Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

keşke bende 59 olsam :ecrin_bebek:

Üzülme canım sende bi gün bu rakamlara inersin...moral bozmak yok.hem senin boyun uzun sanırım fotoda öyle anlaşılıyor .60 lara da insen farkeder sanırım Benim boyum 1 62 59 la bile daha balıketli gözüküyorum. dahada vermem gerekecek ...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Evet haklısın canım bende haftaya 58 i görecem şakkıdışakkıdı

yok canım bende 1,60 falanım

Kızlaaaar!.. zemuszemus Ben geldim. Ne çok özlemişim sizi. Şeniz Neler yaptınız? Ben yokken tam 30 sf ilerlemişsiniz. Maşallah, çekirdek mi çıtladınız pc başında kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Haliyle sayfaları okuyamadım; çünkü hava, çok sıcak ve ben açım. kaydirigubbakcemile3 Yemekten önce kilo bildirimine geldim. Nasıl durumlar? CADIARZU Bu hafta tartıya çıktım. Tam 65.900 görüyordum ki 66'ya tamamladı. kaydirigubbakcemile3 Sevindim tabi ama hala regl olmadım mafoldumben Neyse yemekten sonra yine gelicem. opuyorumnanaktan

ne kadar vermişsin yanii

Geçen hafta çok kısmama rağmen 300 gram alıp 67'yi görmüştüm. Bu hafta çok kısmadım ve kilo verdim hala inanamıyorum. Dedikleriniz çok doğruymuş. a.s Yemekten çok kısmak çabuk kilo verdirmiyor. :kedi: Büyük bir hatadan dönmüş oldum. Zararın neresinden dönsen kârdır. kaydirigubbakcemile3

Hep aynı tür kahvaltı yapmak istemeyenlere
1. seçenek:
* Light süt (1 bardak (orta)
* yulaf gevreği/müsli (5 çorba/yemek kaşığı)
* meyve karışımı 100 g (1 porsiyon (küçük)
300 kalori
2. seçenek:
* yulaf ezmesi (4 çorba kaşığı (çok tepeleme)
* portakal suyu (1 bardak (küçük)
* light yoğurt (1 kase (orta/normal)
* 250 kalori
3. seçenek:
* Meyve karışımı (kuru) (1 avuç)
* light süt (1 su bardağı
* ceviz (2 adet )
250 kalori
4. seçenek:
* Sucuk (normal) (1 köfte kadar)
* yumurta (1 normal porsiyon)
* kepekli ekmek (2 dilim (orta/normal)
300 kalori
(Alıntıdır)

Benim ekleyeceklerim
5.seçenek
Yarım simit, 1kk. kaşar peyniri, ayran.
6.seçenek:
Yağsız tost, ayran.

merhaba kızlar geçmiş sayfaları okudum tüm arkadaşlarımız kilo vermiş çok sevindim, herkesi tebrik ederim alkisalkisalkis
bende bu hafta çok iyi kilo verdim uykusuzluk, diyet, üzüntü ve spor 4'ü bir yerde müthiş zayıflatıyor insanı... 1200 gr vermişim :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…