Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyi geceler tatlım sanadaopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim herşey için desteğim içim motivasyonun için çok çoook çok teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Rica ederim haticim. Burada birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor. opuyorumnanaktan

Diğer açtığım topikte geçirdiğim zorlu bir haftada daha önce tanımadığım birçok insan destek oldu sağolsunlar. Ama yine de gözlerim arkadaş desteği aramıştı.:gitme:
Geldin ve çok moral verdin. Şimdi artık her şey yolunda. Umarım da öyle gider.
Ben de çok teşekkür ediyorum canım.

Umarım hayat boyu formunu korursun. yolun açık olsun.kaydirigubbakcemile5

Binbirrenkcim diğer açtığın topik demişsin ne topiği canım

Binbirrenkcim diğer açtığın topik demişsin ne topiği canım

Canım açtığım gün burada yazmıştım. Bir hafta oldu zor dönemi geçirdim. Artık bir önemi kalmadı. Sağol ilgilendiğin için.kaydirigubbakcemile5
Bu konuyla ilgisi olmadığından burada kapatmak daha doğru olur.gamyoncuiremsu

EVET bende aramıştım o topiği ama bulamamıştım zararlı alışkanlıklar diye binbirrenk söylediği gün hemen bakmıştım ama bulamamıştım :bbo:
benim beceriksizliğim herhalde gamyoncuiremsu

Ben sadece merak ettim zayıflamayla yada sağlıklı yaşam ilgili bir topiğin daha mı var diye.Özel bişeyse tabikide söylemeyebilirsin Yanlış anlaşılmamı oldu aramızda anlamadım bilmiyorumkismile ama zor dönem neyse atlattığın için sevindim

noldu binbirrenk canım yardımcı olabileceğim birşey varsa her konuda burdayım :kedi:

bide kızlar haftaya izinliyim bir hafta burda olamıycam :gitme: düzenim bozulmadan tatilimi yapıp gelicem inşallah zemuszemus

kızlar bide ben yarın tartılacakmıyım :1closedeyes: pazartesi başladım ya ben ondan sordum :kedi:

evet canım yarın tartıl ki bi sonraki haftaya da geçiş olsun şimdilik 5 günlük olur sonra cumadan cumaya yazarsın
pazartesiyi beklersen arada kaynayıp unutulur kilo verip vermediğin

ne demek herzaman yanındayız.sevindim bende güzel haberlerine:lepipuyorumnanaktan

canım dikkat et bak kendine
kilo almadan dön tamam mıopuyorumnanaktan
iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…