorum. Nescafe fincanında dolduruyorum, geri kalanını da büyükçe bir su bardağına dolduruyorum. Hem ılınıyor hem de demlikte çay kararmamış oluyor. :hulya:
Görüşmek üzere herkese iyi günler diliyorum.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?