Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben geldim.
sabah:
1 kk beyay peynir
maydonoz
dereotu
2 tane etimek
1 doğodan form çayı
az öncede ara öğün yaptım.sabah çay içemediğim için ara öğünüm şekersiz çay ve kiraz

bu arada kızlar size itiraf etmem gereken bişey var.ben dün akşam büyük bir bardak buuuuz gibi hatta gibisi fazla ben onun içine buz attığım için buzlu kola içtim

bu arada kızlar size itiraf etmem gereken bişey var.ben dün akşam büyük bir bardak buuuuz gibi hatta gibisi fazla ben onun içine buz attığım için buzlu kola içtim

Cezanı zambak yerine hemen söyleyim 1kola bardak 25 mekik demek . Geçen bende içtim deneyimliyim karnın biraz acıyor mekik yaparken kaydirigubbakcemile2 ama olsun buzz gibi kola değer kaydirigubbakcemile3

Ege şimdi ebru şallıda Ahmet Maranki var bu 3 gün kiraz detoksunu anlatıyor 3. gün sonunda attığınız ödemi farkedince gözlerinize inanamıycaksınınız diyor. Bir araştır stersen cnm.

ooo makarna yeniyor mu ?
yiyebiliyorsun canım
1 ekmek 3 yemek kaşığı makarnaya denk geliyo
o şekilde ayarlıyorsun
benim diyetimde yemediğim bi çerez var bide mayonez falan gibi şeyler

canım kararında yedikten sonra neden olmasın haftada 1-2yi geçmemeli ve öğlen yenirse daha iyişakkıdı
evet canım o şekilde daha sağlıklı
bende öğlen yedim zaten

Cezanı zambak yerine hemen söyleyim 1kola bardak 25 mekik demek . Geçen bende içtim deneyimliyim karnın biraz acıyor mekik yaparken kaydirigubbakcemile2 ama olsun buzz gibi kola değer kaydirigubbakcemile3

ooo 1 bardak kolaya 25 mekik iyiymiş çok değil valla
bu ceza hafif kaça bilir naniknanik

sabahtan hastanelerdeydim yine
tshım yüksek çıktı
ultrason çekilcek temmuzda
bugün yine kan verdim bişeylere daha bakılacak
onların sonuçlarını da yazarım kızlar

birileri benim kulaklarımı çınlatmış galibaaaa
ege yazmama gerek yokkkötükedihüso
tingerbell cezanı yazmışş
hadi bakalım şimdiden kolay gelsinn:mymeka:
aslında daha fazla ceza verirdimm o büyük bardak buzzzzluuuuu kola için :mymeka:ama neyse ilk cezan bu son olur inşallahhh

ya benim kg durdu yaa deli olcam yaaa
hala iğrenç şekersiz çayda içiyom,yeşil çayda,iki gündür de biberiye içiyom ama yokk yokk akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…