Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bitmez inş.

bende yaptım
500 adım iyidir şimdilikkaydirigubbakcemile2

bence şimdilik 500 yeterli ama dediğin gibi binbirrenkde gelsin danışalım:dance:

çok güzel canım benim arada işim çıktı :hulya:
şimdi yaparım adım aletini kaydirigubbakcemile2
ama gece yatmadan 1 mil daha yaparmıyım bilmiyorum bilmiyorumkismile
yaparsam yazarım kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

:hooray::hooray:

tinkerbell2 tebrik ederim canım a.s.
hastalığın baya işe yaramış çok güzel vermişsin

bu haftanın :hooray: kupa sahibi sen oldun

kaydirigubbakcemile3 hımmm şaibeli kupa ha.... Durun bakalım kızlar iki kişi var listede bildirmeyen

aa haticem unutmadan söyliyim ben 3mili 5milin içindekini yaptım 20dk kadarmı ne galiba
diger tek başına olanı yapmadım çünkü indirememiştim
sen hangisini yaptınki

selammmm kızlar inanmayacaksınız ama bennn 3 mil-4 mil ve 5 mil i yaptım bugün kaydirigubbakcemile2
çok sportifim kaydirigubbakcemile3

Tinkerbelcim hem geçmiş olsun diyoruma.s. hem de kupan için kutluyorumalkisalkisalkis. Hayırlı olsun. Çok güzel kilo vermişsin bu saatten sonra seni geçen olmaz sanırım. Alan olursa bile ortak olursunuz.

Diğer kilo veren ve de almayan arkadaşları da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5

Zambak ve hatice1 ne güzel dayanışma içine girmişsiniz:teselli:. Bravo size. Azminiz daim olsun. Alet çalışmasını adım hesabı yapmışsınız. Ben ya 1 saat kesintisiz yapıyorum ya da sabah yarım saat akşam yarım saat. Aynı gün içinde çeşitli yapmıyorum. Başka bir gün 5 mil yine kesintisiz. Evde yaparsam tabi. Genelde artık dışarda yapıyorum. Öneri demişsiniz ama siz karışık ve adım hesabı yapıyorsunuz. Böyle daha iyi geliyorsa devam edin bence. Günde 1 saati geçirmeyin, kendinizi fazla yormayın yeter.hihoyyyt

Nesibe26 hoş geldinvereliniortak Hemen listeye girmenden çok azimli olduğun anlaşılıyor. Başarılar diliyorum.a.s.

Sağol canım Ben okadar kendimi şartlamışım ki kilo veremem böyle gidicek bundan sonra herhalde diye Benim için kilo verebildiğimi görmek çok mutlu ediyor Bundan önce t.bebek tedavisi gördüğüm için kof bir şişlik vardı vücudumda bunları attığımı hissediyorum Aslında her şey seninle başladı ilk yazını okuyunca. ooo yüüüzden ben teşekkür ederim

Rica ederim canım.opuyorumnanaktan İnanmak başarmanın yarısıdır derler ya sizler inanmasanız olmazdı.
Umarım bundan sonra da başarılar devam eder. kaydirigubbakcemile5
Herkes istediği kiloya rahatça gelir inşallah. Gördükçe hepimiz mutlu oluyoruz.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…