Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Bende hafta sonu çok su içmediğimi farkettim dışardayken hiç aklıma gelmiyor Evdeykende 1.5L su şişesi tutuyorum yanı başımda gördükce içiyorum 2-3 lt yi buluyordur gün içinde.sen içebiliyormusun her gün yeterli miktarda

iş yerinde içebiliyorum ama evdeyken bende pek içemiyorum bu arada 2 gündür bacaklarım kasıklarım ağrıyo acaba spor yaptığım için mi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ondandır ben de ara veriyim sonra başlıyım ağrı yapıyor
Halimize bak :) zayıflıycaz diye parçalıyoruz kendimizi. Aman bu kilolar bir gecede alınmadı yavaş yavaş vericez işte.Eninde sonunda gidecek

sabah bir uyanmışsın inceciksin :) Bende en çok her istediğini yiyip de kilo alamayanlara özeniyorum nasıl bir şans ya.

evet ya bende anlayamıyorum
burda bakıyorum da kaç dilim beyaz ekmek alıyorlar pilav makarna
diyorum bende okadar çok mu yesem belki zayıflarım ozaman :roflol:

canım nasıl istersen sen öyle diyosan öyle olsun kaydirigubbakcemile5
madem 15 -15 2sefer yarım saat twister yapalım aynı gün yarım saat koşu bandında yürüyelimguclubacismile
ertesi günde 4 mil yaparız ben sabah ne yapacağımıza kararvermeden başlamayayım dedim
şimdi o zaman yarım saat koşu bandında yürüyeceğim
:lepi:

Bende öyle. Ben akşam yemekten sonra sadece su içiyorum yatana kadar bazen 2-3 erik yiyorum sadece. Aç uyuyorum görüyorum bende geceleri ballı sütler krekerler yiyolar .Birde bunun yanında kaçamak yapıp verenler Pilav daha yemedim ben başladığımdan beri nasıl oluyor anlamıyorum Ama işte az yemekte kilo verdirmiyormuş zaten

eylülüm hoşgeldin gözlerim yollarda kaldı
bu zambakla da hatice1 birlik oldular kıskanıyodum bende onları iyiki geldin :1hug:

canım yapacaksan dediğimiz sporları sende katıl :1hug:
kıskanmaya gerek yokdelikafadulden
ama ilk günden kaytarmak yoklmaz:
sen zaten dayanamazsın :jeyyar:

eylül sen özgeye destek çıkma canım yoksa zayıflayamayacak bu kızkötükedihüso

Etrafımdakiler artık zayıfladığımı farkediyor bu çok sevindirici ama ben bu yan simitler için ne yapabilirim onlar gitmiyormuş gibi geliyor yürüyerek gitmicek galiba bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…