- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.921
teşekkür ederm canım gönderdim annemleri avde bi boşluk ldu haliyle alışmıştım ama akşamda netten görüştümkaydirigubbakcemile3
koruma döneminde açıkçası ne yapacağımı tam bilmiyordum.sağol bilgiler içinopuyorumnanaktandikkat etmeye çalışıyorum .ben çok tatlıcı değilim açıkçası .yemesem hiç aramam. kriz nasıl yaşanır bilmem, ama dondurma vazgeçilmezim yaz kış benim tek tatlım :kedikonuda nasıl yapayım bi akıl ver aza da kanaat edemem :kedi:
günaydın zemuszemus
sabah menüm
tavada yumurta 2 lokma reçel 3-4 zeytin 1 lokma peynir biraz kepek biraz normal ekmek1 bardak çay anlayacağınız canım pek yemek yemek istemedi ondan bundan atıştırdım kahvaltı yapabilmek için
merhaba cicileeeer.
beni unutmuyosunuz di mi mafoldumben inanın hep aklımdasınız ama barut gibi dolaşıyorum ortada. zaman geçtikçe, eşime patlıyorum, telefonda anneme falan patlıyorum hatta kediye bile patlıyorum alsanaalsanasmile bi de rahatsızlandık eşimle(bağırsak enfeksiyonu) günlerce ateş, başağrısı ishal, istifra amaan çok kötüydü. dikkat edin kendinize((
ama 1 ay kaldı, inşallah Allah emeklerimin karşılığını verecek ve ben 12 temmuz itibariyle aranıza tam dönüş yapıcam... mutlu ve atanmayı bekleyen :)
bu arada eşim hareketsizlikten yakınıyordu(ben de tabii) eve bi koşu bandı aldık. 1 haftadır falan, dizi izlerken ya da bilgisayrdan ders videosu açıyorum karşısına geçip yürüyorum. ama yemeklere dikkat edemiyorum malesef. çabuk olsun diye makarna karpuz vs ne bulursak yiyoruz :) en azından aranıza döndüğümde kilo almış olmam, bu da bişeydir...
siz nasılsınız? nasıl gidiyor hayat???
aman biraz daha fazla yapsan ölürsünn zateennnn:mymeka:30 tane de mekik çektim kaydirigubbakcemile2
ama 5 mili yapamadım
3-4 mil yeter şimdilik değil mi ama
canım emin ol reglden dolayı şişlik benim hemen normale döndü 2gün sonraahoşbuldum kuzum
anca vakit buldum nete girmeye...:hulya:
sorma ya 58 ooo ım sen ne yaptın reglden dolayı sende de olmuştu bu durum düzeldimi
mamaları fazla kaçırmadım ama şişkinli,k var bende malum dönemden oldu sanırım:çok üzgünüm:
patiska bu arada senin yerine özge(oyelken) geçti canım zambak bu ara ona taktı
senin yerine arada onu:mymeka: pataklıyor
onunla uğraşıyoralsanaalsanasmile
hıhhhh hiçte bileee bişeycikk yapamazlarr bana :dilcikar::dilcikar:bakalım sen gelince ne olacak senle özge vereliniortakittifak kurup bir olursunuz belki zambakaklava: karşıkaydirigubbakcemile
puhahaa Zambakımın ilk göz ağrısı benim. kimseyi pataklarken bendeki keyfi alamz şakkıdı
hiçtemm bilemmm degilll sizin gibisi yokkiiyok canım zambak herkesden zevk alıyordur bence
yeterki pataklasın :roflol:
demek delii edicenn haaaaakötükedihüsoneyse sen gelde zambak ı deli ederis :roflol:
azcık bikaçamak yakalıyımm görbak ne cezalar vercem sanaaa:jeyyar::jeyyar:patiska sen kaç şimdi haticeyle ben kalcam
zambak bu yazdıklarımızı okuyunca halimizi düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3
az kaldııı seninde aramızda ollmanaaa ..oklavamın tadını unutmuşsundurrrvala Zambakımın merdanesinden korkmayan taş olur :)) ben kaçtım siz halinize yanın
benim işim var daha sonra gelirim yine
merhaba cicileeeer.
beni unutmuyosunuz di mi mafoldumben inanın hep aklımdasınız ama barut gibi dolaşıyorum ortada. zaman geçtikçe, eşime patlıyorum, telefonda anneme falan patlıyorum hatta kediye bile patlıyorum alsanaalsanasmile bi de rahatsızlandık eşimle(bağırsak enfeksiyonu) günlerce ateş, başağrısı ishal, istifra amaan çok kötüydü. dikkat edin kendinize((
ama 1 ay kaldı, inşallah Allah emeklerimin karşılığını verecek ve ben 12 temmuz itibariyle aranıza tam dönüş yapıcam... mutlu ve atanmayı bekleyen :)
bu arada eşim hareketsizlikten yakınıyordu(ben de tabii) eve bi koşu bandı aldık. 1 haftadır falan, dizi izlerken ya da bilgisayrdan ders videosu açıyorum karşısına geçip yürüyorum. ama yemeklere dikkat edemiyorum malesef. çabuk olsun diye makarna karpuz vs ne bulursak yiyoruz :) en azından aranıza döndüğümde kilo almış olmam, bu da bişeydir...
siz nasılsınız? nasıl gidiyor hayat???
ya birşey söyleyeceğim
ben yemek yedikten sonra canım hemen tatlı yemek istiyor
sizinde öyle oluyor mu ?[/QUO
bende hiç öyle olmuyordu canım sen yeterince tatlı ihtiyacını karşılamıyor musun acaba meyve felan yemiyormusun aralarda
bide hergün mü oluyor bu durum eğer reglin yeni bittiyse kan kaybettiğin için de olabilir
evet yeni bitti
ama genelde oluyordu bu durum
ama bu aralar yani bir kaç gündür özellikle tatlılar fln istiyor canım
gözde sonuçların çıkmadımıı
ooo makarna yeniyor mu ?
Haticecim bu aralar bir lokma diye diye kaçamakları arttırdın gibi geliyor. Yumurtanı haşlama yemeliydin bence. Yani kaçamaklar da ayda yılda bir olur ne dersin?boshayallersmile
Bu hafta genelde çoğu arkadaşta kaçamaklar arttı gibi geliyor bana gidişattan.yerimseniben
Övünmek gibi olmasın demeyeceğim çünküsempatiksalakcinni bununla övünüyorum.
'Ben bir lokma hakkım var ama hedefime istediğim zaman ulaşmam için kendi isteğimle yemiyeceğim' diye kendimi telkin ettim. Ama 'bunlar şunlar bana yasak' deseydim kesin yerdim.
Sıfır kaçamakla istediğim zamanda istediğim kiloya geldim.kaydirigubbakcemile2
Yani sizin tercihiniz ne zaman olursa olsun ise o da bir yol. Bir şey diyemem.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?