Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sebze yemeklerini 2 yemek kaşığıyla yapın diyorlar ama o da çok az yemekte tat olmuyor

4 yk normal geliyor bence bide bol domatesli yapınca hımm süper kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada ara öğün olarak karpuz yedim 15 dk sonra 1 tane kuru incir yemeyi düşünüyorum eve gidene kadar tutar beni zemuszemus

3,5 litreyi buldu içtiğim su karnım lımbır lımbır delikafadulden

Yeşil çayı içmedim bu gün sadece meyve yediğim için midem bulanabilir diye. Birazdan süt içicem ama. Akşama doğru zorlamaya başladı. Sporun adını bile anmıyorum takatim yok çünkü mirmirmirmir

nafff bişeyy diyecemm yaaaaa
kızz 1kilo fasulye ile ordumu besliyosunnnnakannehir

bende leslie yapmayı düşünüyordum birazdan yaparım akşamları fırsatım olmuyor pekkaydirigubbakcemile5

haticemm snaa bişeyy diyecemmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızma ama tamaaaammmıııeyvahedigeldismile

bugün pek meyve günü olmadı benim içinn
öglende salata yemiştim
akşam(17:30) tekrar salata ve 4kaşık makarna yedimm

ama gün boyu yediklerim çok degildi
kızdınmı banaolumunekankayizsmile

ilk ve son günüm galiba akşama doğru git gide zorlanılıyor meyveden soğuycam bu gidişle :) Zaten bir günlük yapmaya niyetlendim canım

bende 2. günün felan sandım zorlanınca
bende haftaya yapmayı düşünüyorum hedefe vardım detoksla tamamlayıp korumaya geçecem:lepi::lepi:

canım Şenizneden kızayım tamam ne güzel hem az yedin hem meyve kaydirigubbakcemile5
bende meyve yedim:CüvCüv: genelde ama arada ufak bir iki lokma yedim normal yani şart değildi zaten sen kendin istemiştin
olumunekankayizsmile

bu arada sabah koşu bandında:teytey: yarım saat yürümüştüm
akşam üzeri 10 dakika koştum
arkasından:dance: 2 mil leslie yaptımkaydirigubbakcemile2
arkasından 10 daika adım aletihihoyyyt ve bel döndüren alettensırnaşık şey yaptım
ve çok :sm_cool:enerjik hissediyorum kendimidelikafadulden

canım süt içtinmi sırnaşık şey
bugünü atlattın gör bak yarın farkı görürsün zordu ama iyiki yapmışım dersin inş.:1hug:

İçtim içtim o bana çok iyi geldi. Aslında niyetim kahvaltı edip sonra başlamaktı meyveye ama sabah nedense kendimi kiraz yıkarken buldum :)) En korktuğum akşam öğününü de atlattım eşimden dolayı korkuyordum şimdi ağır yemekler ister bende zorlanırım diye allahdan o da konfleks yemek istedi atlattım böylece opuyorumnanaktan

harika :lepi: alkisalkisalkis

bende haftaya yapmayı düşünüyorum hedefe vardım detoksla tamamlayıp korumaya geçecem:lepi::lepi:
Hedefine ulaştın mı süper bir haber bu. alkisalkisalkis Yap tabi canım Aslında ilk gün biraz zor oluyor alışık olmadığı için bünyen 2. gün daha rahat yapılır gibi geliyor Belli olmaz belki yarında yapabilirim delikafadulden

canım doğru okuyorum değilmi hedefe vardım yazıyor burda kaydirigubbakcemile3
bu hafta kupa alıp mezun olacaksın galiba kaydirigubbakcemile5

:lepi:evet şekerim hedefe vardım ama cuma yazacam kilomu
eşim bırak artık yeter diyor bana kalsa 55 niyetindeydim ama şimdilik bırakıyorum burda koruma proğramımda da veririm inşallah zemuszemuszemuszemus

süpersin canımm yaaaa:lepi::lepi:

sagol canımm ya
yarın olsun bakalım tekrar istiyorumm

işte budurrrrolumunekankayizsmile
sankii cuma günü kupayı alacaklar bellialkisalkisalkissüpersinnn
hatice22kesin alacakkkkk:hooray::hooray:

sen bana kupa verip mezun edecez diyosun ama sen kupayı kimseye vermeyeceksin galiba:1shok::1shok:
bu ne böyle meyve yerken bu enerjiyi de nerden buldun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…