- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.981
ya benim kg durdu yaa deli olcam yaaa
hala iğrenç şekersiz çayda içiyom,yeşil çayda,iki gündür de biberiye içiyom ama yokk yokk akannehir
valla kızlar tek seferde 25 mekik yapabilirmiyim bu göbekle bilmiyorum ama yapacağıma söz veriyorum.aslında normaldede kolayla aram yoktur ama dün yere oturdum ve tam 16 kilo bezelye ayıkladım.üstelik tek başıma.
bezelye bitip ayağa kalktığımda sırtım resmen delinmiş,ağzım burnum kurumuştu.popomun acısını tarif bile edemiyorum.:kedi:aslında kahve istedi canım ama hiç uğraşamam diye elime kolayı alıp kendimi koltuğa zor attım.
doğru valla.doğru söze nedenir.göbek popo almış başını gitmiş su neyime yetmiyor?
sabahtan hastanelerdeydim yine
tshım yüksek çıktı
ultrason çekilcek temmuzda
bugün yine kan verdim bişeylere daha bakılacak
onların sonuçlarını da yazarım kızlar
Ege şimdi ebru şallıda Ahmet Maranki var bu 3 gün kiraz detoksunu anlatıyor 3. gün sonunda attığınız ödemi farkedince gözlerinize inanamıycaksınınız diyor. Bir araştır stersen cnm.
Öğlen: 2 küçük biber dolması
salata
yoğurt
Birazdan yeşilçay içeceğim gamyoncuiremsu
Hoşgeldin nesibe
tatilimi yaptım yine aranıza geldim malesef kilo veremedim ama buna şükür kilo almadımda malum tatilde pek dikkat edilmiyo yarın bakalım kupayı kim alacak
Foruma girdiğimde bu topiğe mutlaka uğruyorum. Gelince de yazmadan daha doğrusu karışmadan duramıyorum.sempatiksalakcinni
Aslında bu aralar kendime bile hayrım yok. Şişkinliğim var çözemedim bir türlü. Çare arıyorum.
Bugün de okuyunca bir kere daha karışmak istedim.
Herkesin çok iyi bildiği bir konuyu tekrar hatırlatmak istiyorum.şutarafagitti
Şimdi efendim bir bardak kola içtik=15 küp şeker= 300 kalori.
15 şekeri suyla içsek midemiz almaz ama kolanın asiti bunu önlüyor.
Biraz sonra suyunu terle attık bize hediyesi kaldı 15 şeker.:sinifsinif:
5 tane elma yesek de 300 kalori ama onun kalorisini gezinti ile atarız.
1 saaten fazla koşmamız lazım ki kolanın kalorisini atalım.delikafadulden
200mekik bile çeksek sadece 10 kalori. 25 mekiği hesaplayın artık.
Zambak ın verdiği sadece yapılan yanlışı hatırlatmak için sembolik ceza.hihoyyyt
Fazla karışmamak için en iyisi ben sadece kupa ve mezuniyet törenlerinde uğrayayım.gamyoncuiremsu
Herkese başarılar diliyorum.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?