Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ne kadar güzel bir günnnn zemuszemus zemuszemus

hemencik menülerimi bildireyim

akşamki menüm
1 tabak akdeniz salata ( kuaföre gittim geç kaldığım için mecburen bayanssulusmile )

sabah

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
2 kaşık domatesli biber kavurması
3 zeytin

veee kızlarrrr sabah tartıldımmm kilom 71.4 opuyorumnanaktan yaniii 1,6 kilo gitmişşşşş kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım ilk haftadan çok güzel kilolar verdin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
devamını bekliyoruza.s.

teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan inşallah devamı gelecek bu hafta spora başlıyorum yavaş yavaş kaydirigubbakcemile5

ilk haftam olduğu için kolay oldu inşallah devamı gelir opuyorumnanaktan

bu bir hafta tatil olayı korkutuyor beni ama çok dikkat edicem inşallah atlatıcam bunuda kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................75..................................74..........................68... ........1 kilo vermiş

zambak3......................86.3.........................77.9.............................................................70............verememiş

hatic22........................65.8..........................58.8.............................................................57...........

oyelken........................79.9.........................73.5..............................73.1..........................60............400 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................56.8.............................................................54............

nesibe26........................75............................72.5............................................................68..............yok

bendisay.........................69.1........................61.8...........................................................58..............

ege1979.........................97.2.........................97.2...........................93.5.........................85.............3.700 gr vermişşş

naf..................................73.............................73...........................71.4...........................60.............1.600 gr vermiş

Son düzenleme:
ya NaF a bak rekor kırmış :)

6 lı rakamları görünce moralim daha yüksek olacak inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kaçamaksız 4 gün geçirdim kızlar sizin sayenizde hepinize teşekkür ederimmm :asigim: (korktum kızacaksınız diye kaçamak yapmaya sırnaşık şey )

inş.
kork:mymeka: canım zambak elinde klava: oklavası ile geldimi kaç kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…