Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar...Nasılsınız bakalım inşallah sonuçlar iyidir.
Bende bu hafta çok iyiydin kilo konusunda 59 u gördüm sonunda ama ben bu gün 58 li sayılara inerim diyordum dün regl oldum ve sadece 600 gram vermiş görünüyorum.
59 400 kiloyum arkadaşlar ilk hedefe 2 kilocuk kaldı sonra da 55 olmak için çabalıyacam...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hatice tebrik ederim canım a.s.
isteğimizi haftaya gerçekleştiririz artık delikafadulden

Günaydın
500 gr vermiş gözüküyorum ben daha ümitliydim aslında bu hafta eve fazla kapandım sanırım ondan neyse en azından buçuğu gitmiş artık net 59 diyebilirim

OLSUN CANIM YAA KAFANA TAKMA YAVAŞ VE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK EN GÜZELİvereliniortak
zambak tebrik ederim
azda olsa vermeye devam
evet dediğin sebeptendir haftaya daha iyi olur
ekliyorum tabloya

CANIM BENİMMM HAFTAYA DAHA FAZLA VERİCEMM İNŞALLAHHHHopuyorumnanaktan

REGLDEN SEBEP NEKADAR FARKETMİŞŞ CANIM YAAA
İLK HEDEFEDE AZ KALMIŞŞŞolumunekankayizsmile

kızlar haftaya kadar kendi kendimize bihedef belirleyelimmi
mesela ben şuan 78.5im ya haftaya enaz 78i görücemm gibi
biraz eglenceli hala getirelimm
farklı fikirleriniz varsada söyleyinn
topige birazz eglence hareket katalımmm hihoyyyt

zambak ın fikrine katılıyorum bence olur

biraz canlandıralım burayı:dance::dance::sm_cool::sm_cool:

kızlar bugün misafirim gelecek haftasonuda evde olamayacağım

şimdiden haber vereyim dedim

giremezsem kupayı zambak verir sahibine

hadi herkese şimdiden güzel bir haftasonu diliyorum gelince görüşürüz

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75.5............................75...............................68... .......500 gr vermiş

zambak3......................86.3.........................78.7............................78.5............................70... .......200 gr vermiş

hatic22........................65.8...........................60..............................59.4...........................57...........600 gr vermiş

bendisay......................69............................61.8............................................................58...............

eyllull...........................51.6.........................48.7.............................................................49...............

cgdm85........................77............................72................................................................60...............

inci0781........................67...........................64.3.............................................................60................

brownsugar..................68.8..........................66.7.............................................................52...............

oyelken........................79.9.........................75.7..............................................................60...............

tinkerbell 2...................61.2..........................59.5............................59..............................54...............500 gr vermiş

tabloyu gelince bitiririm artık:icecream:

bizden başka kimsenin girdiği yok biraz sıkıcı olmaya başladı gerçekten de hareket getirmek iyi fikir

zambak ın fikrine katılıyorum bence olur

biraz canlandıralım burayı:dance::dance::sm_cool::sm_cool:

sizleri seviyoruuuummmmŞenizŞeniz
kızlar bugün misafirim gelecek haftasonuda evde olamayacağım

şimdiden haber vereyim dedim

giremezsem kupayı zambak verir sahibine

hadi herkese şimdiden güzel bir haftasonu diliyorum gelince görüşürüz

tamam canım büyük birzevkle kupayı sahibine veririmm
ayy keşke kendime verseyydimmmşakkıdışakkıdı
sana kolay gelsinn bak misafirde geliyormuşşş
amannn dikkattt
ayrıcaaa haftasonlarıı annene gidiyorsun ya kıskanıyorumm senii :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…