Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydın.öğrencim gelcek birazdan ama hiç ders yapasım yok bugün.herkes akşamdan plan yapmış pazar gününü dolu dolu yaşıyorken ben akşama kadar evdeyim inanamıyorum.

Merhaba kızlar hafta sonu giremedim
kuzenimin nişanı vardı hazırlıklar koşuşturma derken giremedim evimde dahi oturamadım ya neyse.... ancak cumartesi sabahı tartılabildim 56.8 çıktım.Hafta başındaki kaçamaklarımdan sonra fazla verebileceğimi zaten beklemiyordum
Bu hafta fazla oynama olmamış tabloda
Zambakcım hoşgelmişsin hallettin umarım işlerini ve tebrik ederim canım en çok veren senmişsin alkisalkisalkis

tinkerbell de ençok veren 2. kişi oldualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşgeldim canım
5oo gr mı küçümsüyor musun ben 200 gr verdim:kedi::kedi:

tınkerbell sen haftasonu giremeyeceğini söylemişmiydin ben mi salladım

Güzel sallama canım ama bak isabetli olmuş giremedim gerçektende foruma bırak onu cuma tartılmak bile gelmedi aklıma :)) Sen nasılsın canım bu arada bir de sana tartıyı sorucam unutuyorum ne zamandır sinbo mu almıştın yağ oranını kas falan gösteriyor mu bu tartılar. Ya da bildiğin iyi bişey detaylı önerirmisin bana

hoşgeldim canım
5oo gr mı küçümsüyor musun ben 200 gr verdim:kedi::kedi:

yok be haticecim küçümsemiyorum aslında hızlı kilo vermekten çok korkarım çünkü iyi sayılır ama kızıyorum da kendime başlarda daha katı uyguluyordum çok vermiş gibi :mymeka: bir rahatlık çöktü bana geçen hafta. o 500 gr da cuma ct koşturmadan oldu kılık kıyafet yardım vs. nişana yoksa imkanı yok vermezdim yemeseydim onları sporumuda yapabilseydim demek daha çok vericektim duygusuna kapılmadığımı söylesem yalan olur tabi. Birde başa dönmekten çok korkar oldum ben hemen alıcakmışım geri gibi geliyor :uhm:

cnm benim aldığım sinbo nun ama yağı falan göstermiyor
geçen hafta bim den aldım o yağı fln gösteriyor ama onu da ayarlamayı beceremedim

:umursamaz:
ayyy o korku bende de var sanki tekrar kilo alacak gibi hissediyorum kendimi
aslında yanlış yapıyoruz farkındayım beynimizi kilo alacak gibi yönlendiriyoruz

benimde almam lazım ama iyi bişey olsun herşeyi göstersin istiyorum bu sefer. Ben geçen baktım ama kaçırmışım herhalde bim de yoktu. Tefalle sinboya bakııyim olmazsa sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…