- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.301
Canım neyse sen girebilirsen gir
ama sınavlarını ihmal etme tabiki
eger istersen seni liste dışı bırakalım
burada aklın kalmasınn
derslere yogunlaş diyet fikrini kafandan çıkarr
ama tabii abartmaalmaz:
500gram bile gayet iyii
eminim 1ay sonra bomba gibi dönersin aramızaaopuyorumnanaktan
selam kızlar nasıl gidiyo bakalım hatice 1 de gelmiş hoşgeldin canım
bende bu gün 58 i görecem diye buraya söz vermiştim ama 59 000 da kaldım 400 gr vermişim yaniii
neysa haftaya görürüm inşallah
Canım ya benmi yanlış anladım acaba
58e inmiştin sanki sen
dünki msjlaşmada sanki öyle anladımmfisfisfis
demek yanlış anladım
neyse 400grda iyi
hatice1 tabloyu bekliyoruzzzopuyorumnanaktan
canım bizi ihmal etmee :ecrin_bebek:
haticem şu anki kg ları yazmamışsın
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................75..................................74.8......................68... .......200 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................78.5...............................78.5......................70... ........verememiş
hatic22........................65.8.........................59.4................................59........................57.............400 gr vermiş
inci0781........................67...........................63.............................................................60...............
oyelken........................79.9.........................73.5..........................................................60..............
tinkerbell2...................61.2............................59..................................57.......................54.............2 kilo vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?