Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

tinkerbell2 naaptın sen kuzumakannehir 2 kilo vermişsin çok tebrik ederimalkisalkisalkis hastaydın sen umarım şimdi iyisindir:)

İyiyim canım valla bende şaşırdım hatice hastalık bana yarıyor herhalde. İlk iki gün sabah öğlen çok isteksiz ve az yedim akşamda çorbayla geçiştirdim sonraki günler normal ama hiç içmediğim kadar (boğazım kuruduğu için) 3 lt su içiyordum şişem elimde geziyordum tatlım.

selam kızlar nasıl gidiyo bakalım hatice 1 de gelmiş hoşgeldin canım
bende bu gün 58 i görecem diye buraya söz vermiştim ama 59 000 da kaldım 400 gr vermişim yaniii
neysa haftaya görürüm inşallah

Canım ya benmi yanlış anladım acaba
58e inmiştin sanki sen
dünki msjlaşmada sanki öyle anladımmfisfisfis
demek yanlış anladım
neyse 400grda iyi

hatice1 tabloyu bekliyoruzzzopuyorumnanaktan

Canım ya benmi yanlış anladım acaba
58e inmiştin sanki sen
dünki msjlaşmada sanki öyle anladımmfisfisfis
demek yanlış anladım
neyse 400grda iyi

hatice1 tabloyu bekliyoruzzzopuyorumnanaktan

yok be güzelim yanlış anlamadın ben hergün tartılıyorum ya hafta içi 58 i gördüm 58 500 felandı.ama bu gün 59 çıktım bende cumaya kadar biraz daha inersem 58 i net yaparım diyodum ama olmadı neyse demekki bundan sonra önceden heveslenmiyecekmişim:kedi:

neyse canım başarırsınn sennn
kızlar bu arada bu hafta kesinn 77.0 olucammm
olmazsamm bana:tomato::tomato:fırlatınn tamammıı
birde baskı yapın banakaydirigubbakcemile3nasıl olacaksa

kilon kaçtı yaniii
çizelge gözükmğyo yine tablo dediğim o kaydirigubbakcemile3

kız benim çizelgem gözüküyorr
sendemii varr tuhaflıkk giden gramlarr gözlerdenmi gitmişş neeekaydirigubbakcemile3

şaka biyana gözüküyor canım ya
başkasıda göremezse problem demkki bendekafamçokkarıştı

yok kıs yok
bizim iş yerinin bilgisayarlarında problem var çoğu site yasaklı zaten giremiyoruz
bu çizelgeler de gözükmüyor bazen günde 1 kere falan gözüküyor sadece kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk.ben zaten yazılarınızı sürekli okuyodum ama sağlık sebeblerinden dolayı sporu bıraktım ben busite sayesinde 2 haftada 4 kilo vermiştim.ama sporu bırakınca kiilo almasamda veremiyorum.ama tekrar başlıyacağım spora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…