Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol canım inş. önümüzdeki hafta yapacağız istediklerimizi kaydirigubbakcemile5
evet canım baya iyi hatırlıyorum 3 kupa fazlası yoksa tabiolumunekankayizsmile

kızlar gelelim beni kilo bildirimimee
daha dün 78.1 i görüm ama bu sabah

78.5im kızlar yaaa
degişiklik yok yanii:mymeka::mymeka:

ama buhaftaki hedefim 1kiloo
görün bakın vericemmmmguclubacismile

tüh 400 gr vermişsin ama olsun şişkinliktir geçer :teselli:
sende bende yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğiz canım beraber vereceğiz kilolarıkaydirigubbakcemile5

kızlar bende geldim aranıza yazdıklarınızı takip ediyordum fakat yazmıyodum .sizlerin yazdıklarınızla motive oluyorum yeme içmeme dikkat ediyorum.

sağol canım inş. önümüzdeki hafta yapacağız istediklerimizi kaydirigubbakcemile5
evet canım baya iyi hatırlıyorum 3 kupa fazlası yoksa tabiolumunekankayizsmile

tüh 400 gr vermişsin ama olsun şişkinliktir geçer :teselli:
sende bende yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğiz canım beraber vereceğiz kilolarıkaydirigubbakcemile5

canım başarıcaz önümüzdeki hafta tamammı
1kilo kesin gidecekkk anlaştık dimiivereliniortak
kızlar bende geldim aranıza yazdıklarınızı takip ediyordum fakat yazmıyodum .sizlerin yazdıklarınızla motive oluyorum yeme içmeme dikkat ediyorum.

hoşgeldinn
ama kararlıysan gel aramıza
yanlış anlama böyle aranıza katılmak istiyorum deyip 2.gün ugramayanlar var
sen böyle olmazsan sevinirizz
eger kararlıysan bugünden itibaren listeye alabiliriz seniivereliniortak

selam kızlar nasıl gidiyo bakalım hatice 1 de gelmiş hoşgeldin canım
bende bu gün 58 i görecem diye buraya söz vermiştim ama 59 000 da kaldım 400 gr vermişim yaniii
neysa haftaya görürüm inşallah

tinkerbell2 naaptın sen kuzumakannehir 2 kilo vermişsin çok tebrik ederimalkisalkisalkis hastaydın sen umarım şimdi iyisindir:)

methaba arkadaşım hoşgeldin aramıza a.s.a.s.
Zambağa katılıyorum bende. bende varım deyip sonra ses soluk çıkmıyor kimseden sen öyle olmazsın umarım
gerçekten böyle gruplar insanı motive ediyor burası veya başka biyer ama mutlaka bi gruba katıl çünkü gerçekten faydası var kendimden biliyorum ben böyle bi yere katılmasaydım 3 kilo verip çevrenin etkisiyle bırakırdım ama burda devam edebiliyorum.
tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…