Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

lmaz: Zambak tatlı isterseniz kuru meyve yiyin demişti ben karışmam. Hiç minik bir ceza vereceğini sanmam.:teytey:

:roflol: heee evet minnacık olanlardannnnnn :roflol::roflol::roflol:

Evde seni cezbedecek şeyleri bulundurmamak en iyisi.lmaz:
Ben kendim yiyip içmediklerimi misafir için de almam.
Canım misafir de değil sorun benim eşim pek bir seviyor böyle şeyleri o yerken içerken ben bakıyordum diyete başladığımdan beri kaydirigubbakcemile3 ama bu sabah koyverdim işte. Biran önce onunda rejime girmesi lazım çok zor oluyor yemek yaparken halimizi biri görse ben iki yemek kaşığı yağ koyuyorum o an geliyor koy biraz daha hiç bişeye benzemez diyor bunların savaşını veriyorum. Halbu ki onunda uzak durması lazım böyle şeylerden yaş gidiyor zayıfda değil ama rahat adam.
Düzene gircektir değerlerin canım zamanla benimde annemden mirasım tiroid.
Kahvaltın çok güzel canım ama ben patates ya da makarna varsa menümde ekmeği çıkartıyorum onun yerine köfteni 2-3 yapabilirsin belki

minnacık onlar doğru valla :teselli:

Slm kızlarr nasılsınızz
muhabbet süperrr
azcık okudum msjlarııı
ama biyere kadar gitmek zorundayım 2saat sonra gelicemmm
haticete cezamı vericemmmklava:
özgeninde kulagını çekicemmm:mymeka:

geldigimde alıntı yaparakk yazarım sizeee
sizleri çok seviyorumm naniknanik
iyiki varsınızzzz:dance:
görüşürüüzzz

çok doydum ekmeğimi yiyemedim zaten canım
doktorum makarna pilav falan yiyebilirsin dedi ama o zaman ekmekten düşüyorum 1 dilim ekmek 3 yemek kaşığı pilava denk geliyo ona göre ayarlıyorum
günde 7 dilim ekmek hakkım var pilav çorba ve makarnaları buna dahil

Erkeklerin metabolizması bizden daha hızlı çalıştığından daha az bile yesek onlardan çok alıyoruz.:gitme:
Ağırlığını koy canım. Mutfağın hakimiyetini eline al. Sağlık için yaptığına ikna et.
Onu da sağlıklı beslenmeye alıştır.[/QUOTE]

Herşeyde daha şansılar zaten. O yediklerini ben yesem. akannehir abur cuburu eve sokmaması konusunda çok zor olucak ama doğru söylüyorsun kendim için onu da sağlıklı beslenmeye alıştırmalıyım.

ya sen benim ne yaptığımı duydun mu sabah sabah hemde kahvaltı da kola içtim :çok üzgünüm:

lmaz:lmaz:
çok zararlı o kola
basen yapıyor
abim sporcudur o çok dikkat eder
bende bi ara çok içerdim söyleye söyleye içirtmiyor artık bana
hiç de canım çekmez
ben öğünlerimde genellikle ayran içiyorum 1 bardak

erkeklerin kas oranı da fazla bizden o yüzden yediklerini bize göre daha çabuk yakıyorlar
benimki de ilk zamanlar eve eli kolu dolu gelirdi çikolata bisküvi bir sürü bişey
allahtan artık alıp gelmiyo da rahatım
evde olmayınca aklıma gelmiyo öyle şeyleri yemek

Afiyet olsun canım :))
Günde 7 dilim çok değil mi bana mı öyle geldi acaba

Afiyet olsun canım :))
Günde 7 dilim çok değil mi bana mı öyle geldi acaba

7 dilimi ekmek olarak tüketmiyorum canım zaten çorbaları falan koyunca çok değil aslında
gerçi onunda hepsini yiyemiyorum ama en basiti şöyle bi hesaplarsan
kahvaltı da 2 dilim öğle ve akşamlarda 1er dilim yesen 1er kase de çorba zaten 6 dilim ediyo toplamda
1 dilim de ekstradan oluyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…