- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.421
oleyken et diyetini denedin mi ??
Neeee kafamçokkarıştı burada bebek isteyenleri korkutacaksın şimdi. Söyleme bari.
ben hamileyken 25 kg aldım biliyormusunuz
Tinkerbelcim hem geçmiş olsun diyoruma.s. hem de kupan için kutluyorumalkisalkisalkis. Hayırlı olsun. Çok güzel kilo vermişsin bu saatten sonra seni geçen olmaz sanırım. Alan olursa bile ortak olursunuz.
Diğer kilo veren ve de almayan arkadaşları da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
Zambak ve hatice1 ne güzel dayanışma içine girmişsiniz:teselli:. Bravo size. Azminiz daim olsun.Alet çalışmasını adım hesabı yapmışsınız. Ben ya 1 saat kesintisiz yapıyorum ya da sabah yarım saat akşam yarım saat. Aynı gün içinde çeşitli yapmıyorum. Başka bir gün 5 mil yine kesintisiz. Evde yaparsam tabi. Genelde artık dışarda yapıyorum. Öneri demişsiniz ama siz karışık ve adım hesabı yapıyorsunuz. Böyle daha iyi geliyorsa devam edin bence. Günde 1 saati geçirmeyin, kendinizi fazla yormayın yeter.hihoyyyt
Nesibe26 hoş geldinvereliniortak Hemen listeye girmenden çok azimli olduğun anlaşılıyor. Başarılar diliyorum.a.s.
selammmm kızlar inanmayacaksınız ama bennn 3 mil-4 mil ve 5 mil i yaptım bugün kaydirigubbakcemile2
çok sportifim kaydirigubbakcemile3
Günaydın Arkadaşlar
Bugün detoks diyetim bitti sabah tartıldım 800 gr vermişim ama göbeğim toporlandığını hissediyorum yada şiştim o gitti bence başarılı bir diyet ara ara denenebilir çok öyle sıkıntıda olmuyo yaz günlerinde daha güzel olacağına inanıyorum destekleriniz içinteşekkürler.. Şimdi hafta sonu geliyo ben hep hafta sonu kaçırıyorum zaten inşallah bi sıkıntı olmaz bu hafta sonu bakalım nasıl olacak haftaya diyete başlayacağım tabi sizlerle paylaşarak sizede yazarım öğünlerimi
hafta sonu olduğu için herkes uykuda herhalde kimseler yok
günaydın herkesezemuszemus
aa haticem unutmadan söyliyim ben 3mili 5milin içindekini yaptım 20dk kadarmı ne galiba
diger tek başına olanı yapmadım çünkü indirememiştim
sen hangisini yaptınki
selammmm kızlar inanmayacaksınız ama bennn 3 mil-4 mil ve 5 mil i yaptım bugün kaydirigubbakcemile2
çok sportifim kaydirigubbakcemile3
Tinkerbelcim hem geçmiş olsun diyoruma.s. hem de kupan için kutluyorumalkisalkisalkis. Hayırlı olsun. Çok güzel kilo vermişsin bu saatten sonra seni geçen olmaz sanırım. Alan olursa bile ortak olursunuz.
Diğer kilo veren ve de almayan arkadaşları da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
Zambak ve hatice1 ne güzel dayanışma içine girmişsiniz:teselli:. Bravo size. Azminiz daim olsun.Alet çalışmasını adım hesabı yapmışsınız. Ben ya 1 saat kesintisiz yapıyorum ya da sabah yarım saat akşam yarım saat. Aynı gün içinde çeşitli yapmıyorum. Başka bir gün 5 mil yine kesintisiz. Evde yaparsam tabi. Genelde artık dışarda yapıyorum. Öneri demişsiniz ama siz karışık ve adım hesabı yapıyorsunuz. Böyle daha iyi geliyorsa devam edin bence. Günde 1 saati geçirmeyin, kendinizi fazla yormayın yeter.hihoyyyt
Nesibe26 hoş geldinvereliniortak Hemen listeye girmenden çok azimli olduğun anlaşılıyor. Başarılar diliyorum.a.s.
tamam canım ozamanbende 5 milin içindekini yapıyorum onların görüntüsü iyi değildi
aradakileri sildim sadece 5 mil olan var bendedekaydirigubbakcemile2
haticemm topa tutacak bizi özgeeekaydirigubbakcemile3vav hakikaten insanın inanası gelmiyor
teşekkürler canım umarız faydası olacak dayanışmanın
zambak kabul ederse bir gün alet
bir gün 4 mil yapalım o zamankaydirigubbakcemile2
zambak ne dersin birgün mil
birgün aletle yarım saat sabah yarım saat akşam yapmaya ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?