- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.341
kızlar ben kaçarrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar herkese zemuszemus
Canım benim, bence de beni liste dışı bırakın. Aklım burda oluyor dediğin gibi. 1 ay sonra ben yine katılırım aranıza zemuszemus Kilo verebileceğimi sanmıyorum, zaten 1 hafta önce sporu da bıraktım. Kilo almamaya özen göstericem. bilmiyorumkismile Sizleri seviyorum. Göreyim sizleri. aklinialirimsmile Belki çoğunuz ideal kilonuza kavuştuğunuz ve hatta tatile çıkacağınız için tekrar görüşemeyebilirim. kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum fıstık hatunlar. aklinialirimsmile opuyorumnanaktan
Bu haftaki ve 1 ay içindeki tüm kazananları şimdiden kutluyorum. kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk: a.s. olumunekankayizsmile :gitme:
vavvvv çok iddialıyız
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................75..................................74.8......................68... .......200 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................78.5...............................78.5......................70... ........verememiş
hatic22........................65.8.........................59.4................................59.......................57.............400 gr vermiş
inci0781.........................67...........................63............................................................60...............
oyelken.........................79.9........................73.5..........................................................60..............
tinkerbell2....................61.2..........................59................................57.........................54.............2 kilo vermiş
nesibe26......................75............................72.5............................72.5.........................68............yeni
herkesin 3-5 kg su kalmış
benim iseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm:
haticem istersen kupayıı tingerbelle verr
benim özgeden umudum yokk yani 2kilo fazlası içinn
onun kendindende umudu yokk yaakaydirigubbakcemile3
zor falan değildir canım irade boşver zor deyip kendini korkutmaopuyorumnanaktan
kararlı ol ve bu hafta 1.5 kilonu ver hadi kim tutar seni kaydirigubbakcemile5
kararlıyım haticemmm vericem gör bakkkkkolumunekankayizsmile
ama sende vericeksinn tamammııı:mymeka:
kupayı ikimiz kucaklayalımmm :hooray::hooray:
zaten :mymeka: 1 kilonun altında kalırsan kötükedihüso dilimizden çekeceğin varklava:
haklısın canım olurda daha fazla veren biri çıkarsa bir kupa daha veririza.s
evet canımm valla yerden yere vurun benii 1kilodan az verirsemm:mymeka:
canım sadece inci kaldı dimi bildirim yapmayan
neyse bekliyelim ozaman
kızlar hepinize iyi akşamlar .
tinkerbell2 tebrik ederim canım a.s.
hastalığın baya işe yaramış çok güzel vermişsin
bu haftanın :hooray: kupa sahibi sen oldun
canım çoooook güzel olur
bende ne zamandır almadım çooooook istiyorum artık
tamam ama bende 1.5 kilo vermem lazım ben en az 74 dü görürüm diyodum vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?