Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım ben ikisi aynı gün olduğu için verdim cezanı yoksa ayrı günlerde bence olur arada:teselli:

bende dün akşamki 2. adım hareketimi yapmadım:kedi: erken uykum geldi
ama sabah yarım saat koşu bandında tempolu yürüdümhihoyyyt
dahada yapacağım bişeyler
kaydirigubbakcemile2

bende gülüyorum zaten canım benim delikafadulden hiçte ayıp etmiyorsun ben alınmam :dance: :dance: araba konusunda aslında eşimde biliyoda işine gelmiyo alkollü olduğunda anahtarı veriyo hemen al hanım götür bizi diye sırnaşık şey sırnaşık şey

NaF çım ben uzman değilimdir ama öğle yemeğini biraz abartmışsın gibi geldi bana kaydirigubbakcemile3

çok çeşit olduğu içinmi canım eyvahedigeldismile çünkü 5 kaşık yedim görsel olarak çok değildi çünküm ama dikkat ederim bi dahakine teşekkür ederimmm kaydirigubbakcemile3

evet canım bende bilirim o lafı ve çok severim kirazı sevdiğim için herhalde:roflol:
ama ben dünkü yediğim kirazın etkisini kesinlikle gördüm kaydirigubbakcemile3
kahvaltı yaptınmı senkaydirigubbakcemile5

haklısınız.ben en iyisi diyet bisküvi veya grissini taşıyayım yanımda.su içme olayını çok akşama bırakmıyorum bu seferde bütün gün midem su dolu.aklıma gelse bile o kadar suyun üstüne meyve hiç cazip gelmiyor.zaten çokta sevmiyorum.ama çay için her zaman midemde boş yer vardır.çayın yanında diyet büskivi ve grissini daha iyi gider.

süpersin canım alkisalkisalkis bende çok güldüm çok komik anlatmışsın:roflol: gamyoncuiremsu:lepi:

canım ben 2 saatte bir ağzıma bişiler tıkıyorum ki acıkmayayım sırnaşık şey

kuru kayısı , grisini , kuru incir çantanda bulundurabileceğin şeylerden baktın hiç olmadı dışarıdasın sütlü neskafe filan bence aynı işi görür ( sütü sade içemiyorsan eğer :kedi: )

canım mutlaka yapman lazım 1 bardak süt yada ayran yada kuru meyve
yani azda olsa birşeyler yesen iyi olur yerimseniben

çok çeşit olduğu içinmi canım eyvahedigeldismile çünkü 5 kaşık yedim görsel olarak çok değildi çünküm ama dikkat ederim bi dahakine teşekkür ederimmm kaydirigubbakcemile3

canım banada çok çeşitli geldi dediğin gibi belki az ama kafamçokkarıştı
hepsini bir anda yemesen bence daha iyi olurcokacimcoook

canım o kuru kayısılar kuru incirler herkesin sindirim sisteminin çalışmasını sağlar ama bende hiçbir işe yaramaz.muhtelif yerlerime loplop et olur.zaten her tarafım lop et dahasını istemem.

inş. güzelce tamamlarsın canım zorlanmadankaydirigubbakcemile5
sende zorlanırsan 1 bardak süt iç:içelim:

İnşallah haticecim şimdilik iyi gidiyor bu günün sonunda kirazdan gına gelmez umarım :)
Biraz önce tekrar yedim kiraz arada 2 kayısı yemiştim. Akşama doğru zorlanır gibi olursam tarçınlı süt içicem

canım o kuru kayısılar kuru incirler herkesin sindirim sisteminin çalışmasını sağlar ama bende hiçbir işe yaramaz.muhtelif yerlerime loplop et olur.zaten her tarafım lop et dahasını istemem.

canım bişey yapmaz zaten yediğinde 3 tane falan yiyeceksinyerimseniben
arada yemek yemezsen metabolizmanı hızlandıramazsınkaydirigubbakcemile5

meyve yiyemiyorum dedin ya ondan dedim ben canım o da meyve sonuçta guclubacismile

karpuz ye yanında peynir mis gibi ara öğün kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…