- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.341
öğlen çayın yanında 2 galeta
ara 1 kase yeşil erk
ara 1 salatalık
akşam mantar sote ve salata düşünüyorumopuyorumnanaktan
sebze yemeklerini 2 yemek kaşığıyla yapın diyorlar ama o da çok az yemekte tat olmuyor
ben kaçtım byeeee opuyorumnanaktan
canım 1 kg fasulyeyi 4 yk zeytinyağı ile pişirmiştim. Kabağı arkadaşım getirmiş oda yağsızdı bitek patlıcan yağlıydı ama bundan sonra karıştırmıcam daha dikkatli olucam bu konuda kaydirigubbakcemile5
Yeşil çayı içmedim bu gün sadece meyve yediğim için midem bulanabilir diye. Birazdan süt içicem ama. Akşama doğru zorlamaya başladı. Sporun adını bile anmıyorum takatim yok çünkü mirmirmirmir
bende leslie yapmayı düşünüyordum birazdan yaparım akşamları fırsatım olmuyor pekkaydirigubbakcemile5
senin ilk gününmüydü canımmeyve detoksunda
ilk ve son günüm galiba akşama doğru git gide zorlanılıyor meyveden soğuycam bu gidişle :) Zaten bir günlük yapmaya niyetlendim canım
haticemm snaa bişeyy diyecemmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızma ama tamaaaammmıııeyvahedigeldismile
bugün pek meyve günü olmadı benim içinn
öglende salata yemiştim
akşam(17:30) tekrar salata ve 4kaşık makarna yedimm
ama gün boyu yediklerim çok degildi
kızdınmı banaolumunekankayizsmile
ilk ve son günüm galiba akşama doğru git gide zorlanılıyor meyveden soğuycam bu gidişle :) Zaten bir günlük yapmaya niyetlendim canım
bende 2. günün felan sandım zorlanınca
bende haftaya yapmayı düşünüyorum hedefe vardım detoksla tamamlayıp korumaya geçecem:lepi::lepi:
canım süt içtinmi sırnaşık şey
bugünü atlattın gör bak yarın farkı görürsün zordu ama iyiki yapmışım dersin inş.:1hug:
bu arada sabah koşu bandında:teytey: yarım saat yürümüştüm
akşam üzeri 10 dakika koştum
arkasından:dance: 2 mil leslie yaptımkaydirigubbakcemile2
arkasından 10 daika adım aletihihoyyyt ve bel döndüren alettensırnaşık şey yaptım
ve çok :sm_cool:enerjik hissediyorum kendimidelikafadulden
Hedefine ulaştın mı süper bir haber bu. alkisalkisalkis Yap tabi canım Aslında ilk gün biraz zor oluyor alışık olmadığı için bünyen 2. gün daha rahat yapılır gibi geliyor Belli olmaz belki yarında yapabilirim delikafaduldenbende 2. günün felan sandım zorlanınca
bende haftaya yapmayı düşünüyorum hedefe vardım detoksla tamamlayıp korumaya geçecem:lepi::lepi:
canım doğru okuyorum değilmi hedefe vardım yazıyor burda kaydirigubbakcemile3
bu hafta kupa alıp mezun olacaksın galiba kaydirigubbakcemile5
bende 2. günün felan sandım zorlanınca
canım Şenizneden kızayım tamam ne güzel hem az yedin hem meyve kaydirigubbakcemile5
bende meyve yedim:CüvCüv: genelde ama arada ufak bir iki lokma yedim normal yani şart değildi zaten sen kendin istemiştin olumunekankayizsmile
arkasından 10 daika adım aletihihoyyyt ve bel döndüren alettensırnaşık şey yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?