Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Canım benim, bence de beni liste dışı bırakın. Aklım burda oluyor dediğin gibi. 1 ay sonra ben yine katılırım aranıza zemuszemus Kilo verebileceğimi sanmıyorum, zaten 1 hafta önce sporu da bıraktım. Kilo almamaya özen göstericem. bilmiyorumkismile Sizleri seviyorum. Göreyim sizleri. aklinialirimsmile Belki çoğunuz ideal kilonuza kavuştuğunuz ve hatta tatile çıkacağınız için tekrar görüşemeyebilirim. kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum fıstık hatunlar. aklinialirimsmile opuyorumnanaktan
Bu haftaki ve 1 ay içindeki tüm kazananları şimdiden kutluyorum. kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk: a.s. olumunekankayizsmile :gitme:

selam kızlar nasıl gidiyo bakalım hatice 1 de gelmiş hoşgeldin canım
bende bu gün 58 i görecem diye buraya söz vermiştim ama 59 000 da kaldım 400 gr vermişim yaniii
neysa haftaya görürüm inşallah

iyiyim canım sen nasılsınŞeniz
olsun canım 400 gr vermişsin opuyorumnanaktan
son kiloların olsun artık o kadar yavaşlama maşallahın var

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75..................................74.8......................68... .......200 gr vermiş

zambak3......................86.3.........................78.5...............................78.5......................70... ........verememiş

hatic22........................65.8.........................59.4................................59.......................57.............400 gr vermiş

inci0781.........................67...........................63............................................................60...............

oyelken.........................79.9........................73.5..........................................................60..............

tinkerbell2....................61.2..........................59................................57.........................54.............2 kilo vermiş

nesibe26......................75............................72.5............................72.5.........................68............yeni

Son düzenleme:

Vayy!.. 2 kilo :teytey: :teytey: Çok iyi. Tebrik ederim. a.s.
Başarılar kızlar olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…