- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.701
Rica ederim canımolumunekankayizsmile. Hepimiz elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bunun için buradayız.
Bu arada menün de güzelmiş.a.s
unuturmuyum hiç binbirrenk çim
bu arada öğlen küçük bir kaçamak yaptım:sinifsinif: şimdi zambakçım bana ceza vermek için bekler hemen yazayım eyvahedigeldismile
şu küçük minnacık browniler varya ondan yedim:kedi: 1 tanecik hani çoklu pakette satılıyo minik olanlardanbilmiyorumkismile
yani cezamında minik olması için:Saruboceq:
bu arada öğlen küçük bir kaçamak yaptım:sinifsinif: şimdi zambakçım bana ceza vermek için bekler hemen yazayım eyvahedigeldismile
şu küçük minnacık browniler varya ondan yedim:kedi: 1 tanecik hani çoklu pakette satılıyo minik olanlardanbilmiyorumkismile
lmaz: Zambak tatlı isterseniz kuru meyve yiyin demişti ben karışmam. Hiç minik bir ceza vereceğini sanmam.:teytey:
Canım misafir de değil sorun benim eşim pek bir seviyor böyle şeyleri o yerken içerken ben bakıyordum diyete başladığımdan beri kaydirigubbakcemile3 ama bu sabah koyverdim işte. Biran önce onunda rejime girmesi lazım çok zor oluyor yemek yaparken halimizi biri görse ben iki yemek kaşığı yağ koyuyorum o an geliyor koy biraz daha hiç bişeye benzemez diyor bunların savaşını veriyorum. Halbu ki onunda uzak durması lazım böyle şeylerden yaş gidiyor zayıfda değil ama rahat adam.Evde seni cezbedecek şeyleri bulundurmamak en iyisi.lmaz:
Ben kendim yiyip içmediklerimi misafir için de almam.
Düzene gircektir değerlerin canım zamanla benimde annemden mirasım tiroid.herkes yediğini yazıyor sanırım onları da yazayım motive olurum belki
sabah kahvaltıda tost ve 1 bardak süt
arada 1 elma ve yoğurt
1 yeşil çay
birazdan da
1 kase çorba ve fırında patates ve 1 köfte 1 dilim ekmek yiycem
Canım misafir de değil sorun benim eşim pek bir seviyor böyle şeyleri o yerken içerken ben bakıyordum diyete başladığımdan beri kaydirigubbakcemile3 ama bu sabah koyverdim işte. Biran önce onunda rejime girmesi lazım çok zor oluyor yemek yaparken halimizi biri görse ben iki yemek kaşığı yağ koyuyorum o an geliyor koy biraz daha hiç bişeye benzemez diyor bunların savaşını veriyorum. Halbu ki onunda uzak durması lazım böyle şeylerden yaş gidiyor zayıfda değil ama rahat adam.
Erkeklerin metabolizması bizden daha hızlı çalıştığından daha az bile yesek onlardan çok alıyoruz.:gitme:
Ağırlığını koy canım. Mutfağın hakimiyetini eline al. Sağlık için yaptığına ikna et.
Onu da sağlıklı beslenmeye alıştır.
minnacık onlar doğru valla :teselli:
:teselli:evet canım gerçekten çook minnacıklar:çok üzgünüm:
Canım misafir de değil sorun benim eşim pek bir seviyor böyle şeyleri o yerken içerken ben bakıyordum diyete başladığımdan beri kaydirigubbakcemile3 ama bu sabah koyverdim işte. Biran önce onunda rejime girmesi lazım çok zor oluyor yemek yaparken halimizi biri görse ben iki yemek kaşığı yağ koyuyorum o an geliyor koy biraz daha hiç bişeye benzemez diyor bunların savaşını veriyorum. Halbu ki onunda uzak durması lazım böyle şeylerden yaş gidiyor zayıfda değil ama rahat adam.
Düzene gircektir değerlerin canım zamanla benimde annemden mirasım tiroid.
Kahvaltın çok güzel canım ama ben patates ya da makarna varsa menümde ekmeği çıkartıyorum onun yerine köfteni 2-3 yapabilirsin belki
ya sen benim ne yaptığımı duydun mu sabah sabah hemde kahvaltı da kola içtim :çok üzgünüm:
çok doydum ekmeğimi yiyemedim zaten canım
doktorum makarna pilav falan yiyebilirsin dedi ama o zaman ekmekten düşüyorum 1 dilim ekmek 3 yemek kaşığı pilava denk geliyo ona göre ayarlıyorum
günde 7 dilim ekmek hakkım var pilav çorba ve makarnaları buna dahil
Afiyet olsun canım :))
Günde 7 dilim çok değil mi bana mı öyle geldi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?