- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.741
Tamam canımm akşam yemegimi yemedim meyve ile geçirmek istedimhayır canım yanlış anladın akşam yemekteki 1 dilim ekmeğini yeme dedim yerimseniben
istemezsen vermem ben seni düşündüğüm için verdim canımolumunekankayizsmile
kızııımmm sana keç kez diyecezzz :mymeka:bu sabah simit yedim bir tane eyvahedigeldismile
birde şekersiz çay içtim
hoşgeldin aramızateşekkür ederim :))
bu arada kilomla boyumu yazayım
kilom 75
boyum 1.70 :)
allahtan boy olarak anneme çekmemişim
afferin sana ohhh soguk soguk ne iyi olmuşturmerhaba
Bu gün geç kalktım niye okadar uyuduysam sanki çok iş yapıyorum da yoruluyorum
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1.tam buğday ekmek
birde bişey yaptım akşamdan beri direniyordum aslında 1 bardak kolaaaa. Almayalım diyorum anlamıyor buldum mu işte içiyorum. :mymeka: Dolabı açınca soğuk soğuk görünce
de dayanamadım
:roflol::roflol:kimm senmiiiiiihaftasonu pek spor yapamadım ama bu akşam ve haftaiçi her akşam yapacağım inş. :Saruboceq:
bu arada öğlen küçük bir kaçamak yaptım:sinifsinif: şimdi zambakçım bana ceza vermek için bekler hemen yazayım eyvahedigeldismile
şu küçük minnacık browniler varya ondan yedim:kedi: 1 tanecik hani çoklu pakette satılıyo minik olanlardanbilmiyorumkismile
yani cezamında minik olması için:Saruboceq:
kızz bırak bu işleri yap sporunu zayıflarsın tamammı:lepi:arkadaşlar çimen suyu çok zayıflatıyor diye durdum bileniniz var mı zemuszemus
:roflol::roflol::roflol:ben bu akşam hem 2 hem 3 hem 4 mil yapıyım bariii kaydirigubbakcemile2
bencede canımeyvahedigeldismile dünün acısını çıkaracak benden:dilcikar:
Tamam canımm akşam yemegimi yemedim meyve ile geçirmek istedim
kızııımmm sana keç kez diyecezzz :mymeka:
yarım ye şu simiti diye
hoşgeldin aramıza
aslında kafana taktıgın için kilo veremezsin
çokta kilolu degilsin saglık problemin yoluna girsin eminim verirsinnvereliniortak
afferin sana ohhh soguk soguk ne iyi olmuştur
ama cezada olmazsa olmazz
inan tadımlık azcık içseydim bişey demezdim ama 1su bardagı çok becanımmm
25mekik çekkk tamammııkötükedihüso
:roflol::roflol:kimm senmiiiiii
canım nekadar küçük ben bilmiyorummm
ama sanada azbiceza ozaman
10 dk da adım aletinde çalışşş
kızz bırak bu işleri yap sporunu zayıflarsın tamammı:lepi:
:roflol::roflol::roflol:
naniknaniknaniknanik
canım nekadar küçük ben bilmiyorummm
ama sanada azbiceza ozaman
10 dk da adım aletinde çalışşş
zambak ım çatla 1 ve 2 mil spor yaptım kaydirigubbakcemile2
eşim 10 dk kadar geliyormuş o gelene kadar 3 milinde yarısını yapayım hadi kaçtım bennnn
çok formumdayım hıh kaydirigubbakcemile3
Tamam canım kolay gelsin sanasositosositovalla süperdi bu kaçamaklarda olmasa hayatın anlamı kalmıycak yaa.. Tmm zambakcım akşam çekerim mekiğimi
canım bu az olanohaoldumsmile cezansa çok olanı düşünmek bile istemiyorumbilmiyorumkismile bir lokmalık kek bana neye mal oldukafamçokkarıştı yarın yaparım cezamı artıkdelikafadulden
zambak ım çatla 1 ve 2 mil spor yaptım kaydirigubbakcemile2
eşim 10 dk kadar geliyormuş o gelene kadar 3 milinde yarısını yapayım hadi kaçtım bennnn
çok formumdayım hıh kaydirigubbakcemile3
kızlar bende bgn 20 dk yürüdüm 5 dk koştum 10 dk ayakta bisiklet yaptım 15 dk çeşitli hareketler yaptım
bugün çok koşamadım çabuk yoruldum
ama bgnlük yeter sanırım
selam kızlar.kimse yok galiba?
cumadan beri nete giremedim.ölüyorum yorgunluktan.cumartesi sabah şehirdışından misafirlerim geldi.üstelik 5 kişi ve üstelik yatılı.bugün öğlene doğruda gittiler.yorgunluktan canımın çıktı.önümüzdeki birkaç gün hiçbirşey yapmadan öylece oturmak istiyorum
sprun gayet güzell hadi bakalım buhafta kupa senin olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?