- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.701
Merhaba arkadaşlar
Bu gün pek bir iştahsızım :uhm: Sanırım hasta olucam boğazım yanıyor Kendimi zorlaya zorlaya kahvaltı mı yaptım ara öğünümü atladım bu gidişle öğlenide atlıycam galiba hiç bişey istemiyorum bol su içebiliyorum sadece :a015:
TAMAM İNCİİ
evetttt buhaftaaakiii birincimizzzz
EYLÜLLL
:hooray::hooray::hooray:TEBRİKLERRRRRŞeniz
sizleri seviyoruuuummmmŞenizŞeniz
tamam canım büyük birzevkle kupayı sahibine veririmm
ayy keşke kendime verseyydimmmşakkıdışakkıdı
sana kolay gelsinn bak misafirde geliyormuşşş
amannn dikkattt
ayrıcaaa haftasonlarıı annene gidiyorsun ya kıskanıyorumm senii :jeyyar::jeyyar:
Yoook eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile 2 hafta sonra başlıyor. akannehir akannehir Stres artıyor gittikçe. eyvahedigeldismile
Mrb ben de aranıza katılmak istiyorum. Şu an 50 kiloyum :tomato:ama hedef kilom 43 bilmiyorumkismile geçen yaz yine 50 kilodan 43 e inmiştim ama abur cuburu bırakamadığım için geri aldım. şimdi yine o kiloda olmak istiyorum bi türlü konsantrasyon olamıyorum.inş hedef kilolarımıza en yakın zamanda ulaşırız..
merhaba kızlar geçmiş sayfaları okudum tüm arkadaşlarımız kilo vermiş çok sevindim, herkesi tebrik ederim alkisalkisalkis
bende bu hafta çok iyi kilo verdim uykusuzluk, diyet, üzüntü ve spor 4'ü bir yerde müthiş zayıflatıyor insanı... 1200 gr vermişim :sm_cool:
:hooray::hooray: oleyyyy :dance: canım zambakım çooookkkkkk tşkr ederim Şeniz darısı hepinizin başına, innşalllaahh herkes biran önce hedeflediği kiloya ulaşır :Saruboceq:
Geçen hafta çok kısmama rağmen 300 gram alıp 67'yi görmüştüm. Bu hafta çok kısmadım ve kilo verdim hala inanamıyorum. Dedikleriniz çok doğruymuş. a.s Yemekten çok kısmak çabuk kilo verdirmiyor. :kedi: Büyük bir hatadan dönmüş oldum. Zararın neresinden dönsen kârdır. kaydirigubbakcemile3
:hooray::hooray: oleyyyy :dance: canım zambakım çooookkkkkk tşkr ederim Şeniz darısı hepinizin başına, innşalllaahh herkes biran önce hedeflediği kiloya ulaşır :Saruboceq:
teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile
haftaya ben veririm inş. sana :1hug:
yakınız çok şükür gidip geliyoruz hafta içi okul olunca haftasonu gidiliyor opuyorumnanaktan
evde oturmaktan sıkıldım herkes biyerlere gidiyorr
ben evdeyimmm eşim çalışıyorr
boguluyorum resmennn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
HOŞGELDİN HATİCEMMMŞeniz
AYYY İNŞALLAH BU HAFTA KUPAYIII
BİRDEN FAZLA KİŞİ ALSINN:hooray::hooray:
brownsugar allah kolaylık versinn sana
çalışş canım sennn bakma buralaraa
kızlarr buhaftaki kupa eylülünn muhtemelennnn
:hooray::hooray::hooray:
inci ve brownsugarr sizleride çok tebrik ederimmm
(inci geçen haftaki kilon hakkında bilgi verr)
olumunekankayizsmile biz varız canım sıkma canını
çabucak geçer umarım bu sıkkınlığın:teselli:
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
inş. hepimiz rekor kıralım ve 2 şer kilo verip hepimize kupa dağıtalım :lepi:
haticemm geçende bahsettigim gibi
yarınherkes buhafta inmek istedigi kiloyu yazsın
mesela enaz yarım kilo vericem gibi bakalım kim ne kadar istekli ve azimliii:jeyyar::jeyyar:
bizim topige hareket lazımmmhihoyyythihoyyyt
başka fikrinvarsa söyle yada fikri olan söylesinn a.s.
canım ben geçen haftadan alıntı yapıp ayarlyordum onun için yalnış olmuş inci cevapladığı gibi 64 dü 63 olmuş ve 1 kilo vermiş bu arada listeden çok ayrılan oldu kafamçokkarıştı
cgdm85 arkadaşımız cuma yarışmalarına katılmış oda ayrıldı aramızdan:a015:
canım bence listeyi yenile buraya daimi gelenler belli zaten
aramıza katılan çok ama bi bakmışsın benide aranıza alın diyorlar arkasından ne ugrayan var ne bildirim yapan ...
evet canım kesinlikle biraz hareket lazım bende biraz düşündüm
önce dediğini yapalım başka fikirlerde buluruz bu arada
ben bu hafta en az 1 kilo vermek ve 9 kiloyu 10 a tamamlamak istiyorum delikafaduldenvereliniortak
geçti çok şükürr sıkıntım böyle ara ara daralırım ben geçici yanikaydirigubbakcemile3
ayy keşke canım ne güzel olurdu vallaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?