Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

valla ben pazartesi ve salı hiç spor yapmadım ama spor aletimi şimdi kurmaya gelmişler
artık fulll yapacağım bende kaydirigubbakcemile2

kızlar ben cuma günki kilo bildiriminden sonra galiba uzun bir süre nete giremicem.21 veya 22 haziran gibi tatile gidiyorum.

yok canım kilo almam heralde.genelde ben yaz tatillerinde kilo almıyorum.ramazanda ve kışın çok alıyorum.ama ramazana kadar döncem zaten

dönüş tarihimiz tam belli değil aslında.büyük ihtimalle 1 ağustos gibi ama 10 ağustos olma ihtimalide var.

vav baya uzun süreymiş ben o kadar düşünmemiştim

yok canım kilo almam heralde.genelde ben yaz tatillerinde kilo almıyorum.ramazanda ve kışın çok alıyorum.ama ramazana kadar döncem zaten

iyi o zaman gelince görüşürüz şimdiden iyi tatiller canım

egecim eşin çalışmıyor mu nasıl okadar uzun kalabilceksiniz ? merak ettim de

merak etmekte haklısın aslında bizim tatillerimiz biraz uzun oluyor.ben matematik öğretmeniyim herhangi bir kurumda çalışmıyorum.daha doğrusu önceden çalışıyordum ama ege doğunca bıraktım.şuanda bürom var.orda hem özel derslerimi veriyorum hemde öğrenci takibi yapıyorum.yaz döneminde öss grubu öğrenci olmadığından rahatça tatil yapabiliyorum.ara grup öğrencilerinede ben yokken stajer arkadaşım bakıyor.benim derslerim ramazan bayramından sonra başlar.
eşimde aynı zamanda meslektaşım.oda dersanede çalışıyor.ve dersanenin matematik bölüm başkanı.dersanede de yaz döneminde sadece 15 günlük bir kamp oluyor.ama eşim o kamplara katılmıyor.yani biz karı koca kışın pek birbirini görebilen insanlar değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…