- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.281
tinkerbell2 naaptın sen kuzumakannehir 2 kilo vermişsin çok tebrik ederimalkisalkisalkis hastaydın sen umarım şimdi iyisindir:)
selam kızlar nasıl gidiyo bakalım hatice 1 de gelmiş hoşgeldin canım
bende bu gün 58 i görecem diye buraya söz vermiştim ama 59 000 da kaldım 400 gr vermişim yaniii
neysa haftaya görürüm inşallah
Canım ya benmi yanlış anladım acaba
58e inmiştin sanki sen
dünki msjlaşmada sanki öyle anladımmfisfisfis
demek yanlış anladım
neyse 400grda iyi
hatice1 tabloyu bekliyoruzzzopuyorumnanaktan
yok be güzelim yanlış anlamadın ben hergün tartılıyorum ya hafta içi 58 i gördüm 58 500 felandı.ama bu gün 59 çıktım bende cumaya kadar biraz daha inersem 58 i net yaparım diyodum ama olmadı neyse demekki bundan sonra önceden heveslenmiyecekmişim:kedi:
döveriz seni kaydirigubbakcemile3
şimdi kaçtın ya bende yine tablo gözükmüyo
kilon kaçtı yaniii
çizelge gözükmğyo yine tablo dediğim o kaydirigubbakcemile3
hedefin 1 haftada 1 kg vermek mi ? zambakım
hah bak tablo şimdi gözüktü hedefin 1.5 yaniiiiiiiiii
hoşbulduk.ben zaten yazılarınızı sürekli okuyodum ama sağlık sebeblerinden dolayı sporu bıraktım ben busite sayesinde 2 haftada 4 kilo vermiştim.ama sporu bırakınca kiilo almasamda veremiyorum.ama tekrar başlıyacağım spora.methaba arkadaşım hoşgeldin aramıza a.s.a.s.
Zambağa katılıyorum bende. bende varım deyip sonra ses soluk çıkmıyor kimseden sen öyle olmazsın umarım
gerçekten böyle gruplar insanı motive ediyor burası veya başka biyer ama mutlaka bi gruba katıl çünkü gerçekten faydası var kendimden biliyorum ben böyle bi yere katılmasaydım 3 kilo verip çevrenin etkisiyle bırakırdım ama burda devam edebiliyorum.
tekrar hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?