- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.921
haticemmm
tingerbelll ve hatice22 kilo verememişseee
kupa benimm galibaa:jeyyar::jeyyar:
neyse kızlar ben kaçtım daha demin gitmeliydim ama zambakı görünce dayanamadım kaldım geç kalacağım şimdi hadi :gitme:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................74.8...............................75..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3........................78.5...............................77.9.......................70.............600 gr vermiş
hatic22........................65.8.........................59...................................58 800.........................57............200 gr vermiş
oyelken........................79.9........................73.5..............................73.5.........................60.............verememiş
tinkerbell2......................61.2........................57.3.............................................................54..............
nesibe26........................75...........................72.5............................72.9..........................68..............verememiş
bendisay.........................69.1.......................61.8............................61.8..........................58.......verememiş.......
ege1979.........................97.2........................97.2............................................................85..............yeni
tınkerbell kaldı bildirim yapmayan
ya yanlış mı hatırlıyorum sanki haftasonu ben giremeyeceğim demişti
bu benim için çok büyük bir adım.bilmiyorum kaç sene oldu insanlara kilomu söylemeyeli.ama burdaki herkesin kiminin az kiminin çok kilo probleminin olması,herkesin aynı şey için uğraşması ve bunu yaparkende birbirine destek olması çok hoşuma gitti.sizlerle iletişim kurduğum sürece motivasyonum hiç düşmeyecek gibi hissediyorum.bu sabah itibariyle 97,2 kiloyum.vermem gereken kilo gerçekten çok fazla ama ilk hedefim 85 kiloyu görebilmek
öylemi demişti ben hatırlayamadım canımbilmiyorumkismile
o gelmese yarına kadar kupa zambağın:lepi:
ikinci kilo bildirimi de benden gelsin ozaman
bende hiç kilo verememişim 3 haftadır 73,50 de kaldım kafamçokkarıştı
üzülüyorum ama bir yandan da almadığım için seviniyorum
canım hoşgeldin aramıza
iş beyinde bitiyor sakın ben veremiyorum deme
ben kilo veriyorum de bak herşey daha kolay olacak
burda başarı hikayelerinde okumuştum polikistik over hastası bi arkadaşımız bayağı kilo vermiş hatta doktoru bile şaşırmış kilo vermesine
daha sonra kistler bile kaybolmuş
inşallah sende verir ve başarı hikayeni yazarsın okuruz senndeopuyorumnanaktan
bence de önce kendine küçük hedefler koy daha çabuk motive olursun
35 40 kilo gözünde büyür kilo vermen zorlaşabilir.
belkide ben yanlış hatırlamışımdır
zambak geldi ve kupayı kaptı galiba :lepi:
:roflol: ip mi
biraz zor gibi
ama haklısın cnm spor yapmam şart oldu
sizin söylediğiniz şu twiater mi ne vardı ya ondan almayı düşünüyorum
teşekür ederim canım hoşbuldukopuyorumnanaktan
inşallah bende kurtulcam hem kilolardan hem kistlerden
egecim kaç yaşındasın ve boyun kaç şekerim
yaş 31 boy 1.65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?