- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.441
iyi geceler tatlım sanadaopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim herşey için desteğim içim motivasyonun için çok çoook çok teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Rica ederim haticim. Burada birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor. opuyorumnanaktan
Diğer açtığım topikte geçirdiğim zorlu bir haftada daha önce tanımadığım birçok insan destek oldu sağolsunlar. Ama yine de gözlerim arkadaş desteği aramıştı.:gitme:
Geldin ve çok moral verdin. Şimdi artık her şey yolunda. Umarım da öyle gider.
Ben de çok teşekkür ediyorum canım.
Umarım hayat boyu formunu korursun. yolun açık olsun.kaydirigubbakcemile5
Binbirrenkcim diğer açtığın topik demişsin ne topiği canım
Canım açtığım gün burada yazmıştım. Bir hafta oldu zor dönemi geçirdim. Artık bir önemi kalmadı. Sağol ilgilendiğin için.kaydirigubbakcemile5
Bu konuyla ilgisi olmadığından burada kapatmak daha doğru olur.gamyoncuiremsu
iyi akşamlar ben kaçıyorum zemuszemus
tartılcan tabiiii
korkma ya nasılsa cezayı ben alcam
ben kaçtımmmm
bide kızlar haftaya izinliyim bir hafta burda olamıycam :gitme: düzenim bozulmadan tatilimi yapıp gelicem inşallah zemuszemus
kızlar bide ben yarın tartılacakmıyım :1closedeyes: pazartesi başladım ya ben ondan sordum :kedi:
Rica ederim haticim. Burada birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor. opuyorumnanaktan
Diğer açtığım topikte geçirdiğim zorlu bir haftada daha önce tanımadığım birçok insan destek oldu sağolsunlar. Ama yine de gözlerim arkadaş desteği aramıştı.:gitme:
Geldin ve çok moral verdin. Şimdi artık her şey yolunda. Umarım da öyle gider.
Ben de çok teşekkür ediyorum canım.
Umarım hayat boyu formunu korursun. yolun açık olsun.kaydirigubbakcemile5
noldu binbirrenk canım yardımcı olabileceğim birşey varsa her konuda burdayım :kedi:
bide kızlar haftaya izinliyim bir hafta burda olamıycam :gitme: düzenim bozulmadan tatilimi yapıp gelicem inşallah zemuszemus
kızlar bide ben yarın tartılacakmıyım :1closedeyes: pazartesi başladım ya ben ondan sordum :kedi:
ne demek herzaman yanındayız.sevindim bende güzel haberlerine:lepipuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?