- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.001
pek iyi sayılmam canım sanırım kesin karar verdim
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................74.8...............................75..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3........................78.5...............................77.9.......................70.............600 gr vermiş
hatic22........................65.8.........................59................................................................57............
oyelken........................79.9........................73.5..............................73.5.........................60.............verememiş
tinkerbell2......................61.2........................57.3...............................56.800..............................54..............500gr vermiş
nesibe26........................75...........................72.5............................72.9..........................68..............verememiş
bendisay.........................69.1.......................61.8............................61.8..........................58..............
ege1979.........................97.2........................97.2............................................................85..............yeni
Merhaba kızlar hafta sonu giremedim
kuzenimin nişanı vardı hazırlıklar koşuşturma derken giremedim evimde dahi oturamadım ya neyse.... ancak cumartesi sabahı tartılabildim 56.8 çıktım.Hafta başındaki kaçamaklarımdan sonra fazla verebileceğimi zaten beklemiyordum
Bu hafta fazla oynama olmamış tabloda
Zambakcım hoşgelmişsin hallettin umarım işlerini ve tebrik ederim canım en çok veren senmişsin alkisalkisalkis
pek iyi sayılmam canım sanırım kesin karar verdim
tınkerbell sen haftasonu giremeyeceğini söylemişmiydin ben mi salladım
hoşgeldim canım
5oo gr mı küçümsüyor musun ben 200 gr verdim:kedi::kedi:
yok be haticecim küçümsemiyorum aslında hızlı kilo vermekten çok korkarım çünkü iyi sayılır ama kızıyorum da kendime başlarda daha katı uyguluyordum çok vermiş gibi :mymeka: bir rahatlık çöktü bana geçen hafta. o 500 gr da cuma ct koşturmadan oldu kılık kıyafet yardım vs. nişana yoksa imkanı yok vermezdim yemeseydim onları sporumuda yapabilseydim demek daha çok vericektim duygusuna kapılmadığımı söylesem yalan olur tabi. Birde başa dönmekten çok korkar oldum ben hemen alıcakmışım geri gibi geliyor :uhm:
kullanıcı adımı değiştircektim nerden değiştireceğimi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?