Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar
Bu gün pek bir iştahsızım :uhm: Sanırım hasta olucam boğazım yanıyor Kendimi zorlaya zorlaya kahvaltı mı yaptım ara öğünümü atladım bu gidişle öğlenide atlıycam galiba hiç bişey istemiyorum bol su içebiliyorum sadece :a015:

CANIM geçmiş olsunn ama bişeyler yemeye çalış çünkü dahada kötü olursun halsizlikte eklenir buna
ıhlamur tarzı içecekler iç bogazına iyi gelirra.s.

TAMAM İNCİİ

evetttt buhaftaaakiii birincimizzzz

EYLÜLLL

:hooray::hooray::hooray:TEBRİKLERRRRRŞeniz

:hooray::hooray: oleyyyy :dance: canım zambakım çooookkkkkk tşkr ederim Şeniz darısı hepinizin başına, innşalllaahh herkes biran önce hedeflediği kiloya ulaşır :Saruboceq:

teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

haftaya ben veririm inş. sana :1hug:

yakınız çok şükür gidip geliyoruz hafta içi okul olunca haftasonu gidiliyor opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza a.s.

:hooray::hooray: oleyyyy :dance: canım zambakım çooookkkkkk tşkr ederim Şeniz darısı hepinizin başına, innşalllaahh herkes biran önce hedeflediği kiloya ulaşır :Saruboceq:

canım çoook güzel kilo vermişsin

tebrik ederim canım a.s.

bundan sonra kupalar bizim listeden ayrılmışsın:hooray: kupanla birlikte ama aramızdan değil tabi seni seviyoruz canım Şeniz

Son düzenleme:

tebrik ederim canımm

umutsuzluğu bırakınca güzel kilolar veriliyor
vereliniortak

İNŞALLAH CANIM YAA
hihoyyythihoyyyt
teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

haftaya ben veririm inş. sana :1hug:

yakınız çok şükür gidip geliyoruz hafta içi okul olunca haftasonu gidiliyor opuyorumnanaktan

HOŞGELDİN HATİCEMMMŞeniz
AYYY İNŞALLAH BU HAFTA KUPAYIII
BİRDEN FAZLA KİŞİ ALSINN:hooray::hooray:

haticemm geçende bahsettigim gibi
yarınherkes buhafta inmek istedigi kiloyu yazsın
mesela enaz yarım kilo vericem gibi bakalım kim ne kadar istekli ve azimliii:jeyyar::jeyyar:
bizim topige hareket lazımmmhihoyyythihoyyyt
başka fikrinvarsa söyle yada fikri olan söylesinn a.s.

canım ben geçen haftadan alıntı yapıp ayarlyordum onun için yalnış olmuş inci cevapladığı gibi 64 dü 63 olmuş ve 1 kilo vermiş bu arada listeden çok ayrılan oldu kafamçokkarıştı
cgdm85 arkadaşımız cuma yarışmalarına katılmış oda ayrıldı aramızdan:a015:

olumunekankayizsmile biz varız canım sıkma canını

çabucak geçer umarım bu sıkkınlığın
:teselli:

geçti çok şükürr sıkıntım böyle ara ara daralırım ben geçici yanikaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

inş. hepimiz rekor kıralım ve 2 şer kilo verip hepimize kupa dağıtalım :lepi:

ayy keşke canım ne güzel olurdu vallaazemuszemus

evet canım kesinlikle biraz hareket lazım bende biraz düşündüm
önce dediğini yapalım başka fikirlerde buluruz bu arada

ben bu hafta en az 1 kilo vermek ve 9 kiloyu 10 a tamamlamak istiyorum
delikafaduldenvereliniortak

canım bence listeyi yenile buraya daimi gelenler belli zaten
aramıza katılan çok ama bi bakmışsın benide aranıza alın diyorlar arkasından ne ugrayan var ne bildirim yapan ...

hadi maşallah canımm yaa inşallahhh
başarırsın eminimm zatenn

kızlar profilimize foto koysak olmazmı
geçici olarak mesela ben senin kilonun nasıldurdugunu merak ediyorum..yüzünüzü koymak istemezseniz koymayın
zaten fotolara herkes bakamıyor ...
olmazmııı
yaa aslında benim boyunda ve kilomda olan kişileri dışardan bakmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…