Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ıyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.bu saatte herkes aşkı memnu karşısında galiba burda kimse yok:))
Bende bu aralar pek giremedim misafirim vardı dün .Bu günde eşim izinliydi derken giremedim pek...umarım yarın herkes için iyi bi gün olur ben bu gün çok mutluydum ama kilomu yarın sabah bildirecem şimdiden söylemeyim dimi ama:)))zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus

Ya beni sıcaktan uyku tutmadı bu gece...Keşke birileri olsada çene yapsamm:):kedi::kedi:kafamçokkarıştı

kılo vermeyı cok denedım yıllarca.akapuntur ve dıyetısyenı bıle gıttım .1-2 kılo verdım sonra aylarca vermedım.29 yıl sonra ılk kez zayıfım suan.44 beden degıl de 38 beden gıyorum.bazı kısılerın elestırdıgı metotla yaptım ama elestırıler umrumda bıle degıl.29 yıl sonra ılk defa mutluyum kendme guvenım geldı saglıklıyım ve ıstedıgımı gıyebılıyorum

slm arakadaşlar devam edıyormusunuz bende aranıza katılamak istiyorum suan 62 kıloyum hedefım 52 inanaıyorum verıcem destegınızle

GÜNAYYDINN KIZLARRR
nasılsınız bakalımmm
eee nerde kilo bildirimleriiiklava:klava:

neyse önce ben yapıyımm bari
kızlar 200 gram vermişim ama regl oldugumu hatırlatıyım
onun için üzülmedim bu sonuca çünkü regl bitince degişecek sonuç
78.5oldumm
haticem eklersin listeyeeyerimseniben

Günaydın
bende geldim kilo bildirimine :sinifsinif:
çok umutluydum ama istediğim gibi olmadı :kedi:
75 i gördüm bende 500 gr vermişim
birkaç gün önce görmüştüm 75 i biraz daha iner dedim ama olmadı sositososito
olsun napalım :bbo:

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75.5............................75...............................68... .......500 gr vermiş

zambak3......................86.3.........................78.7............................78.5............................70... .......200 gr vermiş

hatic22........................65.8...........................60..............................59.4...........................57...........600 gr vermiş

bendisay......................69............................61.8............................................................58...............

eyllull...........................51.6.........................48.7.............................................................49...............

cgdm85........................77............................72................................................................60...............

inci0781........................67...........................64.3.............................................................60................

brownsugar..................68.8..........................66.7.............................................................52...............

oyelken........................79.9.........................75.7..............................................................60...............

tinkerbell 2...................61.2..........................59.5............................59..............................54...............500 gr vermiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…