Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet haklısın biliyom önce kendim içinama ister istemez etkileniyorum eşimden de kesin kararlıyım yarını da atlatayım başlayacapım bu dediğim 2 günlük detoks diyetine

canım ben bi topik buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...z-incileri-payla351al305m-haydi-k305zlar.html

bakmak istersen
benim kaynanamla sorunum yok şükür
ama burayı okuyunca daha çok şükrediyorum :lepi:

evet haklısın biliyom önce kendim içinama ister istemez etkileniyorum eşimden de kesin kararlıyım yarını da atlatayım başlayacapım bu dediğim 2 günlük detoks diyetine

canım karışmak gibi olmasın ama yarın ve perşembe yap ve cuma günü aramıza kilo verme listemize katıl istersen
her cuma tartılıyoruz en çok kilo verene :hooray: kupa veriyoruz belkide sen alırsın kupayı

Günaydınn kızlarrr
kimse ugramamışşş bugünnn
herkesin gençlik ve spor bayramı kutlu olsunn
hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

evet evet nerelerde acabaklava:klava:
çok ugramıyorrrr:mymeka:

hatic22 misafirim gitti dedi ama bugün gene girmedi
iyice boşladı burayılmaz:

Ayyy canlarım merak mı ettiniz beni geldim işte...a.s.
ewet misafirimi gönderdim ardından bahar temizliğime başladım dün 11 de başladım akşam 7 ye kadar sadece bi çay içimlik oturdum:içelim: salon ve oturma odamın temizliği ,dekoru derken akşam mahvolmuş bi vaziyetteydimkafamçokkarıştı
Bu günde mutfak ,dolaplar ,banyo vs vs bi sürü iş yaptım yine ama daha bitmedi daha yatakodam ve dolaplarım var.
Aayyy çok yorgunum kızlar 2 gündür fazlasıyla spor yaptığım için de yürüyüşe çıkamadım.:kedi: temizlikten de ara öğünleri atladım. vaktim olmadı işte bende durumlar buuu

Ayyy ben kaynanamı çok severim bana hiç gelin muamelesi yapmaz. kızım deyince ağzından bi kızım daha çıkar...kızı olmayınca beni çok severle rhem kayınbabam hem kaynanam .Bende saygıda kusur etmem onlara karşı.annemden uzak olunca hiç bana özlem çektirmez ana kız gibiyizdir.
Ha bazen sinir olduğum durumlar olur olmaz değil ama alttan almak lazım. Mesela bi yere giderken onu giyme şunu giy der sinir olurumAma benim kendi annem de aynıdır mutlaka karışır zevkime onun için pek takmam

KOLAY GELSİN CANIMMBAYAGI YORULMUŞSUNDUR -tatlicadiarzu-
GİRMİYOSUN DİYE KIZMIŞTIK SANA:mymeka:
Bu günde şansıma kimse yok

TATİL YA CANIM HERKES BİYERLERE GİTTİİİ

AYRICA KAYINVALİDE KONUSUNDA PEKBİ ŞANSLISINN
BUNUDA UNUTMA

Teşekkür ederim canım kolaysa başına gelsin-tatlicadiarzu-
yoksa diyeti ihmal ettim diyemi düşündünüz Hiç senin merdaneni unutup ihmal edermiyim canımklava:klava:klava:sadece fırsat bulamadım nete girmeye...
Ewet kvalide konusunda bayağı şanslıyım galiba(ama benim şansım kızları çok sevmeleri ve kızının olmaması benide kızı gibi görmesi)Bazen düşünüyorumda kızı olsaydı bu seferde görümce derdi olurdu neyse böyle daha iyi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…