- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.961
yine kimse kalmamış bende çıkıcam birazdan kaydirigubbakcemile3
bendisay gibi 61 kg ya düştüğümü görebilcekmiyim acaba :umursamaz:
hangi yıl doğdu
binbirrenk tebrik ederim canım sigarayı bırakmak süper bir karar. takipçin olucam belki bana da ilham kaynağı olursun :kedi:
aaa olurmu öyle hem orda hem burda konu
ozaman daha az görürüz seniiiboshayallersmile
bende kg verdirir diye sigaraya mı başlasam diyordum kaydirigubbakcemile3
Zambakcım hoşgeldin tekraropuyorumnanaktan
üzülüyordum azalıyoruz diye
gelir gelmezde kupayı hakettin canım
ben 200 gram vernişim sadece
sanırım vermem gereken kilo azaldıkca
kilo vermem zorlaşıyorbilmiyorumkismile
Canım tinkerbell gelmedicanım eger liste tamamlandiysaa
kupa benimm ama keşke 1kilo falan verebilseydimmm
dedigin gibi kilo vermen zorlaşıyorrr ne kaldıki hedefine zatennn
binbirrenk hoşbulduk canımm
sigarayı inşallah bırakırsınnn hadi bakalım sen yaparsınnnolumunekankayizsmile
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................74.8...............................75..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3........................78.5...............................77.9.......................70.............600 gr vermiş
hatic22........................65.8.........................59.........................58 800.......................................57..........200 gr vermiş..
oyelken........................79.9........................73.5..............................73.5.........................60.............verememiş
tinkerbell2......................61.2........................57.3.............................................................54..............
nesibe26........................75...........................72.5............................72.9..........................68..............verememiş
bendisay.........................69.1.......................61.8............................61.8..........................58..............verememiş
ege1979.........................97.2........................97.2............................................................85..............yeni
Canım tinkerbell gelmedi
veeee günün sonunda kupa senin
:hooray::hooray::hooray:
tebrik ederim canımmm
Zambakcım tebrik ederim.kaydirigubbakcemile5 Kupan hayırlı olsun.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
En çok kupa sahibi de sen oldun sanırımBaşarıların devamını diliyorum.
güanydın arkadaşlar opuyorumnanaktan zambakcım tebrik ederim bu hafta kupayı sen almışsın a.s.
zambağım merek etme almayız kupanı
tinkerbell hafta sonu giremeyeceğini söylemiş sanırım özgeye onun için sana verdim kupayı
oda kilo verdiyse onada veririz canım
bizde kupa çoook...:hooray::hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?