Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

alkisalkisalkis canım bende sıkılır gibi oldum kirazdan sabahtan yemek gelmedi içimden-tatlicadiarzu-

bu arada sabah kahvaltı
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 tanede elmalı kurabiye

ara yeşil çay

aralarda karışık meyvedelikafadulden

yeşil çay:içelim:

kızlar bugün evdeyim dersimde yok.şimdi çay demledim ve biraz sonra çay keyfi yaparken 2-3 tane diyet bisküvi yicem.aslında şu çay olayınıda biraz azaltsam iyi olacak.şekersiz içiyorum ama dayanamıyorum çaysızlığa.

ben tiksindim galiba 3 gündür içemiyorum şimdi arkadaş doldurdu bitane limon sıktım içine bide öyle deneyeyim bakalım ne olacak :sm_confused:

ben tiksindim galiba 3 gündür içemiyorum şimdi arkadaş doldurdu bitane limon sıktım içine bide öyle deneyeyim bakalım ne olacak :sm_confused:

benim çaydan tiksinmem falan mümkün değil.ben meyveyle arası hiç iyi olmayan ama elma dilimini portakal dilimini bardağındaki çaya batırıp yeyince meyve yedim diyen bir insanım.
bu arada ben sabah kahvaltımı yazmıştım zaten öğle:
4-5 yemek kaşığı türlü
1 dilim uno çok tahıllı ekmek
ara:
2 diyet bisküvi
şekersiz çay
akşam:
daha düşünmedim ama büyük ihtimalle salata,yoğurt ve 1 dilim ekmek

10 DK YÜRÜDÜM :kedi:
CEZAMIDA YAPTIM GELDİMMMM:dilcikar::dilcikar:
CANIM AKŞAMDA LESLİE DÜŞÜNÜYORUM YAPMAK İÇİN

yokk canım kahvaltı yapmadım
kiraz yedimm
ama öglen salata yaptım kendimee
domates salatalık biberden yani günü sadece meyve ile degilde hafif şeyler le geçirmiş olucammmolumunekankayizsmile

bende leslie yapmayı düşünüyordum birazdan yaparım akşamları fırsatım olmuyor pekkaydirigubbakcemile5

naff
bence ögle yemegin fazla degil toplamı zaten 5kaşık
sadece tek problem yag miktarlarıı bence

canım 1 kg fasulyeyi 4 yk zeytinyağı ile pişirmiştim. Kabağı arkadaşım getirmiş oda yağsızdı bitek patlıcan yağlıydı ama bundan sonra karıştırmıcam daha dikkatli olucam bu konuda kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar hepinizi iyi gördüm maşallah
sabah kahvaltım
2 dilim beyaz ekmek
kaşarlı sahanda yumurta
3 zeytin
domates,salatalık
ara 1 elma 2 erik
ara yeşil çay

öğlen çayın yanında 2 galeta
ara 1 kase yeşil erk
ara 1 salatalık
akşam mantar sote ve salata düşünüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…