Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canım.az az sık sık yemeye çalışıyorum dediğin gibi.ama tarçınlı sütü ilkkez duydum.hemen deneyeceğim.

teşekkür ederim canım.az az sık sık yemeye çalışıyorum dediğin gibi.ama tarçınlı sütü ilkkez duydum.hemen deneyeceğim.

evet canım 2 saatten az olmayacak 3 saati geçmeyecekmiş öğün araları
yeşil çay ve tarçın metabolizmayı hızlandırıyormuş
bende burda duymuştum ama başka yerlerdede okudum
:içelim:ben şimdi çok seviyorum vazgeçilmezlerimden oldu

haklısın oan için tablodan çıkar demiştim ama geri geldimm işteeolumunekankayizsmile

teşekkür ederimm (ceza vermedigin için)haticemm ama daha fazla verebilirdimm aslındaa ama biliyosun:1no2:

sen neden kilo aldınn anlamadımm canım yaa kaçamak falanmı yaptınn:mymeka:

ege aramıza hoşgeldinn
arkadaşım ben senin kilo verecegine inanıyorum öncelikle benim problemim var kilo vermem yavaş fikrini aklından çıkar canımm
bence sen kolaylıkla vereceksinn yeterki azim olsun içinde
bize devamlı yazz kaçamak yapacagın zaman bile yazzz
bizde seni yönledirelimm
canımm açıkca yaz kilonu bunda sıkılacak bişey yok bencee
şuan mesela 40 kilo hedef koymaa
10kilo aşagısı ilk hedefin olsun
adım adımm ilerle bencee

canım kaç kilosun kaç olmak istiyorsun onu söylersen tabloya eklerim senideopuyorumnanaktan

bu benim için çok büyük bir adım.bilmiyorum kaç sene oldu insanlara kilomu söylemeyeli.ama burdaki herkesin kiminin az kiminin çok kilo probleminin olması,herkesin aynı şey için uğraşması ve bunu yaparkende birbirine destek olması çok hoşuma gitti.sizlerle iletişim kurduğum sürece motivasyonum hiç düşmeyecek gibi hissediyorum.bu sabah itibariyle 97,2 kiloyum.vermem gereken kilo gerçekten çok fazla ama ilk hedefim 85 kiloyu görebilmek

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................74.8...............................75..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3........................78.5...............................77.9.......................70.............600 gr vermiş

hatic22........................65.8.........................59................................................................57............

oyelken........................79.9........................73.5..............................73.5.........................60.............verememiş

tinkerbell2......................61.2........................57.3.............................................................54..............

nesibe26........................75...........................72.5............................72.9..........................68..............verememiş

bendisay.........................69.1.......................61.8............................................................58..............

ege1979.........................97.2........................97.2............................................................85..............yeni

Son düzenleme:

canımisterizki herdaimm burada ol
biçok diyet topigi var
ama yk şu diyet yok bu biçogunu yaptım ama burada karar kıldımm
birbirimize destekle çok güzel olacak emin oll:lepi:

biliyorum canım zaten ondan kurtuldun cezadan:jeyyar:

ama kendim neden veremedim bilmiyorum bu kadar çabaya böyle olunca daha çok moralim bozuluyor ama yinede motivasyonu düşürmek yok :sm_cool:

canım gör bak ilk kilolar okadar hızlı gidecek ki şaşıracaksın ve çok sevineceksin
kızlar haftaya kupa sahibi belli gibi ege kimseye bırakmaz artık kupaları:hooray:

teşekkür ederim zambakcım.gideceğim yol o kadar uzunki gerçekten yönlendirmelere ihtiyacım varopuyorumnanaktan

biliyorum canım zaten ondan kurtuldun cezadan:jeyyar:

ama kendim neden veremedim bilmiyorum bu kadar çabaya böyle olunca daha çok moralim bozuluyor ama yinede motivasyonu düşürmek yok :sm_cool:

tabii canımm ben eminimkii o şişlik falandırr eminimm vereceksinnnnolumunekankayizsmile

ben sana ne ceza versemmkiiii:uhm:
neyse buhaftada affediyimm seniiikaydirigubbakcemile3
önümüzdeki hafta bomba gibiol tamammıııolumunekankayizsmile
kaldıgımız yerden devam edelimmmvereliniortak

tamam canım bende sıyırdım cezadan kaydirigubbakcemile3
haftaya bütün sıkıntılardan şişliklerden kurtulmuş olarak başlarız vee haftaya cuma tablosu çok süper olur umarım:lepi:

ben de kilo bildirimimi yapıyım.
hiçbir değişiklik yok, hala aynı kilodayım. haftaya inşallah.
kilo verenleri tebrik ediyorum. alkisalkisalkis

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................74.8...............................75..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3........................78.5...............................77.9.......................70.............600 gr vermiş

hatic22........................65.8.........................59................................................................57............

oyelken........................79.9........................73.5..............................73.5.........................60.............verememiş

tinkerbell2......................61.2........................57.3.............................................................54..............

nesibe26........................75...........................72.5............................72.9..........................68..............verememiş

bendisay.........................69.1.......................61.8............................61.8..........................58..............

ege1979.........................97.2........................97.2............................................................85..............yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…