Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

arkadaslar ben evlenmeden once 64 kıloydum boyum 165 hıc zayıf bır bayan olamadım kılo olarak zayıflasamda kemıklerımın ırılıgındenmı bılmıyorum ama hep balık etlı kıvamındaydım evlendım esımle hergun patates makarna derken 10kılo aldım bıde cocuk dogurdum 20kıloda ordan bırazını dogumdan sonra verdım sureklı kılo verdım bıraz gerı aldım en sonunda bır aydır lw6090 aldım 7gunde 5kılo verdım tamam cok guzel ama baya yan etkılerıne katlandım bu yuzden kımseye tavsıye etmem neyse sonrasında actıvın t aldım saglık bakanlıgı onaylı oldugu ıcın guvenle kullanıyorum toplamda 9kılo verdım bır ayda ıstah kapatıyor azda olsa yedım ama yoksa metobolızmam calısmaz dıye hergun 20 dakıka twıst&shape aletıyle calıstım ve gunde 4lıtre su ıctım ılac zaten agız kurulugu yapıyor boylece 9kılo gıttı cok mutluyum devam edıcem 76kıloyum su an ınsallah 12-13 kılo daha verırsem super olurum bu dedıgım spor aletıde gercekten ıse yarıyor vucudun her yerını calıstırıyor ve zamanla farkı hıssedıyorsunuz zayıflamak ısteyen herkese basarılar allah sabır versın

Etrafımdakiler artık zayıfladığımı farkediyor bu çok sevindirici ama ben bu yan simitler için ne yapabilirim onlar gitmiyormuş gibi geliyor yürüyerek gitmicek galiba bunlar

Canım vde oklava veya uzun sap varsa mesela yerleri sildigimiz viledasapı onunla arkana koy vucudun sabit kalsın sag sola dönerek çalış faydasını görürsün sayımiktarını sen ayarla
hergün düzenli yapp
ben kilo verince ilk göbek ve yanlar gitti kalça basen hala duruyorr-tatlicadiarzu-
günaydın arkadaşlarzemuszemus

günayydııınn kızlarrrr

haticemm bende aynısını düşünüyorumm özgemii yapacakk bu sporuuukaydirigubbakcemile3

tamam canım birazdan bende yürürümm
haticem dün 5mil yaptım
5.milin sona dogru yavaşş
bence onuda ekle sonu yavaşlayınca kendimiz tempolu diger hareketleri yapabiliriz
68dk tam olarak doldurmuş oluruzzkaydirigubbakcemile5

keşke 1 gecede verilse ne süper olur kaydirigubbakcemile3
ayyy bu msjı gözü yumuk okusam kim gönderdigini bilmeden senin yazdıgını tahmin edderdimm:roflol::roflol:
canım bunun için ssabır ve azim lazımm
e buda bizde varr yavaş ve emin adımlarla ilerliycezzz:lepi:
iş yerinde içebiliyorum ama evdeyken bende pek içemiyorum bu arada 2 gündür bacaklarım kasıklarım ağrıyo acaba spor yaptığım için mi kaydirigubbakcemile3
canımm devam et bencee sporaa hadi bakalım buhafta sonuçç ne olcakkk:jeyyar:

bebgine maşallahh önceliklee
leslie ile yürüyüşş yapabilirsinn
pcden indirr eglenceli ve evde kolaylıkla yapabiilirsinn
merak etme vereceksinnkaydirigubbakcemile5

eylülüm hoşgeldin gözlerim yollarda kaldı
bu zambakla da hatice1 birlik oldular kıskanıyodum bende onları iyiki geldin :1hug:

haticenin dedigi gibi katıl aramızaaa:jeyyar::jeyyar:

bende çıkıyorum kimse kalmamışşş
evişlerii yapıyım arkasındann dogruca koşu bandınaa
görüşürüzz kızlarrr

merhaba cicilerrrrr kaydirigubbakcemile3
bu ara derslerden fena halde stres olmuş durumdayım, kızmıyosunuzdur umarım bana
sizi çok özlüyorum ama inanın... şu sınav bi bitse....
öpüyorum kocaman

merhaba cicilerrrrr kaydirigubbakcemile3
bu ara derslerden fena halde stres olmuş durumdayım, kızmıyosunuzdur umarım bana
sizi çok özlüyorum ama inanın... şu sınav bi bitse....
öpüyorum kocaman

klava:klava:Çok kızıyorum sana ama inan buraya girmedigine degil
stress yapamana kızıyorum:mymeka:

relax canım relaxxx

canım bian önce şu sınav bitsede biizde sana kavuşsakk
Şeniz

eee kimse gelmemişşş
ben yarım saatlik yürüyüşümü yaptımm(koşu bandında):lepi::lepi:

haticee sen daha gelmemişsinn kız ne yaptın hızını alamayıpta twisteramı çıktınn yoksakaydirigubbakcemile3

eylül hoşgeldin canım görünmüyodun ne zamandır.neler yaptın bu arada

hoşbuldum canım, misafirlerim vardı tatilde uğrayamadım :kedi: diyeti bıraktım sağlıklı besleniyorum :lepi: ama hiç spor yapamadım -tatlicadiarzu- bu hafta tekrar spora başlıyorum hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 tamam canım çıkmam sempatiksalakcinni özgecim bizde seninle birlikte spor listesi hazırlayalım hergün o listemize uyarız böylece sağlıklı ve yağsız bir vücudumuz olur kaydirigubbakcemile2

canım işlerim vardı anca oldu :hulya:
ama yarım saatlik yürüyüşün arkasından çok yorulmamıştım ve daha çok etkisi olacağını düşünerek 15 dakikalık ilk twister hareketimi yaptım hihoyyyt
birazdan da 2. olanı yaparımkaydirigubbakcemile2
sen nasılsın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…