- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.301
canım ekmek yemedim ya öglen kurabiye ondandı
üst üste koysan 3cm ancakederlerdi
masum va cazip geldi ondan yedim galiba
neyse kuzucuk cezam neyse çekerimm
yarında meyve yiyecemmm cezamla birlikte süper olurrrkaydirigubbakcemile3
süpersiiinnn:lepi:
kaytarma degill canımm ya adım aletinde çalışamadımm
akşam eşimle dışardaydımm
biliyosun nezamndır birlikte bişey yapamamıştık böylelikle spor yapamadım ama yürümüş oldumm
yarın sporlarımı yapıcamm tammmııa.s
selam kızlar.bugün yazılanları okudum deminden beri gülüyorum.NaF süpersin.lütfen kusuruma bakma.bacaklarının morarması ve başına gelenler senin adına kötü olmuş ama ayıp ettiğimi bildiğim halde yinede gülmekten kendimi alamadım.opuyorumnanaktan
ama eşinin söylediklerine katılmıyorum.bende bisiklet konusunda biraz sabıkalıyımdır ama araba konusunda şöförlüğüme kimse laf edemez.tatile giderken bile eşim kullanmaz ben kullanırım arabayı.onun için bence sen araba istemekten vazgeçme derim.
zaten birazda senin başına gelenler hatta daha fazlası benimde başıma geldiği için güldüm.boş yolu bırakıp bisikletle tarlaların arasına çok dalmışlığım vardır.kaydirigubbakcemile3
NaF çım ben uzman değilimdir ama öğle yemeğini biraz abartmışsın gibi geldi bana kaydirigubbakcemile3
kızlar bugünde benim meyve günümm hihoyyythihoyyyt
azönce 1kase kiraz yedimmm
kiraz demişki:
arkamdan dut gelmese seni sapıma çevirirdim demişşkaydirigubbakcemile3
kirazın zayıflamaya etkisi oldugunu düşünenlerdenimm
şimdide bantta yürüyüm dünden kalan eksigimi tamamlıyım
bide dünnn 3küçük masum:kedi: kurabiye için aldıgım cezam olan 35mekigimi yapıyımm:roflol:
Günaydın arkadaşlar
Kalkar kalkmaz 2 bardak su yarım saat sonra 1 kase kiraz yedim bu gün direnicem ve meyveyle tamamlıycam günümü inşşallah zorlanmam
Herkese merhaba,
Amanda bir faaliyetler ne güzel.
Meyva kürleri falan umarım çok iyi sonuçlar alırsınız.hihoyyyt
ayy evet yaramaz oğlanlar gibi oldum kaydirigubbakcemile3 ilk gün araba sıkıştırdı dar sokakta duvara bindirdim kafamçokkarıştı iki gün sonra peşimden köpek koştu kaçmaya çabalarken pedala çarptım ayağımı delikafadulden geçende yine pedala çarptım her tarafım yara bere oldu mor mor akannehir eşim diyo ki sen bisikleti böyle sürüyosun bide araba istiyosun kaydirigubbakcemile3
kızlar benim bir sorunum var.ana öğünler tamam,iyi kötü su içme olayıda tamam ama ara öğün olayını birtürlü yapamıyorum.hem genelde zaman olmuyor hemde zaman olsa bile benim aklıma hiç gelmiyor.meyve ile aram pek iyi değil.
ben ne yapcam?
kızlar benim bir sorunum var.ana öğünler tamam,iyi kötü su içme olayıda tamam ama ara öğün olayını birtürlü yapamıyorum.hem genelde zaman olmuyor hemde zaman olsa bile benim aklıma hiç gelmiyor.meyve ile aram pek iyi değil.
ben ne yapcam?
çok çeşit olduğu içinmi canım eyvahedigeldismile çünkü 5 kaşık yedim görsel olarak çok değildi çünküm ama dikkat ederim bi dahakine teşekkür ederimmm kaydirigubbakcemile3
canım ben 2 saatte bir ağzıma bişiler tıkıyorum ki acıkmayayım sırnaşık şey
kuru kayısı , grisini , kuru incir çantanda bulundurabileceğin şeylerden baktın hiç olmadı dışarıdasın sütlü neskafe filan bence aynı işi görür ( sütü sade içemiyorsan eğer :kedi: )
inş. güzelce tamamlarsın canım zorlanmadankaydirigubbakcemile5
sende zorlanırsan 1 bardak süt iç:içelim:
haticecşm nasıl faydasını gördün
canım o kuru kayısılar kuru incirler herkesin sindirim sisteminin çalışmasını sağlar ama bende hiçbir işe yaramaz.muhtelif yerlerime loplop et olur.zaten her tarafım lop et dahasını istemem.
canım o kuru kayısılar kuru incirler herkesin sindirim sisteminin çalışmasını sağlar ama bende hiçbir işe yaramaz.muhtelif yerlerime loplop et olur.zaten her tarafım lop et dahasını istemem.
süpersin canım alkisalkisalkis bende çok güldüm çok komik anlatmışsın:roflol: gamyoncuiremsu:lepi:
canım tuvalet konusunda:kedi::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?