Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım çoook güzel kilo vermişsin

tebrik ederim canım a.s.

bundan sonra kupalar bizim listeden ayrılmışsın:hooray: kupanla birlikte ama aramızdan değil tabi seni seviyoruz canım Şeniz

tşkr ederim haticecim.diyeti bıraktım ama her zaman aranızdayım aklinialirimsmile

canım ben resim çekilmekten pek hoşlanmamam ve nasıl koyulacagını bilmiyorum
biraz bakayım yapabilirsem resim çeker koyarımvereliniortak

Son düzenleme:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75........................................................68... .......

zambak3......................86.3.........................78.5.....................................................70... ........

hatic22........................65.8.........................59.4......................................................57...............

inci0781........................67...........................63........................................................60...............

brownsugar..................68.8..........................66........................................................52..............

oyelken........................79.9.........................75.7......................................................60..............

tinkerbell2...................61.2...........................59.......................................................54..............

kızlar tablo bu varsa bi yanlışlık söyleyin

Son düzenleme:
bende bi yanlışlık yok canım
nihayet yarın sabah tartılacağım (anladın mı ) :1rolleyes:
inş.kg almamışımdır çok korkuyorum

CANIM geçmiş olsunn ama bişeyler yemeye çalış çünkü dahada kötü olursun halsizlikte eklenir buna
ıhlamur tarzı içecekler iç bogazına iyi gelirra.s.

sağol cnm akşama doğru düzeldi biraz sulu gıdalar aldım ama bu arada sesim kısıldı faranjit oldum galiba :))
Kızlar slm herkez bu gece burdaymış

canım bunlar bir önceki haftanın tablosu değil mi? a yok pardon sadece benimki ilk haftanınki kalmış 59 dum en son 500 gr vermiştim ne çok vermişim değil mi ama :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…