- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.381
bitmez inş.
bende yaptım
500 adım iyidir şimdilikkaydirigubbakcemile2
bence şimdilik 500 yeterli ama dediğin gibi binbirrenkde gelsin danışalım:dance:
çok güzel canım benim arada işim çıktı :hulya:
şimdi yaparım adım aletini kaydirigubbakcemile2
ama gece yatmadan 1 mil daha yaparmıyım bilmiyorum bilmiyorumkismile
yaparsam yazarım kaydirigubbakcemile
tinkerbell2 tebrik ederim canım a.s.
hastalığın baya işe yaramış çok güzel vermişsin
bu haftanın :hooray: kupa sahibi sen oldun
allah iyiligini versinn emiiikaydirigubbakcemile3
hastalıgı işe yaramışş demekkiii
neysee tingerbell tebrikler canımmvereliniortak
devamı gelsinn inşallah kupanın
canım sende çok azimlisinn
onun için buhafta 73lü rakamları bile görürsün senn
başarıcazzz:hooray::hooray:
kaydirigubbakcemile3 hımmm şaibeli kupa ha.... Durun bakalım kızlar iki kişi var listede bildirmeyen
selammmm kızlar inanmayacaksınız ama bennn 3 mil-4 mil ve 5 mil i yaptım bugün kaydirigubbakcemile2
çok sportifim kaydirigubbakcemile3
bu hafta herkez pek bir sıkı hazırlanıyor hafta hareketli geçecek belli kaydirigubbakcemile2
ara ara yaptım ama arada dinlendim
Tinkerbelcim hem geçmiş olsun diyoruma.s. hem de kupan için kutluyorumalkisalkisalkis. Hayırlı olsun. Çok güzel kilo vermişsin bu saatten sonra seni geçen olmaz sanırım. Alan olursa bile ortak olursunuz.
Diğer kilo veren ve de almayan arkadaşları da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
Zambak ve hatice1 ne güzel dayanışma içine girmişsiniz:teselli:. Bravo size. Azminiz daim olsun.Alet çalışmasını adım hesabı yapmışsınız. Ben ya 1 saat kesintisiz yapıyorum ya da sabah yarım saat akşam yarım saat. Aynı gün içinde çeşitli yapmıyorum. Başka bir gün 5 mil yine kesintisiz. Evde yaparsam tabi. Genelde artık dışarda yapıyorum. Öneri demişsiniz ama siz karışık ve adım hesabı yapıyorsunuz. Böyle daha iyi geliyorsa devam edin bence. Günde 1 saati geçirmeyin, kendinizi fazla yormayın yeter.hihoyyyt
Nesibe26 hoş geldinvereliniortak Hemen listeye girmenden çok azimli olduğun anlaşılıyor. Başarılar diliyorum.a.s.
Sağol canım Ben okadar kendimi şartlamışım ki kilo veremem böyle gidicek bundan sonra herhalde diye Benim için kilo verebildiğimi görmek çok mutlu ediyor Bundan önce t.bebek tedavisi gördüğüm için kof bir şişlik vardı vücudumda bunları attığımı hissediyorum Aslında her şey seninle başladı ilk yazını okuyunca ooo yüüüzden ben teşekkür ederim
canım o kof kg lar hepimizde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?