- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.061
2 günlük detoks diyetini yapsam sizce işe yararmı bulgur, yeşilmercimek, nohut ve ayrandan yapılan çorbayla olan diyet
ay burası uygun değil aslında yazmak için ama ben kaynanadan dertli olan gelinler topiğine gitsem daha uygun olucak, benimki gb kimsenin ki cadı değildir kötükedihüso kızlar çok merak ediyorum var mı kaynanasından memnun olup onu çok seven :1no2: ama streste etkiliyor kilo alımını, belki bizde kaynanalarımızdan çekerken kilo almışızdır -tatlicadiarzu-(topikle bağladım konuyu :sm_cool: )
evet haklısın biliyom önce kendim içinama ister istemez etkileniyorum eşimden de kesin kararlıyım yarını da atlatayım başlayacapım bu dediğim 2 günlük detoks diyetine
çok teşekkür ederimyazacam inşallah haftaya kilo verrekten :) -
yarın evde olmayacağım o yüzden çok zor olur kızımın okuluyla ilgili bi programı var oraya katılacağım, inşallah haftaya cuma olur
evet evet nerelerde acabaklava: klava:
çok ugramıyorrrr:mymeka:
hatic22 misafirim gitti dedi ama bugün gene girmedi
iyice boşladı burayılmaz:
ay burası uygun değil aslında yazmak için ama ben kaynanadan dertli olan gelinler topiğine gitsem daha uygun olucak, benimki gb kimsenin ki cadı değildir kötükedihüso kızlar çok merak ediyorum var mı kaynanasından memnun olup onu çok seven :1no2: ama streste etkiliyor kilo alımını, belki bizde kaynanalarımızdan çekerken kilo almışızdır -tatlicadiarzu-(topikle bağladım konuyu :sm_cool: )
Günaydınn kızlarrr
kimse ugramamışşş bugünnn
herkesin gençlik ve spor bayramı kutlu olsunn
hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
Bende kutluyorum turkbayragiBen de herkesin gençlik ve spor bayramını kutluyorum.turkbayragi
Ayyy canlarım merak mı ettiniz beni geldim işte...a.s.
ewet misafirimi gönderdim ardından bahar temizliğime başladım dün 11 de başladım akşam 7 ye kadar sadece bi çay içimlik oturdum:içelim: salon ve oturma odamın temizliği ,dekoru derken akşam mahvolmuş bi vaziyetteydimkafamçokkarıştı
Bu günde mutfak ,dolaplar ,banyo vs vs bi sürü iş yaptım yine ama daha bitmedi daha yatakodam ve dolaplarım var.
Aayyy çok yorgunum kızlar 2 gündür fazlasıyla spor yaptığım için de yürüyüşe çıkamadım.:kedi: temizlikten de ara öğünleri atladım. vaktim olmadı işte bende durumlar buuu
Bu günde şansıma kimse yok
KOLAY GELSİN CANIMMBAYAGI YORULMUŞSUNDUR -tatlicadiarzu-
GİRMİYOSUN DİYE KIZMIŞTIK SANA:mymeka:
TATİL YA CANIM HERKES BİYERLERE GİTTİİİ
AYRICA KAYINVALİDE KONUSUNDA PEKBİ ŞANSLISINN
BUNUDA UNUTMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?