Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

aslında haklısın içmesem daha iyi katılırım tabi inş veririm hamurişi çok yemem belkide sporu az yapıyorum başka ne yapabilirim acaba evde çünkü bebeğimle çok dışarı çıkamıyorum

bu arada kestane hoşgeldin aramıza a.s.
bence bebeğin herşeyden önemli yemeğini kesme ki sütün olsun ama spor yapabilirsin
kilolarını düşünme çok fazla bebeğine süt verdiğin için Allaha şükret bence
ne demek istediğimi bebeğin biraz büyüdükten sonra anlayacaksın canım

eylülüm hoşgeldin gözlerim yollarda kaldı
bu zambakla da hatice1 birlik oldular kıskanıyodum bende onları iyiki geldin :1hug:

aa olurmu kuzucukk Şeniz
geçmiş sayfaları okusaydın senden bahsettigimizi anlardınnn
sen nasılsınn canımmm
son durum ne spora gidiyormusun hala

iyiym canın tşkler Şeniz geçen hafta açıkçası spor yapamadım ama yarın tekrar düzenli olarak başlıycam yerimseniben
kızlar vücudunda ödem sorunu olan varsa at kuyruğu ve maydanoz sapını sıcak suyla demleyip her gün düzenli olarak günde 2-3 defa içerlerse vücuttaki ödemi atıyormuş..bunu gelen arkadaşım söyledi..üstelik atıldığı idrarda belli oluyormuş sempatiksalakcinni

ben burdayım sen nerelerdesin

naber cnm buralardayım dolaşıyorum öyle :) gündüz girememiştim gece de pek kimse olmuyor öyle
Oh bitirmişsin temizliğini misler gibi oturursun şimdi insan ne rahatlar Ben de özendim kalkıştım dünden beri parçalıyorum kendimi bütün dolapları indirdim silip yerleştirdim ütümü de yaptım artık biraz rahatım :))

hoşbuldum canım haklısın bebeğim emdiği için çok şanslıyım ama 4760 gr bir oğlan doğurunca ister istemez göbek oluyo ee birazda kilo o yüzden canım sıkkın inş hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…