Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

özge sen bi hap kullanıyordun hangisiydi ve faydasını göedün mü

canım ben çok zor kg veriyordum daha önce de çok ilaçlar kullanmıştım ama en son biber hapı kulllandım ve 1 ayda 6 kg verdim
gördüğünüz gibi 3 haftadır kilom hiç oynamıyor
biber hapının çayı çıkmış ondan denesem mi diye düşünüyorum bende

anladım canım benim eşimde ilaçla zayıflıyacam diye tutturdu da fx15 almış sende onu mu kullandın kilo verdirdimi diye merak etmiştim canım

yok canım ben daha önce yeşilçaylı acı çehre,elma sandoloz hapı,lahana kapsülü, içtim ama 100 gram bile veremedim ilk defa bu ilaç 6 kg verdirdi
aslında 1 kutu daha almayı çok istiyorum ama korkuyorum cesaret edemiyorum o yüzden şimdi çayını mı alıp denesem diyorum

ewt binbirrenk bizim kilolar kaplumbağa hızıyla gidiyorkaydirigubbakcemile3

Ben de yazın daha iyi verilir diye dün sigarayı bıraktım. Hatta 'zararlı alışkanlıklar' bölümünde günlük gibi yazacağım konu açtım.
Kilo alırsam bile sizden güç alıp çabucak veririm diyordum. :hulya: Yapmayın böyle sadece kendinizi değil size güvenenleri de düşünün.kaydirigubbakcemile3

aaa olurmu öyle hem orda hem burda konu
ozaman daha az görürüz seniiiboshayallersmile
bende kg verdirir diye sigaraya mı başlasam diyordum kaydirigubbakcemile3

binbirrenk tebrik ederim canım sigarayı bırakmak süper bir karar. takipçin olucam belki bana da ilham kaynağı olursun :kedi:

çok kısa değilmişsin canım ilk mesaında karamsar konuşunca bende 40 50 yaşında varsın sanmıştım
inşallah kilonuda sğlıklı bi şekilde verip fıstık gibi bi hatun olursun

inşallah canım.sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 31 yaş kilo vermek için biraz geç bir yaş.yaş 27-28 olunca kilo vermeler zorlaşıyor

hoşbulduk BinbirRenk.sizlerin yazdıklarını okuyunca silkindim ve karamsarlığı attımopuyorumnanaktan

inşallah canım.sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 31 yaş kilo vermek için biraz geç bir yaş.yaş 27-28 olunca kilo vermeler zorlaşıyor

ben de 24 yaşındayım canım
31 çok geç değil sanırım ben 40 45 den sonra kilo vermek zor oluyor diye biliyordum
olsun yaşın önemi yok önemli olan istemek ve inanmak...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…