- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.721
canım çoook güzel kilo vermişsin
tebrik ederim canım a.s.
bundan sonra kupalar bizim listeden ayrılmışsın:hooray: kupanla birlikte ama aramızdan değil tabi seni seviyoruz canım Şeniz
tşkr ederim haticecim.diyeti bıraktım ama her zaman aranızdayım aklinialirimsmile
hadi maşallah canımm yaa inşallahhh
başarırsın eminimm zatenn
kızlar profilimize foto koysak olmazmı
geçici olarak mesela ben senin kilonun nasıldurdugunu merak ediyorum..yüzünüzü koymak istemezseniz koymayın
zaten fotolara herkes bakamıyor ...
olmazmııı
yaa aslında benim boyunda ve kilomda olan kişileri dışardan bakmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
selammm
bende bi yanlışlık yok canım
nihayet yarın sabah tartılacağım (anladın mı ) :1rolleyes:
inş.kg almamışımdır çok korkuyorum
ediyorum ama yine de korkuyorum yarın görüşürüz canım iyi geceler
CANIM geçmiş olsunn ama bişeyler yemeye çalış çünkü dahada kötü olursun halsizlikte eklenir buna
ıhlamur tarzı içecekler iç bogazına iyi gelirra.s.
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................75........................................................68... .......
zambak3......................86.3.........................78.5.....................................................70... ........
hatic22........................65.8.........................59.4......................................................57...............
inci0781........................67...........................63........................................................60...............
brownsugar..................68.8..........................66........................................................52..............
oyelken........................79.9.........................75.7......................................................60..............
tinkerbell2...................61.2.........................61.2.......................................................54..............
kızlar tablo bu varsa bi yanlışlık söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?